ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΟΔΗΓΟ

 Τον πρώτο λόγο η έδρα
 
Η μεγάλη ώρα της πρόκρισης έφτασε στην Ευρωλίγκα, όπου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Ο Ολυμπιακός κυνηγάει το απόλυτο χωρίς Πρίντεζη, Μπέγκιτς και Λο. Επίσης θα έχει το μυαλό του στον μεγάλο ημιτελικό Κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η Ζιελόνα θέλει να αποχωρίσει από τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και μπορεί να υπερασπιστεί το χάντικαπ των 6,5 πόντων.
 
Τα ρέστα της παίζει η Παρτιζάν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Οι Σέρβοι δεν θέλουν με τίποτα να πάει στράφι η τεράστια νίκη στην Τουρκία επί της Ούλκερ. Κρατάνε την τύχη στα χέρια τους και στο γήπεδο δεν θα πέφτει καρφίτσα. Η ΤΣΣΚΑ θέλει τη δεύτερη θέση και υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας της Μπαρτσελόνα. Από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και δύσκολα ακόμα και νικηφόρα να περάσει από το Βελιγράδι θα το κάνει με περισσότερους από 6 πόντους.
 
Τέλος θα ποντάρω σε δύο απλές νίκες που μπορεί να μην πληρώνουν πολύ, αλλά συγκεντρώνουν αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης. Η μία είναι της Μπάμπεργκ κόντρα στην πιο άνετη Ζαλγκίρις, με τους γηπεδούχους να κυνηγάνε το θαύμα των 11 πόντων διαφορά.
 
Η άλλη είναι αυτή του Παναθηναϊκού που υποδέχεται την Μακάμπι, η οποία είναι σίγουρα πρώτη, δεν θα έχει τον Τζέιμς στη σύνθεσή της, ενώ και ο Σχορτσιανίτης αισθάνεται ενοχλήσεις στην κνήμη.
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΖΙΕΛΟΝΑ (6,5) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (5,5) – ΤΣΣΚΑ 1
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (4,5) Απλή νίκη Μπάμπεργκ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ (6,5) Απλή νίκη Παναθηναϊκού




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου