ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Celebrities: Τι είπαν… περί σχέσεων και σεξ


Celebrities: Τι είπαν… περί σχέσεων και σεξ

Με τα λεγόμενά τους άλλοτε προκαλούν εντυπώσεις, έριδες και ντόρο γύρω από το όνομά τους και άλλοτε θαυμασμό και έντονες συγκινήσεις...                                                                  
Όταν, όμως, αποφασίζουν να μιλήσουν περί έρωτος, σχέσεων και σεξ δεν μπορούν παρά να τραβήξουν την προσοχή, ακόμη και να σκανδαλίσουν με τις δηλώσεις τους!
Κι αν αναρωτιέστε τι έχουν πει ή γράψει οι celebrities κατά καιρούς επί του θέματος, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις δέκα ατάκες τους, που ξεχωρίσαμε.
Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Παντελής Παντελίδης στην παρουσίαση του νέου του άλμπουμ. Ο τραγουδιστής ματαξύ άλλων εξήγησε πως αυτή την εποχή είναι μόνος του, αλλά θα ήθελε να ερωτευτεί ξανά.
Για ακόμη μία φορά, η Lady Gaga φούντωσε τις φήμες περί αμφισεξουαλικότητάς της, όταν εξομολογήθηκε πως ευχαρίστως θα έκανε… τρίο με τον αγαπημένο της, τον ηθοποιό, Τέιλορ Κίνεϊ, προκειμένου να τον ευχαριστήσει. Γιατί μπορεί να έχει το όνομα (Lady), αλλά όχι όμως και τη… χάρη!
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη, μια σχέση που την σημάδεψε!
Κάτι πρέπει να ξέρει περί σχέσεων η Γκουίνεθ Πάλτροου, που είναι παντρεμένη εδώ και μία δεκαετία με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, με τον οποίο μάλιστα έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Η Κλέλια Πανταζή είναι η μικρότερη ηλικιακά Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του ανσάμπλ, ομαδικό της ρυθμικής γυμναστικής. Το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σύδνεϋ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και μετά ακολούθησαν και άλλα μετάλλια. Χάλκινα, αργυρά και χρυσά. Την ανοδική της πορεία σταμάτησε ένας τραυματισμός που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το άθλημα, κάτι που της κόστισε πάρα πολύ. Αυτήν την περίοδο συμμετέχει στο DWTS4. Σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι έχει επιλέξει να είναι μόνη, γιατί δεν έχει χρόνο να αφιερωθεί σε μία σχέση. Ωστόσο της λείπει ένας σύντροφος!
Έχουν περάσει πολλές γυναίκες από το κρεβάτι του, ενώ έχει κάνει δύο γάμους. Ο πρώτος με τη Χολιγουντιανή σταρ, Ούμα Θέρμαν δεν στέριωσε, ο δεύτερος όμως με τη Ράιαν Σαούχες, την πρώην νταντάς των παιδιών του με την ηθοποιό φαίνεται πως πατάει σε στέρεες βάσεις. Ο Ίθαν Χοκ φαίνεται πως έχει βρει τη συνταγή για μια επιτυχημένη σχέση και κατ’ επέκταση για ένα γάμο.
Λίγο πριν την προβολή των νέων επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς, Βασιλιάδες, η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό mou" και μίλησε για τη ζωή, την καριέρα, το φλερτ αλλά και την οικογένειά της.
Η ηθοποιός Ροζάριο Ντόσον αποκάλυψε πως όταν ήταν έφηβη έτρεμε να κάνει έρωτα, λόγω των βιωμάτων της μητέρας της… Είχε μείνει έγκυος σε πολύ μικρή ηλικία, κάτι που δεν ήθελε να συμβεί και στην ίδια.
 
​Για το σεξ που όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται όλο και καλύτερο, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Στην πρώτη της συνέντευξη, μετά το διαζύγιό της με τον επί 18χρονια σύζυγό της, Βενσάν Κασέλ, η Μόνικα Μπελούτσι θέλησε να τονίσει πως η αγάπη τους θα θριαμβεύσει, παρά το χωρισμό τους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου