ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Celebrities: Τι είπαν… την εβδομάδα που μας πέρασε

                         Celebrities: Τι είπαν… την εβδομάδα που μας πέρασε
Με τα λεγόμενά τους άλλοτε προκαλούν εντυπώσεις, έριδες και ντόρο γύρω από το όνομά τους και άλλοτε θαυμασμό και έντονες συγκινήσεις...
Κι αν αναρωτιέστε τι είπαν ή έγραψαν οι celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις δέκα ατάκες τους, που ξεχωρίσαμε.
Με το που ξεκίνησε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, τα μηχανάκια έδειξαν τηλεθεάσεις ρεκόρ. Έπειτα από τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή η παρουσιάστρια συνεχίζει να έχει άγχος.

Αυτή είναι σίγουρα η δήλωση της εβδομάδας! Ποιος θα περίμενε από την Αντζελίνα Τζολί να αποκαλέσει, ούτε λίγο ούτε πολύ τον αρραβωνιαστικό της και ίσως τον πιο σέξι άνδρα στον πλανήτη…βρωμιάρη!

Ο Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε, σε πρόσφατη συνέντευξή του, στον«πόλεμο» που έχει δεχτεί ως παρουσιαστής.

Παλιά φίλη και ανταγωνίστρια της Μπριζίτ Μπαρντό, η τραγουδίστρια Τζέιν Μπίρκιν μίλησε όχι με τα καλύτερα λόγια για το σύμβολο του σεξ των δεκαετιών του ’50 και του ’60. 

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραδέχεται ότι τον έχει προδώσει η καρδιά του και ερωτάται αν ο ρομαντισμός ταιριάζει στην Ελλάδα του σήμερα. Ο μεγάλος δημιουργός έδωσε την συγκεκριμένη απάντηση χωρίς περιστροφές.

Η Νικόλ Κίντμαν προέβη σε μία δήλωση – αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Εξομολογήθηκε πως ο διάσημος ηθοποιόςδεν υπήρξε ο έρωτας της ζωής της και πως αυτόν βρήκε στο πρόσωπο του νυν συζύγου της, Κιθ Ούρμπαν.


Ο Δάνης Κατρανίδης αν και έχει μείνει τέσσερα χρόνια εκτός τηλεόρασης είχε αρκετές προτάσεις αλλά αρνήθηκε.

Σκάνδαλο προκάλεσε στο Χόλιγουντ η αποκάλυψη του συγγραφέα, Μαρκ Έλιοτ της βιογραφίας του Τζακ Νίκολσον πως ο 76χρονος ηθοποιός είχε καταφέρει να ρίξει στο… κρεβάτι τη Μέριλ Στριπ.

Για την επιτυχία της και την τύχη να βρίσκεται στο χώρο της τηλεόρασης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Μπεκατώρου.

Ένας από τους πιο πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, ο ράπερ P Diddy θυμήθηκε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, μετά το θάνατο του πατέρα του, ο οποίος ήταν βουτηγμένος στον κόσμο των ναρκωτικών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου