ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Δείξε μου τον σκύλο σου, να σου πω ποιος είσαι

                      Δείξε μου τον σκύλο σου, να σου πω ποιος είσαι

Λένε ότι τα σκυλιά διαλέγουν εκείνα τον άνθρωπο με τον οποίο θέλουν να συγκατοικήσουν και όχι το αντίθετο.

Ίσως γιατί τα σκυλάκια λειτουργούν με διαίσθηση και καταλαβαίνουν ποιος είναι απέναντι τους από την πρώτη κιόλας συνάντηση.
διάσημα σκυλιά,τα πιο διασημα σκυλια του κοσμου,celebrities dogs,σκυλιά,σκυλάκια διασήμων,τα πιο διασημα σκυλια,τι σκύλο να διαλέξω,pet shops
Πάντως, είτε αυτό συμβαίνει είτε το αντίθετο έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να παρακολουθείκάποιος τα σκυλιά και τα «αφεντικά» τους. Και αν εξασκηθεί στην αποκρυπτογράφηση της εικόνας, θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι:
- Αυτός που υιοθετεί σκυλί από την φιλοζωική ή τον δρόμο είναι πιο ευαίσθητος από εκείνον που αγοράζει σκυλάκι από εκτροφέα. Ή τουλάχιστον έχει ανεπτυγμένη κοινωνική συνείδηση.
- Όποιος πάλι υιοθετεί σκυλί μεγάλων διαστάσεων με κυριαρχικό χαρακτήρα είναι συνήθως άτολμος και χρειάζεται έναν δυναμικό σύντροφο για να ορθοποδήσει.
- Αυτός πάλι που προτιμά τα νωθρά, αργά σκυλιά είναι εκείνος που αναζητά την θαλπωρή, την χαλάρωση και την οικογενειακή γαλήνη.
- Ο τύπος που αγαπά τα μικρόσωμα σκυλιά είναι ακομπλεξάριστος και δε νιώθει καμιά ανάγκη να «συστήνει» εδώ και εκεί τον εαυτό του.
- Όσοι έχουν κυνηγητικά σκυλιά έχουν παρόμοιο μαζί τους χαρακτήρα. Τους αρέσει ηπεριπέτεια, τα ταξίδια και το φευγιό προς κάθε κατεύθυνση.
- Αυτοί που έχουν σκυλιά με επιθετικό χαρακτήρα, έχουν και οι ίδιοι, συνήθως, αυταρχικόχαρακτήρα και μερικά απωθημένα που τους κυνηγάνε.
Όσοι επιλέγουν σπάνιες ράτσες, τους αρέσει να επιδεικνύονται και δεν θέλουν να περνούναπαρατήρητοι.
- Όσοι ντύνουν τα σκυλάκια τους και τους βάζουν σκουφάκια, φιογκάκια κ.λ έχουν έντονη παιδικότητα και αγνή αφέλεια.
- Όσοι έχουν περισσότερα από ένα σκυλιά, έχουν μεγάλη καρδιά αλλά δεν ξέρουν να ελέγχουν τα πάθη τους.
- Οι άνθρωποι που έχουν σκύλο αλλά αδιαφορούν για τα υπόλοιπα που συναντούν στη βόλτα τους είναι συνήθως εγωιστές και κλεισμένοι στον εαυτό τους.
- Αυτοί που έχουν σκυλιά αλλά φοβούνται τα σκυλιά των άλλων, φοβούνται πάρα πολύ νααντιμετωπίσουν τον εαυτό τους.
- Κάπως έτσι είναι το ψυχογράφημα των σκυλογονιών. Αν τώρα, τους μελετήσεις ακόμα περισσότερο θα δεις πως με τα χρόνια αρχίζουν τα σκυλιά να μοιάζουν με τους θετούς γονείς τους και οι γονείς μαζί τους.
Αυτό, το αντιλαμβάνεσαι στο περπάτημα, το σουλούπι και το βλέμμα. Ξεκίνησε να παρατηρείς τους γύρω σου.  Θα εκπλαγείς με όσα θα ανακαλύψεις!


 galsnguys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου