ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ξεκινώντας απο Αγγλία , ξεφορτώνοντας στην τσέπη μας !!!!



Αγγλίες σήμερα, γύρω από αυτές θα κινηθώ, αλλά στους ρυθμούς τους ίδιους. Δεν αλλάζει τίποτα, χαλαρά παίζω. Η Λιγκ 1 δείχνει να έχει καλό πρόγραμμα, ή τουλάχιστον έχει πρόγραμμα για συζήτηση. Αρχικά είχα Καρλάιλ (με Κρόουλι), Κόλτσεστερ (με Σουίντον), Πρέστον (με Λέιτον) και Στίβενεϊτζ (με Ρόδεραμ). Εξω η Καρλάιλ γιατί μπορεί η απόδοση να είναι παραπάνω από αυτή που πρέπει (απορώ γιατί στο 3.10 κόντρα σε ομάδα που έχει να σκοράρει 4 ματς!), αλλά δεν μπορώ να μην δω ότι και η ίδια δεν είναι στα καλύτερά της. Εξω η Πρέστον γιατί και η Λέιτον είναι καλά και… βαρέθηκα να την κοντράρω! Μένουν Κόλτσεστερ, που υποδέχεται τη Σουίντον και Στίβενειτζ που φιλοξενεί την Ρόδεραμ. Η Σουίντον είναι κλασική ομάδα έδρας, «χάνεται» όταν παίζει εκτός. Και η Κόλτσεστερ είναι ανεβασμένη. Το ίδιο ισχύει και για τη Στιβενέιτζ, πήρε τα πάνω της. 3-2 τη Λέιτον στο Τρόφι, 2-1 την Πόρτσμουθ στο Κύπελλο. Φαίνεται πως έστριψε. Στο 3.50 έπεσε ο άσος της Κόλτσεστερ (χθες ήταν στο 3.90), στο 3.00 είναι η Στίβενεϊτζ.
Στη Λιγκ 2, εκτός από διάφορα over (σε Γουίκομ – Τσέλτεναμ, Μόρκαμ – Ροτσντέιλ) και την Οξφορντ (στην έδρα της Μάνσφιλντ) δεν είδα κάτι που να με ενθουσιάσει. Την Οξφορντ όμως την κρατάω, στο 2.87. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Λιγκ 2 στα εκτός έδρας, χάρη στις εκτός έδρας επιδόσεις της είναι τόσο ψηλά. Η Μάνσφιλντ από την άλλη, έχει τα μαύρα της τα χάλια, στα 4 τελευταία του πρωταθλήματος δεν σκόραρε καν…
Εκτός Αγγλίας, αλλά παραμένοντας στη Βρετανία, αυτό που έκανε… μπαμ ήταν το διπλό της πρωτοπόρου της δεύτερης κατηγορίας της Σκωτίας, Ιστ Στέρλινγκ. Μέχρι χθες ήταν στο… 5.50! Πρωτοπόρος στο 5.50; Δεν υπάρχει αυτό, γι’ αυτό και σήμερα οι μπουκ μαζεύτηκαν. Και το 4.00 μεγάλο είναι, αλλά χθες στην απόδοση αυτή ήταν το draw no bet. Καλύτερο υλικό η Πίτερχεντ, αλλά με μετριότατη πορεία ως τώρα, ανεξήγητα τόσο χαμηλά ο άσος. Στο 5.50 είχα αποφασίσει να παίξω, τώρα παραέπεσε.
Κλείνω με Βραζιλία. Πολλά φαβορί, ήδη η κατρακύλα έχει ξεκινήσει. Με αναπληρωματικούς η Φλαμένγκο λόγω τελικού Κυπέλλου, ο άσος της Γκρέμιο από το 1.90 είναι στο 1.50. Σβήσιμο. Με το μυαλό στον ημιτελικό του Σουνταμερικάνα η Σάο Πάολο, ο άσος της καιγόμενης Φλουμινένσε από το 2.35 έπεσε στο 1.90. Ντεφορμέ η Ιντερνασιονάλ, ο άσος της Γκοϊάς από το 2.15 βρίσκεται στο 2.00. Αδιάφορη βαθμολογικά και κουρασμένη η Σάντος, ο άσος της Βιτόρια Μπαΐα έπεσε στο 2.00 από το 2.20. Δείτε τα, μην τα βάλτε όλα μαζί όμως. Προσωπικά, θα κρατήσω μόνο Βιτόρια Μπαΐα και Φλουμινένσε. Μία δυάδα και τέλος.
Στη σούμα. Πάω σε ένα τρίξι με Κόλτσεστερ, Στίβενεϊτζ και Οξφορντ συν τη δυάδα από τη Βραζιλία με Βιτόρια Μπαΐα και Φλουμινένσε. Τα βραζιλιάνικα τα έγραψα από σήμερα και τα παίζω από σήμερα γιατί όπως βλέπετε η πτώση είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να συνεχιστεί. Αύριο δεν υπάρχει λόγος να ανεβάσω στήλη, μόνο τα βραζιλιάνικα θα έχω και τίποτα άλλο.
Ποντάρισμα
Τρίξι: Κόλτσεστερ – Σουίντον 1 (3.50), Στίβενεϊτζ – Ρόδεραμ 1 (3.00), Μάνσφιλντ – Οξφορντ 2 (2.87).
Δυάδα (17/11): Βιτόρια Μπαΐα – Σάντος 1 (2.00), Φλουμινένσε – Σάο Πάολο 1 (1.90).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου