ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Τα φάουλ του έρωτα


 Τα φάουλ του έρωτα

Εντάξει, ας το παραδεχτούμε . Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Μπορεί να είσαι ιδανικός σύντροφος, μπορεί να θυμάσαι όλες τις επετείους, μπορεί να μην λοξοκοιτάς αλλά για να φτάσεις σε αυτό το σημείο λογικά έκανες και εσύ τα λάθη σου.

Φάουλ 1: Η ρουτίνα

Για τον καθένα μας η "μεγάλη" σχέση ορίζεται διαφορετικά. Άλλος θεωρεί μεγάλη σχέση τα πέντε χρόνια και άλλος τους τρεις μήνες. Για να βρούμε μια χρυσή τομή και να προχωρήσει αυτό το άρθρο θα πούμε πως μεγάλη σχέση είναι αυτή που πλέον έχετε πάψει να θυμάστε ποιο ραντεβού σε σειρά είναι αυτό που βγαίνετε, να έχετε πάει δυο τρια σαββατοκύριακα μαζί, ένα καλοκαίρι διακοπές, έχετε γνωρίσει τους φίλους σας και έχετε δει βαριεστημένα μια δυο ταινίες μιας και δεν είχατε καμία ιδέα για έξοδο. 
Και εδώ έρχεται η ρουτίνα. Πρώτα αρχίζεις και βαριέσαι να σιδερώσεις το πουκάμισο και τριγυρίζεις με την φόρμα που νιώθεις και πιο άνετα. Μετά, λες "δεν βαριέσαι" ας μην πάμε έξω να φάμε, ας παραγγείλουμε. Μετά σταματάτε να φλερτάρετε και... στοπ! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Η λύση είναι: "σήκω άνθρωπε μου από τον καναπέ, η καρδερίνα θα βρει άλλο πετούμενο και θα πετάξει".
Ρουτίνα στις σχέσεις

Φάουλ 2: Η απιστία

Μάλιστα. Κάποιοι πέρασαν από αυτό το στάδιο. Κάποιοι ακόμα το σκέφτονται. Αλλά, ΌΛΟΙ το σκέφτηκαν έστω και μια φορά. Το λέω εγώ που δεν μ αρέσουν οι γενικεύσεις. Σίγουρα έχει περάσει σαν Ferrari η σκέψη για την κολλητή της, την αδερφή της, την γυμνάστρια σου. Σαν κατακόκκινη Ferrari πέρασε η σκέψη, στην καλύτερη περίπτωση . Στην χειρότερη, η Ferrari έκανε κύκλους. Για όσους το όχημα πάρκαρε τότε είτε το μετάνιωσαν πικρά, είτε δεν το ομολόγησαν ποτέ. Μέση λύση, τύπου "το είπα και με συγχώρεσε" ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας του Τόλκιν.

Φάουλ 3: Η ζήλια

Υπάρχει μια κατηγορία ανδρών που εκφράζει την αγάπη της με την ζήλια. Δεκτό. Όμως πέραν της ηλικίας των 16 να θυμάσαι πως δείχνει ανασφάλεια. Και καμία έξυπνη γυναίκα δεν θέλει έναν ανασφαλή δίπλα της. Extra tip: Μην μπερδεύεις την ζήλια με την επιβεβαίωση.  
Η ζήλια

Φάουλ 4: Βία

Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Εδώ δεν χωράει καμία δικαιολογία. Εκτός αν είσαι ο Κωστάκης και τράβηξες την κοτσίδα της Μαιρούλας. Μετά το δημοτικό δεν επιτρέπεται ούτε να το σκεφτείς. Αν δεν ξέρεις ήδη πως τα προβλήματα βρίσκουν λύση με την συζήτηση τότε υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να σε βοηθήσουν.
Ξέχασα κάτι;

 galsnguys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου