ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΛΕΡΤ ΚΟΠΕΛΙΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΛΕΡΤ ΚΟΠΕΛΙΑ
Το φλερτ είναι όντως πάρα πολύ δύσκολο και συνήθως προκαλεί σχεδόν σε όλους μας πολύ άγχος. Αυτό, όπως καταλαβαίνεις φίλη μου, έχει σαν αποτέλεσμα να κάνουμε Τα λάθη! Τα λάθη! Μάλιστα στην περίπτωση που Τα λάθη περιλαμβάνουν φλερτ με έναν άντρα που πραγματικά σου αρέσει και σε ενδιαφέρει, μπορεί να είναι εντελώς ασυγχώρητα ! Δεν πάει πουθενά το μυαλό σου; Τι λάθος μπορεί ......να κάνεις; 
Παίζεις «παιχνίδια». Το να παίζεις διάφορα «παιχνιδάκια» και να κάνεις τη δύσκολη και την απρόσιτη δεν βγαίνει σχεδόν ποτέ σε καλό στο λέω! Πού και πού μπορεί να σου δίνει ένα χαζοπροβάδισμα, αλλά και τι; Σιγά! Στην πραγματικότητα ένας σοβαρός άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, απλώς θα ξενερώσει και θα βαρεθεί αν συνεχίσεις  με τέτοιες συμπεριφορές. Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιον, είναι σημαντικό να του δώσεις το «πράσινο φως» για να κάνει την επόμενη κίνηση . 
Είσαι αγενής. Ο σαρκασμός και το χιούμορ μπορεί να είναι πολύ ισχυρά όπλα στο φλερτ. Το χιούμορ σας κάνει να γελάτε, κάνει πιο εύκολη την κουβέντα, σας χαλαρώνει ενώ ο σαρκασμός δείχνει την πιο «πικάντικη» πλευρά σου που όσο να πεις, πάντα χρήσιμη είναι…. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να μην χάνεις το όριο , καταλήγοντας έτσι στο να είσαι αγενής. Το να τον πειράζεις ως πλάκα για κάτι που λέει ή κάνει είναι τελείως διαφορετικό από το να τον κοροϊδεύεις, να τον φέρνεις σε αμηχανία ή να τον προσβάλεις!
Χρειάζεσαι «βοήθεια». Το να φαίνεσαι «αδύναμη» ή απροστάτευτη και να ζητάς τη βοήθεια του ίσως είναι ο δικός σου τρόπος σου να τον φλερτάρεις. Δεν έχεις και άδικο. Στους άντρες συνήθως αρέσει να αισθάνονται χρήσιμοι και να κάνουν τους «ήρωες». Επιπλέον, ειδικά αν του αρέσεις, ψάχνει και ο ίδιος πώς και πώς την ευκαιρία  να φανεί έξυπνος ή δυνατός μπροστά σου. Αλλά (!) μην ζητάς τη βοήθεια του μαζί με γκρίνια ή παράπονα για τη δουλειά σου, την οικογένεια σου, τους φίλους σου και κυρίως μην τη ζητάς συνεχώς και για τα πάντα. Έτσι γίνεσαι μόνο μίζερη!
Είσαι πολύ εκδηλωτική. Το να είσαι πολύ εκδηλωτική ή κτητική απέναντι του δεν θα μπορούσες να πεις ότι είναι και πολύ ωραίο. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να αγγίζεις ελαφρά το χέρι του ενώ του  μιλάς και στο να κρεμιέσαι από το χέρι του ενώ εκείνος προσπαθεί να μιλήσει στους φίλους του. Επίσης καταλαβαίνεις ότι το να κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας ή να του κρατάς μούτρα σε καθιστά και κάπως «βαρεμένη» στα μάτια του. 
Είσαι επιθετική. Μπορεί να του αρέσει ή να βρίσκει ακόμα και σέξι το να του δείχνεις ότι τον θέλεις, αλλά το να γίνεις σεξουαλικά επιθετική απέναντι του μπορεί όχι μόνο να τον «παγώσει», αλλά και να ερμηνευτεί από εκείνον ως σημάδι ότι ψάχνεις μόνο σεξ. Ακόμα και αν αυτό είναι που συμβαίνει, μπορείς πάντα να το κάνεις πιο κομψά!
Φλερτάρεις κάποιον «λάθος». Όταν λέμε κάποιον «λάθος» εννοούμε έναν άνθρωπο που εμφανώς δεν είναι σε διάθεση να φλερτάρει. Δηλαδή το να αποφασίσεις να φλερτάρεις έναν θυμωμένο άντρα είναι μία επιλογή τουλάχιστον… ατυχής. Δες το και από τον εαυτό σου : είσαι συνεχώς μέσα στην ημέρα σου σε διάθεση να φλερτάρεις; Μάλλον και αποκλείεται! Ωστόσο, λαμπρή εξαίρεση στον κανόνα αυτόν είναι το να φλερτάρεις κάποιον που φαίνεται απογοητευμένος ή στεναχωρημένος γιατί έτσι μπορεί και να του φτιάξεις τη διάθεση τελικά !
Φλερτάρεις στον εργασιακό σου χώρο. Είναι το συχνότερο λάθος που κάνει κάποιος. Είναι ,όμως, τόσο πολύ συνηθισμένο γιατί πραγματικά είναι πολύ εύκολο και πιθανό να συμβεί με κάποιον συνάδελφο. Αλλά (!) το πιθανότερο είναι να ξεφύγεις και να έχει το φλερτ αυτό πολύ αρνητικές συνέπειες και για την επαγγελματική σου εικόνα και για τις σχέσεις σου με τους υπόλοιπους συναδέλφους. Δεν το αφήνεις καλύτερα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου