ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ;

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ;


Είναι ρε παιδί μου μερικές φορές που ενώ τον άλλον τον θέλεις, τον αγαπάς, τον θεωρείς ωραίο τύπο γενικά, έρχεται μια ώρα που δεν μπορείς ούτε καν να πιστέψεις κάτι που κάνει ή λέει και σου τη βιδώνει στα νεύρα! Εμένα μου λες; Τα ίδια δεν περνάω και εγώ με τον Τάκη; Τον αγαπώ, τον εκτιμώ –που λέει ο λόγος δηλαδή -, αλλά αυτός γουρούνι, φίλη μου, πολύ γουρούνι! Και δεν θα το έκανα καθόλου θέμα γιατί είμαι πολύ χοντρά καλόβολος άνθρωπος και γενικά, αλλά ήρθε ο...
  • ... επιστήμων να με ανησυχήσει με το συμπέρασμα μιας νέας έρευνας του που λέει ότι οι ενοχλητικές συμπεριφορές των γύρω μας μπορεί ακόμα και να επιβραδύνουν την εγκεφαλική μας δραστηριότητα! Οπότε Τάκη δεν γκρινιάζω για μένα, για το φουκαριάρικο το μυαλό μου γκρινιάζω που κινδυνεύει με τις βλακείες σου! Τι; Είμαι υπερβολική; Ξέρεις τι κάνει;
Κοιμάται μετά το σεξ. Παρ ’όλο που οι ψυχολόγοι από το πανεπιστήμιο του Michigan διαπίστωσαν σε σχετική μελέτη τους ότι η κουβέντα και οι αγκαλιές μετά το σεξ μπορεί να είναι για ένα ζευγάρι πιο σημαντικές και από ό,τι συμβαίνει πριν το σεξ, ακόμα και από το ίδιο το σεξ, ο Τάκης δεν λέει να πάρει τα χαμπάρια του και απλώς πέφτει ξερός! Αν και βιολογικά εξηγείται αυτή η υπνηλία και η εξάντληση των αγοριών, η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά δεν κάνουν τίποτα για να της αντισταθούν αφού έτσι αποφεύγουν όλες τις συζητήσεις για το πού πάει η σχέση και τέτοια… Πολύ ύπουλο εκ μέρους σου Τάκη !
Δεν ακούει. Καλά, αυτό δεν μπορεί στ ’αλήθεια να σε εκπλήσσει! Πρόσφατη βρετανική έρευνα έδειξε ότι πάνω από το ένα τρίτο των γυναικών του δείγματος απάντησαν ότι το χειρότερο χαρακτηριστικό του συντρόφου τους είναι ότι δεν ακούει. Μάλιστα υπογράμμισαν ότι αυτό γίνεται ακόμα πιο εκνευριστικό όταν σε μια κουβέντα αυτός απλώς επαναλαμβάνει σαν παπαγάλος τις τελευταίες κουβέντες της δικής τους φράσης. Είναι όντως τρομερά αγενές, αλλά πραγματικά μπορείς πάντα να τον κατηγορήσεις που δεν ακούει; Μάλλον όχι. Άσε που η φίλη επιστήμη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι άντρες και γυναίκες συγκεντρώνονται με τελείως διαφορετικό τρόπο, αφού οι άντρες έχουν την τάση να αποσπώνται πολύ πιο εύκολα!
Αφήνει το καπάκι της τουαλέτας. Είναι μάλλον ο χειρότερος, ο πιο κλισέ λόγος για τον οποίο τσακώνεται στην καθημερινότητα του ένα ζευγάρι που συζεί. Υπάρχει ,όμως, πολύ θέμα σε αυτό απ’ ό,τι φαίνεται αφού στην έρευνα που σου έλεγα πριν αυτό κατατάσσεται από τις γυναίκες ως το δεύτερο χειρότερο χαρακτηριστικό του συντρόφου τους.
Έχει φίλους τα «παιδιά». Ενδιαφέρεται πολύ για τους φίλους του και θέλει να περνάει αρκετό χρόνο μαζί τους. Εσένα μπορεί να σου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί πραγματικά εσύ μπορεί να μην θέλεις να τους βλέπεις στα μάτια σου, αλλά μην ξεχνάς το προφανές: αυτός δεν τους βλέπει με τον ίδιο τρόπο ! Για εκείνον είναι τα «παιδιά», περνάει ωραία μαζί τους και τους θέλει στη ζωή του . 
Δεν έχει καθόλου γούστο. Από το κούρεμα του μέχρι τα παπούτσια του, είναι όλα λάθος! Το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι άντρες από αυτούς που εμείς θεωρούμε κακόγουστους ή κακοντυμένους, δεν είναι ότι πραγματικά δεν έχουν καλή αισθητική αλλά ότι βαριούνται! Βαριούνται να ασχοληθούν έστω και λίγο με το στυλ τους. Δεν έχει καμία σημασία αν εσύ είσαι υπερπαραγωγή και αυτός πρέπει να σε συνοδεύσει. Δεν «κολλάει» καθόλου να φορέσει τη φόρμα και αθλητικά του. Σιγά μωρέ...
Δεν αποχωρίζεται το κινητό του. Το να είναι το κινητό σαν προέκταση του χεριού του  ό,τι και να κάνετε, όπου και να είσαστε, ό,τι και να συζητάτε είναι πραγματικά πάρα, μα πάρα πολύ σπαστικό! Αν είναι μάλιστα και τύπος γκατζετάκιας, τότε τα έπιασες τα λεφτά σου! Δεν σώζεται με τίποτα η κατάσταση! 
Επιμένει ως προς το σεξ. Έρευνα που έγινε πρόσφατα από το περιοδικό Men's Health έδειξε ότι άντρες και γυναίκες προτιμούν πολύ διαφορετικά πράγματα στο σεξ . Συνήθως οι γυναίκες προτιμούν στάσεις που επιτρέπουν την οπτική επαφή κα την αίσθηση οικειότητας με το σύντροφο τους, ενώ οι άντρες όχι και τόσο. Όταν επιμένει είτε με μουρμούρα πριν το σεξ ή επιμένει και κατά τη διάρκεια του σεξ να γίνει το δικό του, μπορεί πραγματικά να μην είναι καθόλου ευχάριστο!
Καταλαβαίνεις, αγαπημένη μου, τι περνάω; Καταλαβαίνεις! Το ξέρω ότι καταλαβαίνεις! Γι’ αυτό και σου λέω τον πόνο μου! Όσο για σένα Τάκη στα είπα και σου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου: ντιν νταν! Θα σε χωρίσω!
marymary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου