2 ντομάτες
4 αυγά
1 κ.γλ. πάπρικα
3-4 κόκκους μπαχάρι
αλάτι – πιπέρι
ελαιόλαδο
4 αυγά
1 κ.γλ. πάπρικα
3-4 κόκκους μπαχάρι
αλάτι – πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Βάζουμε τις ντομάτες και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι και πάπρικα και αφήνουμε για 10′ σε χαμηλή φωτιά, να πιουν τα υγρά της.
Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Βάζουμε τις ντομάτες και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι και πάπρικα και αφήνουμε για 10′ σε χαμηλή φωτιά, να πιουν τα υγρά της.
Ανακατεύουμε ελαφρά τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε λίγο ακόμα αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι να ψηθεί το αυγό, χωρίς να στεγνώσει τελείως.
Έξτρα υλικά: Στο σοτάρισμα προσθέσουμε πιπεριά φλωρίνης, κρεμμύδι, λουκάνικο, πράσινες πιπεριές, ελιές.
Στο τέλος μπορούμε να προσθέσουμε τριμμένη φέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου