ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ραντεβού (στα τυφλά) και ο εξορκισμός τους..


Ραντεβού (στα τυφλά) και ο εξορκισμός τους..

Άνθρωποι διαφόρων ηλικιών, μορφωτικού επιπέδου, κοινωνικής τάξεως που ψάχνουν το κάτι διαφορετικό στη ζωή τους, ή απλά θέλουν να περάσουν την ώρα τους όταν δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν.

Βέβαια, λόγω και της οικονομικής κρίσης, αυτοί που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία έχουν μειωθεί δραματικά (ακόμα ένα απ’τα θετικά της κρίσης που έχουμε όλοι μας διαπιστώσει).
Το θέμα του ίντερνετ και των διαφόρων sites κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και έχει κάνει φαινομενικά τουλάχιστον, πολύ εύκολα την ζωή σε κάποιον που θέλει να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του ή το κρεβάτι της βραδιάς του.
dating_jeffg1170_via_flickr
Για κάποιον που ζει εκτός Αθηνών, η πρωτεύουσα φαντάζει σαν όαση για να βγεις και ναφλερτάρεις με κάποιον. Πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι, πολλά μέρη να δεις, να διασκεδάσεις, πολλές δραστηριότητες...
Η αλήθεια όμως που κρύβεται κάτω απ’την μαρκίζα που ονομάζουμε Αθήνα είναι πολύ διαφορετική. Τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα των ραντεβού.

Απόσταση: Μία μικρή λέξη, μια μεγάλη έννοια!

Απ’τις πρώτες ερωτήσεις που θα κάνει ένας Αθηναίος στο πρόσωπο που θα ζητήσει ραντεβού, είναι η περιοχή του, περιμένοντας να πει την μαγική λέξη και να απαντήσει μετά απο λίγο : «Αααα δίπλα είμαστε». Βέβαια το λεκανοπέδιο αποτελείται απο πολλές περιοχές με μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις μεταξύ τους και με κοινή συνιστώσα το ιστορικό κέντρο. Οπότε η απόσταση είναι ο πρώτος σκόπελος που καλείται κάποιος να ξεπεράσει.
dating_by_natalieknowshow_via_flickr

Είδος διασκέδασης

Το που θα συναντηθούν είναι επίσης καυτό θέμα. Καφέ ή ποτό; Σινεμά ή φαγητό; Ή ένας συνδυασμός από αυτά; Φυσικά αν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον τότε συνήθως δεν αρκείσαι σε ένα από αυτά, αλλά προσπαθείς να επιμηκύνεις όσο περισσότερο μπορείς τον χρόνο για να απολαύσεις την συντροφιά του άλλου.
Συνήθως, οι περισσότεροι από εμάς, προτιμούν ένα σχετικά ήσυχο μέρος για να πιούν ένα καφέ η ένα ποτό και να γνωρίσουν καλύτερα το ραντεβού τους. Στα δεύτερα και τρίτα ραντεβού προτιμάται το σινεμά το οποίο συνοδεύεται κι από ένα ποτάκι (αυτό συμβαίνει απο Παρασκευή έως Κυριακή το πολύ!) Και εάν γίνει πρόταση και για φαγητό, τότε να είσαι σίγουρος/η ότι είσαι σε καλό δρόμο!
dating_annemiekvanderkuil_via_flickr

Συζήτηση

Άντε βγήκες, επέλεξες και που θα συναντηθείτε, και καθήσατε στο ίδιο τραπέζι. Και τώρα τι λένε; Χμμ εδώ έρχονται τα ζόρια. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Θες να είσαι ο εαυτός σου αλλά παράλληλα να δώσεις την καλύτερη των εντυπώσεων στο πρόσωπο που έχεις απέναντι σου; Συνήθως και τα δύο να τα πετύχει κανείς είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Και εδώ είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι. Προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τον άλλον/η, κάνοντας ή λέγοντας υπερβολές, δημιουργώντας έτσι ένα άτυπο παιχνίδι ανταγωνισμού τύπου «εγώ είμαι ο καλύτερος/η». Κι αυτό φυσικά αφορά και τα δυο φύλα.
Οπότε τι κάνουμε; Το πιο απλό που είναι και το καλύτερο. Είμαστε ο εαυτός μας, όπως κι αν είναι αυτός. Και με τα στραβά του και με τ’ανάποδα του. Αλλά και με τα καλά του. Κι αν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε, κατάτι παραπάνω, τότε ας είμαστε λίγο πιο ευγενικοί με το άτομο που συναντηθήκαμε.
Λίγη ευγένια παραπάνω ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!


 galsnguys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου