ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια




Προβλέψεις Εβδομάδας από 20 Δεκεμβρίου έως 26 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Εξοπλίσου με κουράγιο, φόρτισε τις μπαταρίες σου με ενέργεια και προετοιμάσου για όμορφες στιγμές μες στην εβδομάδα. Πολλά πράγματα ίσως αποκαλυφθούν τη Δευτέρα, με τον Ερμή να βρίσκεται σε όψη τετράγωνου με τον Ουρανό, όμως .....
.....αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αφού θα σε ξυπνήσει και θα ξέρεις πλέον τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Πέμπτη και Παρασκευή είναι ένα διήμερο για φλερτ και έρωτα, αφού τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής θα βρίσκονται σε ευνοϊκή όψη με το Δία, δείχνοντας αφενός πως τίποτα δεν μπορεί να στη χαλάσει και αφετέρου ότι θα είσαι... στα χάι σου με το πρόσωπο που θα έχεις πλάι σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Ο έρωτας πλέον δεν είναι πλάνη, δεν με αγγίζει το ψέμα των άλλων... δεν με φτάνει»


ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο αλλά μην γίνεσαι χάλια, αφού από Δευτέρα η Σελήνη μπουκάρει στο ζώδιό σου και έτσι τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Στο θετικό κλίμα που αρχίζει και δημιουργείται συμμετέχει από την Τρίτη και ο Ήλιος που μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω σε βοηθά να ξεδιαλύνεις ζητήματα που προκύπτουν με την οικογένεια αλλά και με συγγενείς εξ αγχιστείας. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι καλές για σένα καθώς ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα, ενώ εσύ χτυπάς το... κεφάλι σου στον τοίχο, αφού το πρόσωπο που πρέπει να διαλέξεις είναι γρίφος για δυνατούς λύτες.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Ήλιο να μπαίνει στον Αιγόκερω βελτιώνω της ζωής μου τον παλιόκαιρο»

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή είναι για σένα διφορούμενη. Στο ξεκίνημά της, το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού θα φέρει δυνατές αποκαλύψεις που θα σε αναγκάσουν ως άλλος Μέγας Αλέξανδρος να κόψεις το γόρδιο δεσμό. Στη συνέχεια, όμως, και συγκεκριμένα από την Πέμπτη η εβδομάδα κυλά σαν το γάργαρο νερό λόγω του ότι επικοινωνιακά θα έχεις επανέλθει από το ψυχολογικό σοκ. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία σου στέλνει μηνύματα πως πρέπει να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου βάζοντάς τη χρώμα χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πάς να παίξεις paintball.Το Σάββατο ο Ουρανός έρχεται στα ίσια του και έτσι τα σήματα τα οποία λαμβάνεις τελικά είναι αυτά που επιθυμείς.
Το μότο της εβδομάδας: «Ο Ουρανός μου στέλνει το κατάλληλο σήμα και βγάζω και εγώ από τη ζωή μου οποιονδήποτε θεωρώ... βλήμα»


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σκέψεις σου νιώθεις πως δεν υλοποιούνται λόγω του ότι πάντα υπάρχει είτε κάτι ξαφνικό είτε κάτι μοιραίο το οποίο ανατρέπει την κατάσταση. Τη Δευτέρα θα πρέπει να γνωρίζεις πως θα χειριστείς καταστάσεις έκτακτης ανάγκης καθώς ο Ερμής μέσα από τον 7ο ηλιακό οίκο θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό δείχνοντας προβλήματα με συνεργάτες, φίλους, τον/την σύντροφό σου και γενικότερα απρόβλεπτα γεγονότα στις σχέσεις σου. Η Παρασκευή και το Σάββατο θέλουν προσοχή σε θέματα ψυχολογίας, λόγω του ό,τι η Σελήνη στο ζώδιό σου ίσως σε κάνει πιο ευαίσθητο και με έντονη αδυναμία να ακούς τα «θέλω» των άλλων.
Το μότο της εβδομάδας: «Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό μαθαίνω και διασκεδάζω και ό,τι μου αρέσει το απολαμβάνω»


ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα ρίχνεις το βάρος σου στα οικονομικά αλλά και στο πως θα ρυθμιστούν επαγγελματικά ζητήματα. Ίσως, όμως, σου ξεφύγουν λεπτομέρειες οι οποίες θα αποτελέσουν αιτία να μην έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Την Τρίτη, η είσοδος του Ήλιου στον 6ο ηλιακό οίκο θα σε βοηθήσει σταδιακά να βρεις τα πατήματά σου αλλά κυρίως να βάλεις σε τάξη όσα σε απασχολούν. Η αισθηματική ζωή παίρνει φωτιά από την Πέμπτη και μετά αφού θα νιώσεις τα λόγια να έρχονται στο στόμα σου πολύ πιο εύκολα και τα αποτελέσματα να είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακά. Το Σάββατο με τον κυβερνήτη του 7ου οίκου σου, τον Ουρανό, να βρίσκεται πλέον ορθόδρομος μπορείς να νιώσεις πως θα υπάρξουν επιστροφές, να ξέρεις όμως πως δεν θα παίξουν καταστροφές.
Το μότο της εβδομάδας: «Η φυγή σου με πλήγωσε, η επιστροφή σου θα δηλώνει και την υποταγή σου»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά κάπως δύσκολα λόγω του ό,τι ο Ερμής θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό βγάζοντας στην επιφάνεια καταστάσεις τις οποίες θα αδυνατείς να προσπεράσεις. Την Τρίτη, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα απαλύνει αρκετά την ατμόσφαιρα ενώ θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να φλερτάρεις σοβαρά και με επιτυχία. Το κλειδί όλης της εβδομάδας βρίσκεται στην Παρασκευή, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ερμής, θα σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία, δίνοντάς σου εύνοια η οποία θα σε οδηγήσει στο βάθρο του νικητή. Έτσι, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα.
Το μότο της εβδομάδας: «Έχω μια καρδιά παρ’ την αν την θες, μα να την προσέχεις είναι όλο πληγές»


ΖΥΓΟΣ
Χρειάζεται να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά προτού κάνεις οτιδήποτε, ενώ στα αισθηματικά θα δεις κάτι να αλλάζει ίσως και παρά τη θέλησή σου. Η είσοδος του Ηλίου στον Αιγόκερω σου κάνει τα πράγματα λίγο... χάλια αφού θα χρειαστεί να μπεις σε μια κατάσταση φροντίδας και απολογίας απέναντι σε άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Βέβαια, οι ευνοϊκές όψεις που δέχεται ο Δίας μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο από την Αφροδίτη και τον Ερμή ουσιαστικά σου δείχνουν το δρόμο: πως «δεν τρέχει κάστανο» δηλαδή, αφού το φλερτ και η καλοπέραση θα κυριαρχήσουν, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας.
Το μότο της εβδομάδας: «Ό,τι δεν με σκοτώνει με πωρώνει και στο τέλος κάποιος την πληρώνει»


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν και θέλεις να ρίξεις όλες τις δυνάμεις στο τερέν, τελικά λόγω οικονομικών δυσχερειών αναγκάζεσαι να προσγειωθείς και να αράξεις στα κιλά σου. Βέβαια, το ξεκίνημα της εβδομάδας βρίσκει τον Ερμή σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου τον Πλούτωνα, όψη που θα σε βοηθήσει να κοιτάξεις στα μύχια της ψυχής των άλλων και να αποκομίσεις χρήσιμα συμπεράσματα προκειμένου να τους κάνεις ότι θέλεις. Ο Δίας μέσα από τον 11ο ηλιακό οίκο και οι ευεργετικές όψεις που δέχεται από την Αφροδίτη και τον Ερμή, την Πέμπτη και την Παρασκευή αντίστοιχα, σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου, να «ψιλομπαλωθείς» οικονομικά και να περάσεις υπέροχα στον αισθηματικό τομέα.
Το μότο της εβδομάδας: «Χτύπα κι άλλο, δεν θα αντέξει. Ο έρωτάς σου όλο και κάποιον θα πονέσει»


ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε έναν κόσμο γεμάτο σοβαροφάνεια και με μια εβδομάδα να ξεκινά με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό εσύ είσαι το «τρελοκομείο». Οι άλλοι πιστεύουν πως είσαι από άλλο πλανήτη, η ψυχή σου όμως το ξέρει και τώρα που μπαίνει ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο θα το μάθει και η τσέπη σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου, τον Δία, θα σε βοηθήσει να κλείσεις πληγές όπως και οικονομικές τρύπες και να περάσεις εξαιρετικά, αφού μέσα από τον/την σύντροφό σου θα βρεις την κατανόηση που ψάχνεις. Το χαμόγελό σου είναι όπλο για σένα και πηγή ζωής για τους άλλους.
Το μότο της εβδομάδας: «Χαμογελάω γιατί κάνει τους άλλους να ανησυχούν»


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια εβδομάδα που στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα, με τέτοιο όμως τρόπο που δεν θα σε στείλει στον γκισέ του ΟΑΕΔ. Από την Τρίτη, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και έτσι σαν προσωπικότητα παίρνεις τα πάνω σου και μπορείς πλέον να ατενίζεις με πιο αισιοδοξία το μέλλον. Θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο την Παρασκευή και το Σάββατο λόγω του ότι η Σελήνη από τον Καρκίνο θα επιχειρήσει να εξωτερικεύσει τα όποια συναισθήματά σου, ενώ εσύ θα θέλεις σε κάποια πράγματα να κρατήσεις πιο σοβαρή στάση. Αισθηματικά, ίσως ο έρωτας να κυκλοφορεί κάπου τριγύρω σου όμως η εμμονή σου για τα επαγγελματικά μπορεί να μην βοηθά να το προσέξεις.
Το μότο της εβδομάδας: «Στα εργασιακά έχω την τεχνοτροπία μα στα αισθηματικά μάλλον έχω μυωπία»


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά κάπως δύσκολα αφού ο Ερμής μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό γεγονός που υποδεικνύει πως ίσως κάποιος σου τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια. Από την Τρίτη, εισέρχεται και ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο και εκεί ίσως χρειαστεί να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιο φίλο ή να ανοίξεις το πορτοφόλι και να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Βέβαια, με την «τρέλα» που σε χαρακτηρίζει όλα αυτά θα κρατήσουν μέχρι την Τετάρτη, αφού οι θετικές όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Δία την Πέμπτη και την Παρασκευή αντίστοιχα θα σε φέρουν σε ένα σημείο που θα σε αναγκάσουν να κοιτάξεις και τον εαυτό σου. Περνάς καλά και το Σάββατο που ο Ουρανός έρχεται στα ίσια του... απογειώνεσαι.
Το μότο της εβδομάδας: «Έρωτες, φλερτ και οικονομικά με ωθούν να δω το αύριο όλο και πιο θετικά»


ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με εκνευρισμό και αποδιοργάνωση μέσα στο σπίτι ή με άτομα της οικογένειας. Στη συνέχεια, ψυχολογικά θα νιώθεις σαν πρόσωπο που πάει για πρώτη του φορά με το άλλο φύλο και η καρδιά σου θα κάνει τίκα –τάκα, τίκα –τακ που λέει και το τραγούδι του Κωνσταντίνου PersonaS. Αυτό θα συμβεί γιατί την Πέμπτη και την Παρασκευή ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης, ο Δίας, μέσα από τον 7ο ηλιακό οίκο θα σχηματίσει θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή, γεγονός που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις τον έρωτα ή αν είσαι σε σχέση να ζήσεις καλύτερα μέσα σε αυτή.
Το μότο της εβδομάδας: «Όταν αγαπώ... στα σύννεφα πετώ»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου