ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!



Πρεμιέρα κάνει σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Μαζί της, μια ιταλο-αργεντίνικη κωμωδία, μία γαλλική ιστορία ενηλικίωσης, μία κοινωνικοπολιτική αλληγορία για τη σύγχρονη Ρωσία, αλλά και ένα animation, συμπληρώνουν τις πρεμιέρες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Ένας Άλλος Κόσμος»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Χριστόφορος Παπακαλίατης με τους: Χριστόφορος Παπακαλίατης, Τζέι Κέι Σίμονς, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας
Ο Φάρις είναι ένας Σύριος μετανάστης που σώζει τη φοιτήτρια Δανάη από μια ληστεία. Ο 40άρης Γιώργος, στέλεχος μεγάλης εταιρείας, βρίσκεται εγκλωβισμένος σε έναν προβληματικό γάμο, γνωρίζεται με τη Σουηδέζα Ελίζ. Η νοικοκυρά Μαρία γνωρίζει έξω από το σούπερ μάρκετ τον Σεμπάστιαν, έναν Γερμανό που εργάζεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Την ίδια στιγμή, ο χρεοκοπημένος Αντώνης έχει παραδοθεί στο τυφλό ρατσιστικό μίσος.



«Ο Διαιτητής»

Ιταλοαργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Πάολο Τζούκα με τους: Στέφανο Ακόρσι, Τζάκοπο Κουλίν, Τζέπι Κουτσιάρι
Ενώ η διαμάχη μεταξύ δυο ποδοσφαιρικών ομάδων της τρίτης κατηγορίας Σαρδηνίας κορυφώνεται, ο καλύτερος παίχτης της μιας εξ αυτών ξανασυναντά την παιδική του αγαπημένη και ένας φιλόδοξος διαιτητής είναι έτοιμος να σφυρίξει κατ’ εντολή για να βρεθεί στο μεγάλο τελικό.



«Ο Ηλίθιος»

Ρώσικη ταινία, σκηνοθεσία Γιούρι Μπίκοφ με τους: Αρτιόμ Μπίστροφ, Ναταλία Σούρκοβα, Μπόρις Νεβζόροφ
Ο Ντίμα είναι ένας τίμιος και ιδεαλιστής υδραυλικός, ο οποίος επιθεωρώντας τη διαρροή μιας πολυώροφης πολυκατοικίας αντιλαμβάνεται πως αυτή είναι έτοιμη να γκρεμιστεί. Προσπαθεί επειγόντως να ειδοποιήσει τη δήμαρχο και τις αρχές, αλλά συναντά μια διεφθαρμένη γραφειοκρατία στρέφεται εναντίον του.



«Με το Κεφάλι Ψηλά»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Εμανουέλ Μπερκό με τους: Κατρίν Ντενέβ, Μπενουά Μαζιμέλ, Σαρά Φορεστιέ, Ροντ Παραντό
Παραμελημένος από τη μητέρα του, ο μικρός Μαλονί υιοθετεί μια όλο και βιαιότερη συμπεριφορά, καταλήγοντας σε ένα αυστηρό εκπαιδευτικό κέντρο. Εκεί θα γνωρίσει τη νεαρή Τες, η οποία μαζί με μια δικαστικό και έναν κοινωνικό σύμβουλο είναι οι μόνοι που νοιάζονται και μπορούν να τον βοηθήσουν.



«Ο Καλόσαυρος»

Animation, σκηνοθεσία Πίτερ Σον
Ο Άρλο, ένας μικρός Απατόσαυρος που έχει χαθεί στην άγρια φύση, κάνει μια απρόβλεπτη φιλία με μικρό αγόρι, το οποίο θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στην οικογένειά του.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου