ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια




Προβλέψεις Εβδομάδας από 13 Δεκεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η αναζήτηση του Αγίου Δισκοπότηρου της ευτυχίας θα είναι για σένα μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια αυτήν την εβδομάδα. Από την μία, θα έχεις να παλέψεις την αδιαλλαξία των άλλων και από την άλλη, τα φλογερά αισθήματα που θα νιώθεις για κάποιο πρόσωπο. Τη Δευτέρα το ......
.....τετράγωνο του Ηλίου με τον Δία ίσως σε οδηγήσει σε αλόγιστα έξοδα ενώ τα πράγματα φαίνεται πως θα είναι καλύτερα περί το μέσο της εβδομάδας που η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου θα τονώσει την κοινωνική σου ζωή και θα βάλει χρώμα και τρέλα στη ζωή σου. Το Σάββατο με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα θα ξυπνήσει μέσα σου ο Πουαρό και θα βγάλεις στην επιφάνεια κάποια μυστικά.
Το μότο της εβδομάδας: «Κρατάω μέσα μου τα μυστικά ερωτικά και οικονομικά»

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι καλή αλλά θα χρειαστεί να δώσεις εξετάσεις ως προς τις αντιστάσεις σου σε πάσης φύσεως πειρασμούς. Με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο και ιδιαίτερα κοντά στην Πέμπτη που πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα νιώσεις πως μέσα σου αναπτύσσονται συναισθήματα τα οποία ίσως πρόσκαιρα μπορείς να τα ελέγχεις. Μετά όμως; Παρασκευή βράδυ και Σάββατο με τη Σελήνη στον 12ο οίκο η ψυχολογία σου θα είναι κάπως αφού κάτι κάποιες κουβέντες κάτι το κρασί ίσως σου ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος οι οποίες πονάνε και δεν έχουν ακόμα επουλωθεί. Όμως με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα το ψυχόδραμα το οποίο θα ζήσεις θα έχει ευεργετικές ιδιότητες στο άμεσο μέλλον αφού θα σε βοηθήσει αφενός να θεραπευτείς και αφετέρου να κάνεις ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα σε φίλους οι οποίοι υπήρχαν μόνο στο κινητό σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Πονάνε όσοι αγαπάνε και την κοπανάνε... για άλλα μέρη πάνε»

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παρουσία του κυβερνήτη σου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τόσο τα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σου. Από την άλλη, η ηδυπάθεια της Αφροδίτης βουτηγμένη μέσα στον 6ο οίκο σου κάνει μια ελαφριά χαλάστρα αφού εσύ θέλεις να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα αλλά τελικά ζεις εργασιακά... «μεγάλες στιγμές». Το τετράγωνο του Ηλίου με τον Δία την Δευτέρα ίσως σε οδηγήσει να πεις κάποιες μεγάλες κουβέντες οι οποίες αφενός δεν θα μαζεύονται και αφετέρου δεν θα μπορούν να υλοποιηθούν. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή με τη Σελήνη στους Ιχθύες ίσως νιώσεις πως πρέπει να παραμείνεις δίπλα σε άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος όμως το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σε έχει για χάρη του έρωτα με ένα κινητό στο χέρι.
Το μότο της εβδομάδας: «Μπορεί να κάθομαι για άλλους μες στο σπίτι όμως το μυαλό μου τρέχει σε σένα, οι μονάδες πέφτουν στο κινητό... δεν υπολογίζω κανέναν»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία του Ερμή στον 7ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει να αναζητάς καθαρές και σταράτες κουβέντες για να ξέρεις που στην πραγματικότητα βαδίζεις. Την Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα όλα πάνε καλά αφού τα λόγια ηχούν όμορφα στα αυτιά σου. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή με τη Σελήνη στους Ιχθύες ίσως να βιώσεις μοναδικές στιγμές αφού η δράση η οποία αναζητάς θα είναι εμποτισμένη με μπόλικο συναίσθημα. Το Σάββατο με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα θα νιώσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ένα ψυχολογικό σοκ αφού θα καταλάβεις πως άλλους είχες στα «όπα – όπα» και άλλοι στην πραγματικότητα το άξιζαν. Τα ψέματα δεν χωρούν την εβδομάδα αυτήν αντίθετα η αλήθεια αν και πονάει τελικά λυτρώνει.
Το μότο της εβδομάδας: «Η αλήθεια λυτρώνει το μάρμαρο όμως ποιος το πληρώνει;»

ΛΕΩΝ
Η αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο περνάει μέσα από την επαγγελματική καταξίωση αλλά και την κατανόηση των θέσεων σου από τους άλλους. Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με τη Σελήνη στον Υδροχόο θα καταφέρεις να κεντρίσεις το ενδιαφέρον κάποιων αλλά αυτό πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην σου γίνουν... στενός κορσές. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, την Πέμπτη, σε εξωθεί σε περιπέτειες οι οποίες αν και γνωρίζεις πως μπορεί να μην έχουν αύριο τελικά εσύ εμμένεις αφού το σήμερα κυριαρχεί στη ζωή σου. Το Σάββατο είναι σαφέστατα για σένα πιο καλό λόγω του ότι η παρουσία της Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα σε κάνει πολύ πιο χαρούμενο άτομο και με τη ζωντάνια σου θα παρακινήσεις και άλλους να πιουν από το νέκταρ της ζωής.
Το μότο της εβδομάδας: «Στη ζωή μου έμαθα τι σημαίνει πέτα, τι είναι ο έρωτας και πόσο αξίζει μια ξεπέτα»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την πρακτικότητα την οποία αναζητάς θα τη βρεις μέσα από τα λόγια αλλά και τη διάθεση που θα ξυπνήσεις στον περίγυρο σου. Με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα τη Δευτέρα μπορείς να πετύχεις παρά πολλά αφού σε επικοινωνιακό επίπεδο εκεί που οι άλλοι θα βλέπουν αδιέξοδο εσύ θα βλέπεις λύσεις. Το ευτύχημα είναι πως η Αφροδίτη την Πέμπτη πραγματοποιεί όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα και έτσι θα βρεις τη συναισθηματική σου Ιθάκη στην άλλη πλευρά του κρεβατιού σου. Το Σάββατο με τον Ερμή, τον κυβερνήτη του ζωδίου, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα νιώσεις την ανάγκη να ανοιχτείς σε κάποιον με σκοπό να σου ανοιχτεί και αυτός.
Το μότο της εβδομάδας: «Η ερωτική μου διάθεση είναι στα ύψη ποιος είναι αυτός άραγε που θα την καλύψει;»

ΖΥΓΟΣ
Τα λόγια στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα τα βλέπεις να ξετυλίγονται μπροστά σου σαν κινηματογραφική ταινία και αυτό θα σου αρέσει ιδιαίτερα. Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σε βοηθήσει να βρίσκεις τις λύσεις που θέλεις ενώ παράλληλα μέσα από άτομα τα οποία λειτουργούν ανιδιοτελώς θα καταφέρεις να φέρνεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο ερωτικός σου κόσμος παίρνει φωτιά αφού το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα την Πέμπτη ίσως σε οδηγήσει σε μια συναισθηματική πάλη λόγω του ότι το παλιό θα μάχεται το νέο. Σολομώντεια λύση δεν θα χρειαστείς καθώς θα θελήσεις να βάλεις το δάκτυλο στο βάζο με το μέλι αδιαφορώντας για τις περαιτέρω συνέπειες.
Το μότο της εβδομάδας: «Το άρωμα της αμαρτίας είναι ωραίο βουτάω και εγώ δεν μασάω σε λέω»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά δεν με αγαπάς» μα η συνέχεια του τραγουδιού λέει πως «θα ‘ρθει κάποτε μια μέρα που δεν θα ξέρεις που χρωστάς». Η μέρα έφτασε και τη Δευτέρα με τον Ήλιο – Δια σε τετράγωνο τα έξοδα θα νιώσεις που σε πνίγουν. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα καταφέρεις να βρεις λύσεις και ιδιαίτερα Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη χρησιμοποιώντας τόσο το καλό σου πρόσωπο όσο και την τρελή σου διάθεση θα βρεις άτομα πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Συναισθηματικά, κοντά στην Πέμπτη με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα κάποιοι θα αισθανθούν πως έχεις να πεις πολλά και να εξομολογηθείς αλλά τόσα όμως εσύ αυτό το κάνεις με σκοπό να τραβήξεις από κάποιους χρήματα. Έτσι, και αλλιώς και ο έρωτας εμπεριέχει μέσα του την έννοια της συναλλαγής, το γνωστό δούναι και λαβείν και εσύ οδεύεις προς την «παραλαβήν».
Το μότο της εβδομάδας: «Ευτυχώς που τα τεχνάσματά μου δεν τα έχουν φορολογήσει γιατί ο εκάστοτε υπουργός αλλά δέκα σπίτια θα είχε χτίσει».

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις τελευταίες μέρες έχεις αντιληφθεί πως η φράση που λέγανε οι παλαιότεροι «η σιωπή είναι χρυσός» έχει για σένα πλέον μια ιδιαίτερη σημασία. Όμως, οι παλαιότεροι μιλάγανε και για αποταμίευση αλλά εσύ που να θυμάσαι όλες τις παροιμίες. Έτσι, τη Δευτέρα, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με το Δία σκορπάς τα χρήματα σου χωρίς φειδώ και είσαι ένα βήμα πριν το καθεστώς της χρεωκοπίας. Στα αισθηματικά, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα καλό θα είναι να αποφύγεις κρυφές καταστάσεις και να ακολουθήσεις την περπατημένη οδό προκειμένου η ζωή σου... να έχει διάρκεια. Κι αυτό γιατί με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα κάποιοι θα κάνουν τον κατάσκοπο και η κατάσταση στα νοσοκομεία όπως ξέρεις είναι τραγική.
Το μότο της εβδομάδας: «Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες μωρό μου κόψε τις κατάρες»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που σου δίνονται μπορείς να καταφέρεις να πετύχεις μια εξαιρετική εβδομάδα γεμάτη προσωπική ευεξία. Το τετράγωνο του Ηλίου με το Δία τη Δευτέρα ίσως σε οδηγήσει να κάνεις κάποια έξοδα πέρα του συνηθισμένου ενώ παράλληλα θα προσδώσει και έναν άλλο τόνο πιο εορταστικό στην καθημερινότητά σου. Περί την Πέμπτη το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα και να μετασχηματίσει κάποιες φιλίες σε ερωτικό φλερτ. Αυτό στην αρχή ίσως σε προβληματίσει στη συνέχεια όμως θα σε γοητεύσει και έτσι θα καταφέρεις να κλείσεις μια όμορφη εβδομάδα με κυριολεκτικά happy end.
Το μότο της εβδομάδας: «Όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής θα αναζητήσεις την ηρεμία σου αλλά αυτό δεν θα επιτευχθεί αφού ο Ερμής μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο έρχεται να σου κάνει τα νεύρα τσατάλια. Από την άλλη, σε επαγγελματικό επίπεδο, παρά τις περί αντιθέτου ενδείξεις καταφέρνεις να έχεις το πάνω χέρι και να βρίσκεσαι ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους έχοντας έτσι σαφέστατη υπεροχή. Αισθηματικά, με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα την Πέμπτη δεν αποκλείεται μέσα από τον εργασιακό χώρο να αναπτυχθεί ένα φλερτ το οποίο να έχει εξέλιξη αλλά κατά κάποιο τρόπο θα πρέπει να μείνει μυστικό.
Το μότο της εβδομάδας: «Εγώ έχω το πάνω χέρι, μη μου κάνετε πλάκες θα σας κάνω χουνέρι»

ΙΧΘΥΕΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα αναζητήσεις να βρεις συναισθηματικά λάφυρα και επαγγελματικά εχέγγυα προκειμένου να δώσεις έναν άλλο τόνο στην καθημερινότητά σου. Αυτό δεν θα είναι και ιδιαίτερα εύκολο αφού τόσο ο Κρόνος όσο και ο Ήλιος μέσα από τον Τοξότη θα σου υπενθυμίζουν συχνά – πυκνά τη θέση στην οποία ανήκεις. Στο αισθηματικό κομμάτι, και ιδιαίτερα Πέμπτη και Παρασκευή, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σου στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας και τονίζει την ακαταμάχητη γοητεία σου κάνοντας τους άλλους αδύναμους να αντιδράσουν στα «θέλω» σου. Μην κάνεις πίσω στα ερωτικά σου, το μέλλον ξανοίγεται υπέροχα μπροστά σου, αποτίναξε το παρελθόν.
Το μότο της εβδομάδας: «Στη ζωή μου εγώ ορίζω την πορεία μου εσύ ορίζεις την καρδιά μου»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου