ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Οι Χριστουγεννιάτικες ταινίες της καρδιάς μας!

Σε αναμονή της εξόδου στους κινηματογράφους της φετινής χριστουγεννιάτικης επιτυχίας «Krampus» (2015) ας δούμε τη λίστα με τις ωραιότερες ταινίες για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται........

Στην κορυφή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την μοναδική ταινία του Τιμ Μπάρτον «The nightmare before Christmas» (1993).
Ο Μπιλ Μάρεϊ πολύ πριν το «A Very Murray Christmas» πήρε ένα πολύ καλό μάθημα εορταστικής μεγαλοψυχίας στο «Scrooged» (1988), ενώ ο Τομ Χανκς θα σας οδηγήσει με το«The Polar Express» (2004) σε ένα φανταστικό τρισδιάστατο ταξίδι στο χωριό του Αγίου Βασίλη.
Βέβαια, αν ο Άγιος Βασίλης ήταν ένα κάθαρμα δεν θα μπορούσε να τον ενσαρκώσει καλύτερα άλλος από τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον στην μαύρη κωμωδία «Bad Santa» (2004).
Στην ταινία «Elf» (2003) με τον Γουίλ Φάρελ θα δείτε μέσα από τα μάτια ενός αθώου ξωτικού του Άγιου Βασίλη την χαρά των Χριστουγέννων και στην τρισδιάστατη animation κωμωδία«Arthur Christmas» (2011) θα βρεθείτε στο αρχηγείο του Αγιου Βασίλη!
Η γαλλική δραμεντί «A Christmas tale» (2008) θα μας θυμίσει πως οι γιορτές είναι μια ευκαιρία για να έρθουν τα μέλη μιας οικογένειας πιο κοντά, ενώ το επίσης γαλλικό πολεμικό ιστορικό δράμα «Merry Christmas» (2005) αποδεικνύει ότι τα Χριστούγεννα μπορούν να υπερνικήσουν τα χαρακώματα στις καρδιές των ανθρώπων.
Τέλος στην βρετανική ρομαντική κωμωδία «Love Actually» (2003) πρωταγωνιστούν δέκα χριστουγεννιάτικες ιστορίες αγάπης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου