ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Μηνιαίες προβλέψεις από 22/12 έως 20/1 - Ο μήνας του Αιγόκερω!



Ο νέος χρόνος έρχεται με αντιφατικά μηνύματα και μπερδεμένες σκέψεις. Ο χρόνος κλείνει με τον Ήλιο να περνάει στον Αιγόκερω στις 22/12 στις 6.48 το πρωί σηματοδοτώντας και το χειμερινό ηλιοστάσιο και την επικράτηση της νύχτας πάνω στην μέρα, που σταδιακά θα αρχίσει να εξασθενεί υπέρ της ημέρας. Χαρακτηριστικά αυτού του πολύ αντιφατικού μήνα, είναι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στις 5/1, η ανάδρομη κίνηση του Δία στις 8/1 και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται ανήμερα τα Χριστούγεννα, προκαλώντας ζεστά και κατευναστικά συναισθήματα.Ας δούμε τι επιφυλάσσεται στα 12 ζώδια ξεχωριστά........



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Προβληματισμένο/η σε βρίσκουν οι γιορτές και ο χρόνος αρχίζει με μια ανικανοποίητη αίσθηση και μια κρυφή ανησυχία. Μοναδικός σύμμαχος η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30/12, που σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να απολαύσεις μερικές στιγμές μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας. Η ανάγκη σου να αποδράσεις είναι έντονη αυτόν τον μήνα και αν δεν έχεις σοβαρούς λόγους να σε κρατούν, θα ήταν ιδανικό να αφήσεις για λίγο τον τόπο διαμονής σου.
Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο από 4 έως 14/1 δημιουργεί, ειδικά σε σένα που γεννήθηκες στο 1ο και αρχές του 2ου δεκαήμερου, την αίσθηση πως πρέπει να πατάς γερά στα πόδια σου και να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, ενίοτε και σε κάποια ηλικιωμένα πρόσωπα που μπορούν να σου μεταδώσουν τη σοφία τους.
Πρόσεχε στις συνεργασίες σου έως τις 3/1, ειδικά εσύ του τρίτου δεκαήμερου που ο κυβερνήτης σου Άρης βρίσκεται απέναντί σου στον Ζυγό και σε κάνει δύστροπο και απαιτητικό. Είναι κρίμα να σε βρει ο καινούργιος χρόνος με εντάσεις γύρω από κάτι που έχεις επιλέξει να συνεργαστείς.
Ερωτικά
Έως τις 3/1 ο κυβερνήτης σου Άρης απέναντί σου στον Ζυγό δημιουργεί νευρικότητα και στρες το οποίο ξεσπάς περισσότερο στην προσωπική σου ζωή. Ειδικά εσύ του τρίτου δεκαήμερου δεν έχεις υπομονή και κάθε τι που σου πάει στραβά σε κάνει έξαλλο/η.
Με το πέρασμα του κυβερνήτη σου στον Σκορπιό στις 4/1 η ανάγκη για ερωτικές επαφές αυξάνεται σημαντικά και από 7 έως 20/1 είναι πολύ πιθανό να εκφράσεις συναισθήματα που κρατούσες βαθιά μέσα σου, ειδικά εσύ του 1ου δεκαήμερου.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ο μήνας χαρακτηρίζεται από τις επαγγελματικές σου έγνοιες, εφόσον Ήλιος και Ερμής στον Αιγόκερω φροντίζουν να εστιάζουν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου σε αυτά. Από 12 έως 17/1 πιθανά να μάθεις κάποιες ειδήσεις που θα πάνε πίσω μια εξέλιξη που περίμενες, ενώ στις 14/1 να είσαι πολύ προσεκτικός στις συζητήσεις και στα λόγια σου γενικότερα, διότι υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης στο χώρο της δουλειάς, ειδικά για σένα του 3ου δεκαήμερου.
Έκρυθμη θα είναι η κατάσταση από 1 έως 12/1 ειδικά για σένα του δεύτερου δεκαήμερου που νιώθεις να πνίγεσαι και είσαι έτοιμος/η να τα βροντήξεις όλα κάτω, ενώ από 9 έως 19/1 ο Δίας βάζει το μαγικό του χέρι και τελευταία στιγμή σε σώζει από μια κίνηση που θα μετάνιωνες μετά βεβαιότητας, ειδικά εσύ του 3ου δεκαήμερου.
Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα αναγκάζει εσένα του 2ου δεκαήμερου να υποστείς δοκιμασίες μέχρι να έρθει η πολυπόθητη ηρεμία σε ότι αφορά το εργασιακό σου μέλλον.
Ωστόσο, μια οικονομική τόνωση είναι πολύ πιθανή μέσα στα Χριστούγεννα και μάλιστα απροσδόκητη, ειδικότερα για σένα που γεννήθηκες στις αρχές του 3ου δεκαήμερου.
Η Πανσέληνος στις 25/12 στον Καρκίνο σε κάνει να αναζητάς την αγκαλιά δικών σου ανθρώπων, έρχεσαι κοντά σε συγγενείς και νιώθεις μια γενικότερη συγκίνηση. Αυτά τα Χριστούγεννα ανατρέχεις στο παρελθόν και η ευαισθησία συγκρούεται με τον θυμό σου. Προσπάθησε να βρίσκεσαι μόνο εκεί που θέλεις και με ανθρώπους που θέλεις, χωρίς να κάνεις υποχωρήσεις. Το έχεις ανάγκη.
Η Νέα Σελήνη στις 10/1 στον Αιγόκερω βοηθάει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ένα επαγγελματικό θέμα ή ένα αποφασιστικό βήμα που θα ανατρέψει το οποιοδήποτε κλίμα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να μην υπερβάλεις απέναντι στις καταστάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Υποδέχεσαι τον καινούργιο χρόνο φορώντας ότι πιο γιορτινό και ευχάριστο και η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα. Δεν είσαι από αυτούς που κουβαλούν την ένταση και την πίκρα μαζί τους και αφήνεις στην άκρη έστω και παροδικά αυτά που τυχόν σε προβληματίζουν. Το μόνο πρόβλημα είναι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 5/1 που φέρνει εμπόδια στα όσα έχεις προγραμματίσει να ξεκινήσεις, ειδικά σε σένα που γεννήθηκες στο τέλος του 2ου και στο 3ο δεκαήμερο.
Από 9 έως 19/1 το τρίγωνο Ήλιου – Δία σου δίνει μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσεις εποικοδομητικά ό,τι έχεις στα χέρια σου. Κινήσου πολύ αυτό το διάστημα που η τύχη και η γενικότερη εύνοια σε στοχεύουν, ειδικότερα εσένα του τρίτου δεκαήμερου.
Από 26/12 έως 1/1 ευαισθητοποιείσαι πολύ και η τάση σου είναι να προσφέρεις απλόχερα σε όσους το έχουν ανάγκη.
Ερωτικά
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη απέναντί σου στον Σκορπιό έως τις 29/12 σου προσφέρει τη δυνατότητα να περάσεις πολύ όμορφα τα φετινά Χριστούγεννα ειδικά εσύ του 3ου δεκαήμερου. Αν είσαι σε σχέση θα εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο τα προτερήματα του συντρόφου σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος έχεις ευκαιρίες να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους που θα σε ενθουσιάσουν. Γενικά η ερωτική σου ζωή αποκτά ιδιαίτερη αξία και νόημα, ενώι από τις 4/1 που ο Άρης έρχεται απέναντί σου, θα νιώσεις να διαστέλλονται όλες σου οι αισθήσεις. Σε άλλη περίπτωση θα προκαλούσε γκρίνια και εντάσεις, αλλά η αρμονική όψη του με τον Ποσειδώνα από 7 έως 20/1, διατηρεί ειδικά εσένα του 1ου δεκαήμερου σε ρομαντική διάθεση, επιθυμώντας η δράση σου να έχει μια ελκυστική και λάγνα επίδραση.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Με το πέρασμα του κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Τοξότη στις 30/12, ευνοούνται οικονομικά θέματα και περισσότερο όσα σχετίζονται με οφειλές προς τρίτους συμπεριλαμβανομένου και του δημοσίου. Είναι ευκαιρία να διευκολυνθείς σε ότι αφορά τις εκκρεμότητές σου και να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα υπέρ σου.
Εσύ του 1ου δεκαήμερου και αρχές του 2ου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τρίτα πρόσωπα οποιεσδήποτε οφειλές υπάρχουν μεταξύ σας, καθώς το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα σε πιέζει να πιέσεις και τον εαυτό σου και τους άλλους για να μπει μια τάξη στα χρωστούμενα. Επαγγελματικά τίποτα δεν φαίνεται αλλάζει ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο αυτόν τον μήνα.
Η Πανσέληνος ανήμερα τα Χριστούγεννα στον Καρκίνο σου δίνει ώθηση να βρεθείς κοντά με συγγενικά πρόσωπα, να περάσεις από όλο το σόι και γενικά να αφιερωθείς στο οικογενειακό περιβάλλον. Περιβάλλεσαι από μνήμες και νοσταλγία, αναζητώντας τρυφερές στιγμές με όλους.
Στη Νέα Σελήνη στις 10/1 στον Αιγόκερω, έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις ένα ταξίδι αναψυχής και να ρυθμίσεις τυχόν νομικά ζητήματα. Κάποια παράπονα από μέρους σου ή το μέρος των άλλων είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά η εκφορά τους θα είναι διαφωτιστική για το μέλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Νιώθεις πως δεν μπορείς να συνεχίσεις άλλο με τις υπάρχουσες συνθήκες και με τη νέα χρονιά καταστρώνεις πολλά σχέδια, με τον Κρόνο απέναντί σου να κατευθύνει άμεσα, εσένα που γεννήθηκες στις αρχές του 2ου δεκαήμερου - προς το παρόν-. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή από 5/1 σε βάζει σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος με υποθέσεις του παρελθόντος, ενώ η Αφροδίτη στον Σκορπιό έως τις 29/12 και ο Άρης επίσης από 4/1, προτρέπουν να κοιτάξεις την υγεία σου και να κόψεις κακές συνήθεις με την έλευση του νέου χρόνου. Γενικά είσαι σε κατάσταση αναμονής για την επίτευξη των προσδοκιών σου που εστιάζονται περισσότερο στην εσωτερική μεταβολή που υφίστασαι.
Ερωτικά
Αναγκάζεσαι εδώ και καιρό να δεις με άλλο μάτι τη συναισθηματική σου ζωή και να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης. Η πίεση που νιώθεις γίνεται πιο επιτακτική με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο, τον Τοξότη, από 30/12. Σου δίνεται η ευκαιρία να σταθείς απέναντι στις ανάγκες σου και να τσεκάρεις αν μπορούν να καλυφθούν από τους αγαπημένους σου. Ωστόσο η συνάντησή της με τον Κρόνο από 4 έως 14/1 θα σου δώσει σαφείς απαντήσεις. Αυτό το διάστημα αποστασιοποιείσαι και βλέπεις τις καταστάσεις από μακριά. Παρατήρησε τα γεγονότα και κρίνε μόνος/η σου τι και πώς μπορεί να συνεχιστεί, ειδικότερα εσύ του 1ου και αρχές του 2ου δεκαήμερου. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού από 8 έως 17/1 μπορεί να ανατρέψει πολλά και να συνειδητοποιήσεις πως θέλεις να αποδεσμευτείς από κάτι ή κάποιον χαράζοντας τη δική σου πορεία και όπου σε βγάλει.
Έως τις 3/1 ο Άρης στον Ζυγό σου δίνει την τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις στην ερωτική σου ζωή, ειδικά εσύ του 3ου δεκαήμερου.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Μπαίνοντας στη νέα χρονιά θεωρείς δεδομένο πως θα κάνεις τα πάντα για να κλείσεις λογαριασμούς με τρίτους συμπεριλαμβανομένου και του δημοσίου και αυτός ο μήνας είναι ένας σταθμός για τις ενέργειές σου ως προς τα οικονομικά. Ήλιος και Ερμής στον Αιγόκερω και ειδικά μετά τις 5/1 που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα ανακινήσεις παλιά θέματα ώσπου να βρεθεί μια λύση. Μόνο μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο που αφορά τα οικονομικά, ειδικά εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου. Το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα συμβάλει και αυτόν τον μήνα σε επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα ειδικά για σένα που γεννήθηκες στο τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαήμερου. Από 12 έως 17/1 να είσαι πολύ προσεκτικός στις συζητήσεις σου για ανεύρεση λύσης στα οικονομικά και φορολογικά σου ζητήματα γιατί υπάρχει ιδιαίτερη σύγχυση. Από 4 έως 14/1 πιθανά να υπάρξει ψυχρότητα και απομάκρυνση με συνεργάτες σου.
Στην Πανσέληνο στις 25/12 στον Καρκίνο είσαι έτοιμος να κάνεις τα περισσότερα δώρα που έκανες τα τελευταία χρόνια, καθώς καταλαμβάνεσαι από το πνεύμα των Χριστουγέννων, ξοδεύοντας παραπάνω χρήματα από όσα αντέχεις, παράλληλα με τις φιλανθρωπικές σου ευαισθησίες.
Η Νέα Σελήνη στις 10/1 στον Αιγόκερω σε ωθεί να τακτοποιήσεις κάθε οικονομική και φορολογική εκκρεμότητα ειδικά όσες σέρνονται αναισθητικά για πολύ καιρό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Γενικά
Το μόνο σίγουρο αυτόν τον μήνα είναι πως επιθυμείς να διασκεδάσεις και να ψυχαγωγηθείς πολύ, γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι ρευστά και αλλάζουν διαρκώς το ρυθμό σου. Ο Άρης στον Σκορπιό από τις 4/1 σε βγάζει έξω, σου γνωρίζει νέους ανθρώπους και κινεί τα ενδιαφέροντά σου. Γίνεσαι δημιουργικός/η και ειδικά εσύ του 1ου δεκαήμερου μπορείς να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο με πολλή χαρά και μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Προωθούνται νέα ξεκινήματα σε σπουδές και πνευματικές ασχολίες. Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα απέναντί σου στον Αιγόκερω από 1 έως 11/1 και το παράλληλο τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού σε κάνει να αισθάνεσαι πίεση και να βγάζεις στην επιφάνεια όλα αυτά που σε προβληματίζουν εκφράζοντάς τα με θυμό και εριστική συμπεριφορά. Ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου θα χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθειες για να δείξεις στους οποιουσδήποτε άλλους πως δεν έχεις ανάγκη τις υποδείξεις τους και βαδίζεις στο δρόμο που θέλεις εσύ.
Ερωτικά
Αντιφατικός ο μήνας και για την ερωτική σου ζωή, εφόσον η Αφροδίτη στον Σκορπιό έως τις 29/12 και στη συνέχεια από 4/1 και ο Άρης στην ίδια θέση, έχουν την τάση να την κάνουν από όμορφη έως συναρπαστική, εφόσον βρίσκεις ανοιχτές αγκαλιές μέχρι ερωτική ανταπόκριση που ίσως να μην περίμενες. Από την άλλη όμως Ήλιος και ανάδρομος Ερμής από 5/1 απέναντί σου στον Αιγόκερω, γίνονται η πέτρα του σκανδάλου στις συζητήσεις που προκύπτουν με τους συντρόφους σου. Από 12 έως 17/1 υπάρχει πιθανότητα να ακούσεις κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύεις πως συμβαίνει και που οι καταστάσεις σου δείχνουν πως είναι ικανοποιητικό. Ειδικά εσύ του 3ου δεκαήμερου πρόσεχε τις μπερδεμένες επιθυμίες που εκφράζονται ανάμεσά σας και που ίσως συνειδητοποιήσεις πως δεν έχουν κοινή πορεία.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30/12 σε βάζει στο νέο χρόνο με διάθεση να αρχίσεις τη δουλειά σου με κέφι ή αν ψάχνεις για δουλειά, μπορεί να φέρει στο δρόμο σου μια θαυμάσια ευκαιρία. Από 8 έως 17/1 μπορεί να έχεις μια ευχάριστη εξέλιξη σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου, καθώς κάτι απρόσμενο σου λύνει στην κυριολεξία τα χέρια και σε βγάζει από μια πιθανά δύσκολη θέση, ειδικότερα εσένα του δεύτερου δεκαήμερου. Ο Κρόνος στον Τοξότη παραμένει το προειδοποιητικό φως για τα εργασιακά σου ζητήματα αναβοσβήνοντας διαρκώς με την ένδειξη της πειθαρχίας και την προτροπή να σταθείς στα πόδια σου και να αναλάβεις τις ευθύνες σου, ειδικά εσύ που γεννήθηκες στις αρχές του 2ου δεκαήμερου.
Η Πανσέληνος στις 25/12 στο ζώδιό σου είναι ένα δώρο που έρχεται στην πόρτα σου και ανοίγοντάς το πλημμυρίζεις συγκίνηση και ευαισθησία. Ότι και αν επιθυμείς, και ότι δυσάρεστο σε περιτριγυρίζει μην αφήσεις ούτε στιγμή την απαισιοδοξία να νικήσει. Στήριξε τους άλλους και απόλαυσε και εσύ στήριξη και αγάπη.
Στη Νέα Σελήνη στις 10/1 στον Αιγόκερω μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή ένα επαγγελματικό πλάνο, ενώ αν έχεις ένα φλερτ ή μια μυστική σχέση με άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος καλό θα ήταν να φροντίσεις να πάρει μια άλλη τροπή, οποιαδήποτε νομίζεις πως του πρέπει.


ΛΕΩΝ
Γενικά
Βηματίζεις εντυπωσιακά στη νέα χρονιά, εξακολουθώντας να αισθάνεσαι πως πέρα από τις εκάστοτε αντιξοότητες, σε περιμένουν ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς.
Αρχικά ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις την υγεία σου κάνοντας γενικές εξετάσεις ή να ασχοληθείς ειδικά, με ένα θέμα που σε τυχόν απασχολεί. Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Ήλιο από 12 έως 17/1, βοηθάει στο να συλλέξεις πληροφορίες που θα διπλοτσεκάρεις την ευστάθειά τους και να βρεις παλιές σου εξετάσεις που θα χρησιμοποιήσεις κατάλληλα με την ορθή φορά του.
Ευχάριστες ειδήσεις για την εξέλιξη μια επιδίωξής σου μπορεί να λάβεις από 10 έως 20/1 ειδικά εσύ του 3ου δεκαήμερου ενώ πριν από αυτό το διάστημα από 22/12 έως 1/1 και μέσα στα Χριστούγεννα, μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες επικοινωνιακές εντάσεις με μέλη της οικογένειας, που σου ζητάνε να κάνεις και να σκεφτείς, περισσότερα από όσα δύνασαι. Η ορθή φορά του Ουρανού από 26/12 σου δείχνει τι πραγματικά θέλεις να αλλάξει στην πνευματική σου ζωή.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη από 30/12 στέκεται στο πλευρό σου και σε τροφοδοτεί με όμορφα συναισθήματα με τα οποία υποδέχεσαι και τον καινούργιο χρόνο. Στον απολογισμό της χρονιάς η ζυγαριά γέρνει προς τις θετικές απολαβές και θέλεις να το γιορτάσεις, εκφράζοντας στους αγαπημένους σου τη χαρά σου με κάθε τρόπο. Από 8 έως 17/1 και αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από ένα ταξίδι ή μέσα από τη συμμετοχή σου σε ένα νέο κύκλο σπουδών, ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου. Από 4 έως 14/1 νιώθεις πως μια σχέση δένει ακόμα πιο πολύ, ενώ μπορεί να δεχτείς μια πρόταση που θα την εδραιώσει ακόμα περισσότερο.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να δέχονται θετικές επιρροές καθώς ο Δίας στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ήλιο από 9 έως 19/1, σου δίνει την ευκαιρία να τα αυξήσεις μέσω της δουλειάς σου, ειδικά σε σένα του 3ου δεκαήμερου. Να είσαι προσεκτικός/η στο χώρο της δουλειάς σου από 1 έως 11/1 ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου λόγω έντονων ανταγωνιστικών προθέσεων και πρόθεση εξουσίας και επιβολής. Επαγγελματικές υποθέσεις που δεν είναι ξεκάθαρες τείνουν να διαμορφωθούν μέσα από ίντριγκες.
Η Πανσέληνος στις 25/12 στον Καρκίνο σε κάνει να προτιμάς αυτά τα Χριστούγεννα να μείνεις μακριά από πολύβουα μέρη και παρέα με λίγους και εκλεκτούς. Διάθεση έχεις, αλλά αυτό που έχεις περισσότερο είναι ανάγκη απομόνωσης και απόλαυσης ήρεμων και χαλαρωτικών στιγμών.
Στη Νέα Σελήνη στις 10/1 στον Αιγόκερω ανακινεί επαγγελματικά θέματα με τον πιο σημαδιακό τρόπο. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά σε όλους και όλα και προσπάθησε να εξασφαλίσεις τα συμφέροντά σου. Αν ψάχνεις για δουλειά, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να την αναζητήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μετρώντας με χαμόγελο τις απολαβές του Δία που ακόμα είναι μπροστά σου, μπαίνεις στη νέα χρονιά με αισιοδοξία, αλλά αυτόν τον μήνα τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Οι ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή και του Δία από 5 και 8/1 αντίστοιχα σε κρατάνε στάσιμο/η σε ότι αφορά τα σχέδιά σου, με εξαίρεση κάτι παλιό που μπορεί να κλείσει άμεσα και προς όφελός σου. Η έντονη καθημερινότητα που φέρνει ο Άρης στον Σκορπιό από 4/1 είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του μήνα που σε γεμίζει υποχρεώσεις αλλά σε κάνει και πολύ παραγωγικό/η, ειδικά εσένα του 1ου δεκαήμερου. Από 7 έως 20/1 αν ασχολείσαι με την τέχνη ή με φιλανθρωπικά ζητήματα, είσαι ικανός/η να διαπρέψεις με τις κινήσεις σου. Οικογενειακά θέματα δείχνουν να βελτιώνονται από 30/12 και μετά, αλλά από 1 έως 10/1 τίποτα δεν μπορεί να είναι ξεκάθαρο καθώς από όσα φαίνονται κρύβονται από κάτω άλλα τόσα, που δεν έχουν ξεκαθαριστεί.
Ερωτικά
Μέσα στα Χριστούγεννα και μέχρι και την παραμονή του νέου χρόνου, βιώνεις μια πολύ συναισθηματική φάση στην οποία αναζητάς και δίνεις, αγάπη και τρυφερές αγκαλιές. Ακόμα και αν είσαι μόνος/η ο ερωτισμός σου ξεχειλίζει. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή από 5/1, πιθανότατα να φέρει στο δρόμο σου παλιά φλερτ ενώ από 16 έως 20/1 ανακινείς συζητήσεις και φέρνεις στο προσκήνιο ερωτικές ιστορίες, που θέλεις να κατακτήσεις ξανά ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, αν φυσικά είσαι αδέσμευτος/η. Αν συμβιώνεις, νιώθεις την επιθυμία να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα στη σχέση σου, αλλά το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για τέτοιου είδους συζητήσεις. Πιέζεσαι και πιέζεις και τους άλλους και είναι ανώφελο, ως προς μη επιθυμητό αποτέλεσμα που πιθανότατα θα έχεις.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Το πορτοφόλι σου και οι λογαριασμοί σου τείνουν να μειωθούν σημαντικά από περιεχόμενο, εφόσον ο Άρης στον Ζυγό μέχρι τις 3/1 σε δελεάζει μέσα στις γιορτές να ξοδέψεις πολλά περισσότερα από όσα και εσύ φανταζόσουν, ειδικά εσύ του 3ου δεκαήμερου. Ωστόσο ο Δίας σε στηρίζει γερά και δεν σε αφήνει ακάλυπτο/η. Από 9 έως 19/1 είναι ένα διάστημα μεγάλης εύνοιας και μεγάλων ευκαιριών για κάθε επαγγελματική σου επιδίωξη. Αν έχεις κάτι στο μυαλό σου κίνησε αυτό το διάστημα γη και ουρανό, ειδικότερα εσύ του 3ου δεκαήμερου, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η λόγω της ανάδρομης φοράς του Δία και του κυβερνήτη σου Ερμή. Πράξε με υπομονή, γιατί οι καθυστερήσεις, τα εμπόδια και οι αναθεωρήσεις θα είναι συχνά.
Η Πανσέληνος στις 25/12 στον Καρκίνο σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη να περάσεις τα Χριστούγεννα με φίλους, να τους συναντήσεις έστω για έναν καφέ και με προεκτάσεις εξομολόγησης και απολογιστικής πρόθεσης. Νιώθεις τρυφερότητα και καλοσύνη και θέλεις να τη μοιραστείς με όσους κατά τη γνώμη σου τα αξίζουν.
Η Νέα Σελήνη στις 10/1 στον Αιγόκερω είναι πολύ ενδεικτική στο να πάρεις μια σημαντική απόφαση για μια σχέση ή ένα δημιουργικό σχέδιο και να κάνεις ένα νέο και πάνω απ όλα ανατρεπτικό ξεκίνημα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αν εξαιρέσουμε τη νοσταλγία σου για κάποια πρόσωπα της οικογένειας που είναι μακριά τις γιορτές και την ανάγκη σου να βρεθείς κοντά τους, ο νέος χρόνος σε βρίσκει γεμάτο όνειρα και σχέδια. Εσύ του 2ου δεκαήμερου εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις αιφνίδια γεγονότα σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά αν κάνεις λίγη ακόμα υπομονή, όλα θα μπουν στη θέση τους. Ο Άρης στο ζώδιό σου έως τις 3/1 βοηθάει να τελειώσεις με τις ατέλειωτες εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που είχες αναλάβει, κλείνοντας ικανοποιητικά ένα κύκλο δράσης, που μπορεί να σε ταλαιπώρησε αλλά σε αντάμειψε γενναία. Απόφυγε τις συζητήσεις για θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας από 5/1 και ειδικότερα από 12 έως 17/1 ειδικά εσύ του 3ου δεκαήμερου και μην ανακινήσεις κανένα σχετικό θέμα, λόγω του ότι ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί τη συνεννόηση. Αν ανακινείται ένα παρελθοντικό θέμα, ανίχνευσε προθέσεις και προχώρα μετά τις 25 του μήνα.
Ερωτικά
Και αυτόν τον μήνα το μέλημά σου είναι πώς θα καταφέρεις να μεταδώσεις την επαναστατική σου διάθεση χωρίς να τα κάνεις όλα μπάχαλο. Αλλά ακόμα και αυτή η σκέψη σε καταπιέζει. Εσύ του 2ου δεκαήμερου δεν σηκώνεις πλέον μύγα στο σπαθί σου και με το νέο χρόνο δεν ανέχεσαι τίποτα και κανέναν που σε στριμώχνει για οποιονδήποτε λόγο, ενώ βρίσκεις τους συντρόφους και τους συνεργάτες σου οπισθοδρομικούς και συντηρητικούς. Από 8 έως 17/1 βρίσκεσαι σε παροξυσμό, θέλεις πάση θυσία να αλλάξεις τα δεδομένα, κάνεις ασυνήθιστες προτάσεις και επιμένεις μέχρι να πάρεις την κατάφαση του άλλου. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνεις το δικό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μπορεί να πέσεις πάνω σε μια συναρπαστική γνωριμία. Η συνάντηση του κυβερνήτη σου Αφροδίτη με τον Κρόνο από 4 έως 14/1 είναι σπουδαίος παράγοντας εξισορρόπησης της ασυμβίβαστης ενέργειας που εκφράζεις. Αν προσπαθήσεις λοιπόν να έχεις ένα μέτρο, μπορεί να έχεις ευχάριστες εκπλήξεις στα συναισθηματικά σου.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Με το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό από 4/1 δίνεις αγώνα για τα οικονομικά σου, βλέποντας τα χρήματά σου να εξανεμίζονται από τις πολλές υποχρεώσεις, ειδικά εσύ του 1ου δεκαήμερου. Από 7 έως 20/1 όμως, μπορεί να έχεις ένα όφελος μέσω της δουλειάς σου ή μιας εξυπηρέτησης που ανέλαβες εθελοντικά. Αυτό που σε ευνοεί πολύ αυτόν τον μήνα είναι η παράλληλα ενασχόληση με κάτι, που θα σου δώσει προοπτικές ανάπτυξης στο μέλλον. Αν δεν εργάζεσαι ο μήνας αυτός δεν δίνει ιδιαίτερες εγγυήσεις ώστε να κινηθείς διακαώς προς αυτήν κατεύθυνση.
Στην Πανσέληνο στις 25/12 στον Καρκίνο πιθανά να λάβεις ένα δώρο που δεν περίμενες από τον επαγγελματικό σου χώρο που θα σε κάνει να μετανιώσεις για προηγούμενες αρνητικές σκέψεις. Γενικά μέσα στα Χριστούγεννα, νιώθεις έκπληκτος/η από τα γεγονότα και μαλακώνεις σαν βούτυρο στο ψωμί.
Στη Νέα Σελήνη στις 10/1 στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις αλλαγές στο σπίτι, να σκεφτείς σοβαρά μια μετακόμιση και γενικά να διαμορφώσεις το χώρο σου και τις σχέσεις σου με την οικογένεια έτσι όπως επιθυμείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο νέος χρόνος αλλά και οι γιορτές σε βρίσκουν απρόθυμο να ακολουθήσεις το ρεύμα, ειδικότερα εσένα του 3ου δεκαήμερου, προτιμώντας να κάνεις τον απολογισμό σου αλλά και να δράσεις μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, διατηρώντας την ησυχία και την αυτονομία σου. Από τις 4/1 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου, αποφασίζεις να δράσεις ανοιχτά, έχοντας περισυλλέξει και ενέργεια και υλικό, ειδικότερα εσύ του πρώτου δεκαήμερου. Από 7 έως 20/1 είναι ιδανικό διάστημα για να εξωτερικεύσεις τις ευαισθησίες σου, να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να δημιουργήσεις αυτό που θέλεις εσύ σε οποιοδήποτε επίπεδο. Επικοινωνιακά το κλίμα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο από τις 5/1 ενώ από 12 έως 17/1 η σύνοδος του Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή δημιουργεί εντάσεις λόγω παρεξηγήσεων με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Αν υπάρχουν θέματα προς συζήτηση με συγγενείς, γείτονες και γνωστούς, θα πρέπει να περιμένεις ως τις 25/1 για να βγάλεις μια άκρη.
Ερωτικά
H Αφροδίτη στο ζώδιό σου έως τις 29/12 είναι αυτή που θα σου κρατήσει την πιο καλή παρέα τα Χριστούγεννα, κάνοντάς σε πολύ επιλεκτικό/η, ειδικά εσένα του 3ου δεκαήμερου. Αν διατηρείς μια μυστική σχέση, θα προβληματιστείς πολύ για τον αν έχεις δώσει αυτό που πραγματικά αξίζει και ίσως αισθανθείς κάποιες ενοχές. Από 22 έως 27/12 και κάτω από το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, βίωσε αυθεντικές στιγμές με τους συντρόφους σου καλώντας και αγαπημένα σας άτομα, που αισθάνεστε ένα ψυχικό δέσιμο. Από 1 έως 11/1 παθιάζεσαι με ένα θέμα που πιθανά έχει προκύψει και προσπαθείς να βρεις άκρη για το πώς θα διαχωρίσεις μέσα σου τα συναισθήματά σου. Ειδικότερα εσύ του 2ου δεκαήμερου μην αφήσεις τίποτα να πλανάται αδιευκρίνιστο.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη από 30/12 δίνει προοπτικές ανόδου στα οικονομικά σου και η συνάντησή της με τον Κρόνο από 4 έως 14/4 βοηθάει στο να κάνεις συνετές κινήσεις και καλύτερη οργάνωση. Από 8 έως 17/1 σου δίνεται η ευκαιρία να απελευθερωθείς από ένα συναισθηματικό βάρος στον εργασιακό τομέα και να εκφραστείς χωρίς φόβο και πάθος. Επαγγελματικά δεν είσαι σε φάση να κινηθείς περισσότερο αυτόν τον μήνα και είναι προτιμότερο να σκεφτείς τις πραγματικές σου ανάγκες, δρομολογώντας τις επιθυμίες σου αργότερα.
Στην Πανσέληνο στις 25/12 στον Καρκίνο ευαισθητοποιείσαι πολύ και ψάχνεις να βρεις αφορμές να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, δείχνοντας το ρομαντικό σου πρόσωπο. Δεν θέλεις όμως να βιαστείς και κοιτάς βαθιά μέσα σου προκειμένου να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου. Τα Χριστούγεννα αυτά είναι πολύ ιδιωτικά για σένα ακόμα και αν ταξιδέψεις στην άκρη του κόσμου.
Η Νέα Σελήνη στις 10/1 στον Αιγόκερω, κινητοποιείσαι σε ότι αφορά προώθηση σχεδίων και ιδεών, κάνοντάς το με μεγάλη σύνεση ενώ δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να δείξεις την καλλιτεχνική και δημιουργική σου πλευρά. Αν ασχολείσαι με γραπτό λόγο, θα έχεις έμπνευση και εξαιρετικό λυρισμό.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μπερδεμένο/η σαν κουβάρι γεμάτο κόμπους σε βρίσκει ο καινούργιος χρόνος, εφόσον ο μήνας αυτός είναι τόσο αντιφατικός για σένα, που ακινητοποιεί κάθε πρόθεση προγραμματισμού για το μέλλον. Το μόνο που θα κοιτάς αυτόν τον μήνα είναι να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα με το παρόν και να ζήσεις την κάθε στιγμή σου όπως ακριβώς είναι. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου δοκιμάζει εδώ και καιρό την υπομονή και τις αντοχές σου και ειδικά εσύ που γεννήθηκες στις αρχές του 2ου δεκαήμερου, νιώθεις το βάρος να σε πλακώνει. Με τον Άρη στον Σκορπιό από τις 4/1 αισθάνεσαι αποδυναμωμένος/η και έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Μετά το ξεσάλωμα που έχεις αποφασίσει να κάνεις τις γιορτές, έρχεται η στιγμή να απομονωθείς και να κοιτάξεις και την υγεία σου, αλλά και την περίπτωση να αναλάβεις πρωτοβουλία για να χάσεις κιλά ή να τονώσεις τον οργανισμό σου, ειδικότερα εσύ του 1ου δεκαήμερου. Ωστόσο σε περιμένουν και απρόσμενα ευχάριστα γεγονότα κυρίως για την ερωτική σου ζωή, με εφήμερη όμως διάρκεια. Αλλαγές στην εμφάνιση θεωρούνται δεδομένες.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 30/12 είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και να διεκδικήσεις δυναμικά τα θέλω σου. Έχεις ανάγκη να αρέσεις και να προβάλεις την ερωτική σου διάθεση, ενώ από 8 έως 17/1 και ειδικότερα εσύ του 2ου δεκαήμερου, έχεις πολλές ευκαιρίες να ζήσεις συναρπαστικές στιγμές είτε είσαι μόνος/η είτε όχι. Πιθανότατα να έχεις ευχάριστες εξελίξεις που δεν περίμενες και να χρειαστεί να εκφράσεις συναισθήματα που δεν μπορείς να κρατάς άλλο μέσα σου και να σε καταπιέζουν, με οποιοδήποτε κόστος. Μέσα σε αυτό το διάστημα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο από 4 έως 14/1, σε κάνει να υπολογίζεις κάθε σου κίνηση και παρ’ όλους τους δισταγμούς σου προχωράς, μόνο και μόνο γιατί θέλεις να εξακριβώσεις τι πραγματικά γίνεται. Ο Άρης μπορεί να σε κρατά σε καταστολή, βρίσκεις όμως το σθένος να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου. Φρόντισε μόνο να μην εξαντληθείς συναισθηματικά είτε από την επιτυχία είτε από την αποτυχία.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Υπερτονισμένα θα είναι τα οικονομικά θέματα, τα οποία στριφογυρίζουν στο μυαλό σου διαρκώς. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από 5/1 στον Αιγόκερω σε κάνει να συζητάς γύρω από οικονομικές ανακατατάξεις, διαπραγματευόμενος/η και τον μισθό σου στη δουλειά. Δεν θα έχεις όμως ουσιαστική απάντηση, ούτε προβλέπεται μέχρι τις 25/1 τουλάχιστον να βγάλεις άκρη. Μην προχωρήσεις αυτό το διάστημα σε καμία συναλλαγή και καμία ρύθμιση. Από 12 έως 17/1 οικονομικές και επαγγελματικές συζητήσεις δεν εξελίσσονται και δεν προχωρούν άμεσα, γι αυτό πρόσεχε την εμμονή σου αυτό το διάστημα να προχωρήσεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου. Μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο και μην βιάζεσαι.
Στην Πανσέληνο στις 25/12 στον Καρκίνο σε απασχολούν ανθρωπιστικά θέματα, φιλανθρωπικές προσφορές και μια ανάγκη να κοιτάξεις βαθύτερα στον εαυτό σου. Νιώθεις την ανάγκη να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και θα το προσπαθήσεις με πολλούς τρόπους.
Η Νέα Σελήνη στις 10/1 στον Αιγόκερω σε παρακινεί να ενεργήσεις πάνω στα οικονομικά σου. Η ανάδρομη όμως κίνηση του Ερμή δεν βοηθάει. Ωστόσο κάνε ότι μπορείς χωρίς να περιμένεις πολλά προς το παρόν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο μήνας αυτός σου ανήκει όχι μόνο σαν μήνας των γενεθλίων σου αλλά γιατί στο ζώδιό σου διαδραματίζονται πολλά και γίνονται ζυμώσεις για ακόμα περισσότερα, που σε επηρεάζουν άμεσα. Βασικό χαρακτηριστικό του μήνα είναι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 5/1 που ανακόπτει κάθε σχέδιο που έχεις για τη νέα χρονιά, ακόμα και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που και θα ήταν καλύτερα να περιμένεις τουλάχιστον ως τις 25/1 για να μη μετανιώσεις για τις κινήσεις σου. Από τις 30/12 και μετά είσαι επιφυλακτικός/η και διστακτικός/η με όλα και με όλους και ο νέος χρόνος ξεκινά με απωθημένα και αψυχολόγητες συμπεριφορές και αντιδράσεις. Από 12 έως 17/1 νιώθεις ανήμπορος/η να διαχειριστείς τις επιθυμίες σου, αλλά από 9 έως 19/1 το τρίγωνο Ήλιου – Δία είναι πολύ ευνοϊκό για τα σχέδιά σου ειδικά για σένα του 3ου δεκαήμερου. Ζύγισε καλά τα πράγματα και κάνε την προσπάθειά σου. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία μπορεί να είναι προβληματική αλλά έχεις αντιστάθμισμα την έντονη κοινωνική ζωή και την ευχάριστη συλλογική δράση. Είναι πολύ σημαντικό από 4/1 και μετά να βρεθείς κοντά σε φίλους και να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες, ειδικά εσύ του 1ου δεκαήμερου.
Από 7 έως 20/1 η δημιουργική σου διάθεση σε απογειώνει ιδίως αν είσαι καλλιτέχνης ή ασχολείσαι γενικότερα με την τέχνη, τον χορό και τον γραπτό λόγο.
Ερωτικά
Από 4 έως 14/1 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Κρόνο σε βάζει σε μεγάλα συναισθηματικά διλλήματα. Μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση ή αν διατηρείς μια μυστική σχέση να προβληματιστείς πολύ για την πορεία της και να επέλθει ψυχρότητα. Μην προσπαθήσεις να βρεις άκρη από 5/1 και μετά, ενώ πριν από αυτό το διάστημα μην ανοίξεις συζητήσεις μέσα στις γιορτές. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα το ίδιο σχεδόν διάστημα από 1 έως 10/1, επιβεβαιώνει πως όπως και αν φαίνεσαι εξωτερικά, εσωτερικά έχεις υψώσει τοίχο που περιμένεις καρτερικά να κατεδαφίσεις.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Έως το τέλος Δεκεμβρίου έχεις πολύ άγχος γύρω από επαγγελματικά θέματα και θέματα δουλειάς και έναν τεράστιο όγκο δουλειάς, που καλείσαι να βγάλεις εις πέρας. Ο Άρης στον Ζυγό έως τις 29/12 αυξάνει τις υποχρεώσεις και τη δράση σου αλλά παράλληλα δημιουργεί ευκαιρίες για επέκταση. Από 1 έως 11/1 αυτό που έχεις στο μυαλό σου τείνει να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και να σε καθιερώσει επαγγελματικά. Χρειάζεται όμως πολύ κόπο και πίστη στον εαυτό σου.
Στην Πανσέληνο στις 25/12 απέναντί σου στον Καρκίνο αισθάνεσαι έντονη συναισθηματική φόρτιση και παράλληλα αδυναμία να την εκφράσεις. Τα φετινά Χριστούγεννα είναι εσωστρεφή και οι εκδηλώσεις σου απρόβλεπτες.
Στη Νέα Σελήνη στις 10/1 στο ζώδιό σου οργανώσου για οτιδήποτε θέλεις να αλλάξεις, κάνε τα πλάνα σου και τις επαφές σου αλλά μην οριστικοποιήσεις τίποτα μέχρι τις 25/1.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να αισιοδοξήσεις για το νέο χρόνο, πρέπει πρώτα να απαλλαγείς από σκέψεις και καταστάσεις του παρελθόντος που αυτόν τον μήνα ανακινείς, με σκοπό το οριστικό ξεκαθάρισμα. Ήλιος και ανάδρομος Ερμής από 5/1, δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς με το μέλλον, επαρκώντας με το ζόρι ο χρόνος σου για το παρόν. Ευνοούνται μυστικές συζητήσεις και παρασκηνιακές κινήσεις και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να δηλώσεις τις προθέσεις σου σε οποιοδήποτε θέμα. Από 2 έως 12/1 το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Ουρανού με τον Ήλιο σε οδηγεί σε εκκεντρικές συμπεριφορές και η επικοινωνία σου μοιάζει με αντίδραση ευφυούς τρόφιμου ψυχιατρείου, ειδικά εσένα του 2ου δεκαήμερου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 30/12 είναι ελιξίριο για την κοινωνική σου ζωή και το διάστημα από 4 έως 17/1 απογειώνει τη διάθεσή σου. Το τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και η σύνοδος με τον Κρόνο, φέρνουν στη ζωή σου νέα ενδιαφέροντα άτομα, συσφίγγουν τις σχέσεις σου με ανθρώπους που για κάποιο λόγο εκτιμάς και σε φέρνουν κοντά σε όσους έχουν κοινούς στόχους και οράματα με τα δικά σου, ειδικότερα εσένα του 2ου δεκαήμερου.
Ειδικά εσύ του 3ου δεκαήμερου αν ταξιδέψεις τα Χριστούγεννα, έχεις την ευκαιρία να περάσεις θαυμάσια.
Ερωτικά
Ο μήνας αυτός δεν τονίζει ιδιαίτερα τη συναισθηματική σου ζωή, αφήνει όμως να εννοηθεί πως οι σχέσεις σου είναι στον πάγο και δεν σε συμφέρει να ανακινήσεις κανένα θέμα. Η αλήθεια είναι πως τα ερωτικά σου έρχονται σε δεύτερη ίσως και σε τρίτη μοίρα καθώς άλλοι τομείς αποσπούν το ενδιαφέρον σου. Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν έχει αντίρρηση, ο νέος χρόνος θα σε βρει αποστασιοποιημένο/η από θέματα συντροφικής ζωής.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό στις 4/1 αρχίζει μια δημιουργικότατη περίοδος την οποία ονειρεύεσαι από την περσινή χρονιά. Αναλαμβάνεις δράση και κινητοποιείσαι στα επαγγελματικά σου με μόνη παγίδα τον ανάδρομο Ερμή που μπορεί να προξενήσει καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια. Κάνε υπομονή και συνέχισε, αρκεί να αποφύγεις να φτάσεις στα άκρα απέναντι στις αντιπαραθέσεις που θα είναι συχνές. Από 7 έως 20/1 είναι μια περίοδος που αφιερώνεσαι σε επαγγελματικούς στόχους και αισθάνεσαι ξανά μια παλιά αίγλη να σε διαπερνά. Δώσε προσοχή στο διάστημα από 1 έως 10/1 ειδικά εσύ του 1ου δεκαήμερου, σε μια οικονομική διαβεβαίωση που μπορεί να έχεις από ένα φιλικό σου πρόσωπο. Μην βασιστείς σε υποσχέσεις, ακόμα και αν δεν έχεις καμιά αμφιβολία για το άτομο αυτό. Μπορεί να εξαπατηθεί και το ίδιο. Γενικά δώσε ιδιαίτερη προσοχή αυτόν τον μήνα σε οικονομικά θέματα, ρυθμίσεις, οφειλές και δάνεια, καθώς υπάρχουν κενά και το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο.
Στην Πανσέληνο στις 25/12 στον Καρκίνο αισθάνεσαι πως αυτά τα Χριστούγεννα δεν θέλεις πολύ κόσμο γύρω σου λόγω της συσσωρευμένης κούρασης σωματικής και διανοητικής. Είσαι ευαισθητοποιημένος/η ιδιαίτερα σε διανοητικό επίπεδο και έχεις ανάγκη να αλλάξεις τόπο και παραστάσεις.
Η Νέα Σελήνη στις 10/1 στον Αιγόκερω είναι ιδανική ευκαιρία για να κάνεις έναν απολογισμό δυνάμεων και να συνομιλήσεις ειλικρινά με τον εαυτό σου. Αν χρειαστεί χρησιμοποίησε υπόγειους τρόπους προκειμένου να μάθεις κάτι σημαντικό που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση.


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Αυτό που δεν αφήνεις πίσω και το κουβαλάς και στην καινούργια χρονιά, είναι τα όνειρά σου και η πεποίθησή σου πως όλα θα πάνε καλά, ειδικά εσύ του 1ου δεκαήμερου. Αυτό είναι αισιόδοξο, αλλά θα πρέπει να σταθείς σε κάποιες παραμέτρους δίνοντας ιδιαίτερη σημασία. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 5/1 μπορεί να φέρει προβλήματα και παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Από 12 έως 17/1 και ειδικά εσύ του 3ου δεκαήμερου, πρόσεχε ποιον εμπιστεύεσαι και απέφυγε τα κουτσομπολιά και τις συζητήσεις γύρω από άτομα που γνωρίζεις καλά και εσύ και ο συνομιλητής σου. Από 4/1 που ο Άρης περνάει στον Σκορπιό απελευθερώνεις όλη σου τη φαντασία και ζητάς πνευματική κάλυψη και ένα ταξίδι που θα σου δώσει εμπειρία. Από 7 έως 20/1 και ειδικά εσύ του 1ου δεκαήμερου φτάνεις στο ζενίθ της δημιουργικής δράσης και κάθε σου επιθυμία μπορεί να εκπληρωθεί αρκεί να βρεις το σωστό timing.
Ερωτικά
Ο νέος χρόνος σε βρίσκει μπερδεμένο ειδικά εσένα προς το τέλος του 1ου δεκαήμερου και αρχές του 2ου. Είναι καιρός τώρα που καλείσαι να ξεχωρίσεις το παραμύθι από την πραγματικότητα αλλά ούτε αυτός ο μήνας δεν είναι μήνας ξεκαθαρίσματος. Αντίθετα μάλιστα το τρίγωνο του Ήλιου με τον ανάδρομο Δία από 9 έως 19/1 είναι πιθανό να περιπλέξει τα αισθηματικά σου φέρνοντας στο δρόμο σου ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αν είσαι μόνος/η καλώς να το δεχτείς, αλλά αν δεν είσαι δύσκολα θα το προσπεράσεις, ειδικά εσύ του 3ου δεκαήμερου. Από την άλλη, αν η σχέση σου είναι χωρίς ουσιαστικά προβλήματα, θα έχεις μια ευκαιρία να τη δυναμώσεις και να την κάνεις πιο ενδιαφέρουσα. Το τρίγωνο μεταξύ ανάδρομου Ερμή και ανάδρομου Δία από 10 έως 20/1 μπορεί να σε εκθέσει πάρα πολύ στα αγαπημένα σου πρόσωπα γιατί λες πολλά για να καλύψεις περισσότερα.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι σε ιδιαίτερη θέση στις έγνοιες σου όλο τον χρόνο, αλλά αυτόν τον μήνα έχει την τιμητική του εφόσον η Αφροδίτη στον Τοξότη από 30/12 βοηθάει να αναπτύξεις καλές επαγγελματικές επαφές, καλές σχέσεις με εργοδότες και προοπτικές για εύρεση δουλειάς. Από 4 έως 14/1 η σύνοδος με τον Κρόνο μπορεί να ισχυροποιήσει τη θέση σου ή μπορεί να φέρει μια νέα σου πρόσληψη. Αν είσαι εργοδότης ή έχεις κάτι δικό σου, είναι εξαιρετικό διάστημα να κάνεις στρατηγικές κινήσεις που θα σου αποφέρουν μεγάλα οφέλη, ειδικά σε σένα που γεννήθηκες στο 1ο και αρχές του 2ου δεκαήμερου. Ακόμα όμως και αν παρατηρήσεις το αντίθετο, δηλαδή μια κάμψη στη δουλειά σου, δεν θα πρέπει να το θεωρήσεις καθοριστικό. Ωστόσο λόγω των αντιφατικών όψεων του μήνα, θα πρέπει να προσέχεις από 1 έως 10/1 που το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μια διάψευση στις προσδοκίες σου ή να αναβληθεί κάτι πολύ σημαντικό για αργότερα, γεγονός που δεν θέλεις καθόλου.
Η Πανσέληνος στις 25/12 στον Καρκίνο σε κάνει να περνάς πολύ όμορφα και διασκεδαστικά Χριστούγεννα γεμάτα ρομαντισμό, αγάπη, έρωτα και χαρά. Ακόμα και αν περνάς δυσκολίες, αισθάνεσαι κάτι να σε κατευνάζει.
Στη Νέα Σελήνη στις 10/1 στον Αιγόκερω αξιολόγησε κάποιες καταστάσεις που πιθανότατα προκύψουν στο φιλικό σου περιβάλλον και ξεκαθάρισε τη θέση σου. Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές αλλά μέσα από αυτές θα διακρίνεις πολλά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου