ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!



Μια πλούσια κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά σήμερα με έξι νέες ταινίες κι ένα ντοκιμαντέρ να κάνουν πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες. Μεταξύ αυτών το νέο φιλμ των Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ, μια ταινία φαντασίας, καθώς και η δικιά μας «Κόρη του Ρέμπραντ».
Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Δίπλα στη Θάλασσα»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Αντζελίνα Τζολί με τους: Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Μελβίλ Πουπό, Μελανί Λοράν
Το καλοκαίρι του 1973 ένας Αμερικανός συγγραφέας και η σύζυγός του, πρώην χορεύτρια, κάνουν διακοπές σε ένα απομονωμένο γαλλικό ψαροχώρι. Η άφιξη ενός νιόπαντρου ζευγαριού στο διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου τους θα φέρει στην επιφάνεια τα χρόνια προβλήματα του δικού τους γάμου και θα τους αναγκάσει να πάρουν οδυνηρές αποφάσεις.



«Ανατριχίλες»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρομπ Λέτερμαν με τους: Τζακ Μπλακ, Οντέγια Ρας, Ντίλαν Μινέτ
Ένας έφηβος και η κόρη ενός συγγραφέα βιβλίων τρόμου έρχονται αντιμέτωποι με τα τέρατα που έχουν ζωντανέψει από τις σελίδες του πατέρα του κοριτσιού και σπέρνουν τον πανικό σε μια αμερικανική επαρχιακή κωμόπολη.



«Ατίθασες»

Τουρκογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ντενίζ Γκαμζέ Εργκιουβέν με τους: Ελίτ Ισκάν, Γκιουνές Σενσόι, Τουγκμπά Σουνγκούρογλου
Πέντε αδελφές μεγαλώνουν στο σπίτι της γιαγιάς τους στην επαρχιακή βόρεια Τουρκία, εγκλωβισμένες σε μια αναπόδραστη και απόλυτα οπισθοδρομική κοινωνική πραγματικότητα.



«Η Κόρη του Ρέμπραντ»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Νίκος Παναγιωτόπουλος με τους: Αλεξία Καλτσίκη, Λάκη Λαζόπουλο, Χρήστο Λούλη, Γιάννη Μπέζο
Σε μια πολυτελή έπαυλη γίνεται μια μεγαλοαστική δεξίωση που συγκεντρώνει πρέσβεις, υπουργούς, τον διοικητή της αστυνομίας, έναν τεχνοκριτικό-ντετέκτιβ, έναν μισθοφόρο και δύο περιφερόμενες καλλονές. Ένας μυστηριώδης πίνακας του Ρέμπραντ είναι αυτός που κεντρίζει το ενδιαφέρον κάποιων καλεσμένων, με τον οικοδεσπότη της βραδιάς κύριο Μαλαπάρτε να κρύβει στο εσωτερικό του σπιτιού του έναν ανεκτίμητο καλλιτεχνικό θησαυρό... Ή μήπως, πάλι, όχι;



«Το Πρόγραμμα»

Αγγλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Φρίαρς με τους: Μπεν Φόστερ, Γκιγιόμ Κανέ, Ντάστιν Χόφμαν, Κρις Ο'Ντάουντ
Φιλόδοξος ποδηλάτης και νικητής στη μάχη με τον καρκίνο, ο Λανς Άρμστρονγκ καταφεύγει σε μεθόδους προχωρημένου ντόπινγκ και γίνεται όχι μόνον ο πλέον πολυνίκης αθλητής του σπορ, αλλά ένας ζωντανός θρύλος. Ένας δημοσιογράφος των βρετανικών «Times», όμως, είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει την αλήθεια.



«Το Μαργαριταρένιο Κουμπί»

Χιλιανή ταινία, σκηνοθεσία Πατρίσιο Γκουσμάν
Δύο κουμπιά στον πάτο του ωκεανού συνδέουν το σύμπαν, τον πλανήτη μας και την ανθρώπινη μνήμη, μέσα από την ιστορία των αυτόχθονων ιθαγενών της Παταγονίας, των πρώτων Βρετανών αποίκων της Χιλής και των πολιτικών κρατουμένων της χούντας του Πινοσέτ.



«Ψ»

Eλληνικό ντοκιμαντέρ, σκηνοθεσία Καλλιόπη Λεγάκη
Η κατάσταση της ψυχικής υγείας στην Ελλάδα μέσα από εξομολογήσεις ασθενών που έχουν αποϊδρυματοποιηθεί και παρακολουθούν προγράμματα κέντρων υγείας και κοινωνικής επανένταξης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου