ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



Προβλέψεις Εβδομάδας από 25 έως 31 Οκτωβρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ
Έρωτας: Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη αποζητάς την ασφάλεια, συναισθηματική και υλική, γεγονός που θα σε ωθήσει στο να μειώσεις κάπως τον εγωισμό σου και να μπεις στη θέση του ατόμου που.....
σε ενδιαφέρει. Ωστόσο και πάλι τη μερίδα του λέοντος από το χρόνο και την ενέργειά σου θα πάρει η δουλειά και θα ζορίζεσαι, καθώς δεν θα μπορείς να απολαύσεις την προσωπική σου ζωή όπως επιθυμείς.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, θα είσαι εστιασμένος/η στον οικονομικό τομέα και στην επιτακτική ανάγκη να αυξήσεις τους πόρους σου και να καλύψεις τα κενά σου. Οι ευκαιρίες για περισσότερη δουλειά υπάρχουν και δεν μένει παρά να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία μπορεί να σου φέρει μια καινούργια συνεργασία και μάλιστα πολλά υποσχόμενη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής που βρίσκεται στον Ζυγό, σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό, η οποία τινάζει το νευρικό μου σύστημα στον αέρα και μου δημιουργεί την τάση να ξεσπάω απότομα.

ΤΑΥΡΟΣ
Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στον ζωδιακό σου άξονα, εγκυμονεί πολλές περιπέτειες αισθηματικού χαρακτήρα καθώς σε βάζει στη διαδικασία να εστιάσεις στο θέμα «εγώ και οι άλλοι». Όμως, επειδή συνήθως στο πρόσωπο του άλλου προβάλλουμε τον εαυτό μας, το να προσπαθήσεις να αντλήσεις από το ταίρι σου δικά σου στοιχεία θα είναι επικίνδυνο, αν δεν ταυτίζονται με την πραγματικότητα. Από την άλλη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου, την Παρθένο, υπόσχεται ερωτισμό, επιβεβαιώσεις, χαρές, οπότε μάλλον στέφεσαι με τις δάφνες της επιτυχίας στον ερωτικό τομέα.
Καριέρα – Οικονομικά: Το απρόοπτο θα είναι μέσα στην καθημερινότητά σου γι' αυτό πρέπει να κάνεις ένα προγραμματισμό των υποχρεώσεών σου, ο οποίος θα είναι ευέλικτος και θα επιδέχεται καινούργια στοιχεία ή αλλαγές. Παράλληλα, ευνοούνται οι προσπάθειές σου να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες ή να αυξήσεις τους πόρους σου εκμεταλλευόμενος/η τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την όψη 150 μοιρών της Αφροδίτης και του Ουρανού μπορεί να υπάρξει κάτι που θα με αναστατώσει. Ας είμαι έτοιμος/η να δεχτώ την ανατροπή κι ας μην εμμένω στα κεκτημένα μου αρνούμενος/η την αλλαγή γιατί, τελικά, το κόστος θα είναι μεγαλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έρωτας: Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, βρίσκεται στο ζώδιο που συνδέεται με τον τομέα των ερώτων σου, τον Ζυγό, και σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό, η οποία ενέχει το στοιχείο του απρόβλεπτου, του αναπάντεχου και του κεραυνοβόλου. Το αν τα γεγονότα θα είναι θετικά ή αρνητικά, εξαρτάται από τον χάρτη σου και από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα πράγματα, καθώς η συγκεκριμένη αντίθεση προκαλεί εντάσεις, νεύρα και ξεσπάσματα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την πολυαστρία στην Παρθένο, οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές ενώ δεν αποκλείεται να ενσκήψει ένα οικογενειακό βάρος που θα αναγκαστείς να επωμιστείς ή μία υπόθεση αγοραπωλησίας ακινήτου ή διαχείριση ακίνητης περιουσίας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ευκαιρία, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της καθημερινής σου προσφοράς και εργασίας και δίνει έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου καλά θα κάνω να προσέχω περισσότερο την υγεία μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, θα σε ωθήσει στο να εστιάσεις στον αισθηματικό τομέα, με τη διάθεση να επικεντρωθείς στο ένα και μοναδικό ταίρι. Παράλληλα, η πολυαστρία στην Παρθένο, με την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, είναι θετική για να εκφραστείς, να κάνεις γνωριμίες, να φλερτάρεις, να βγεις και να διασκεδάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να προβληθείς, να κάνεις τις επαφές σου και να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες. Θα συμβαίνουν γεγονότα που θα σε βάζουν σε δράση και είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις που θα σε αναγκάσουν να εστιάσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή να διαχειριστείς δύσκολες υποθέσεις στη δουλειά, πιθανώς σε σχέση με τους ανωτέρους σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω γιατί μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο στην οικογενειακή εστία και πρέπει να είμαι έτοιμος/η να αντεπεξέλθω.

ΛΕΩΝ
Έρωτας: Η Πανσέληνος της Τρίτης ανοίγει τον φάκελο «υποχρεώσεις», με αποτέλεσμα να μην σου μένει ελεύθερος χρόνος για προσωπική ζωή. Τουλάχιστον αξιοποίησε το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείς λίγο, να περάσεις καλά, να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Να θυμάσαι ότι η υπάρχουσα σχέση σου δεν κινδυνεύει αλλά και πάλι θα πρέπει να κάνεις το ταίρι σου κατανοήσει ότι δεν έχεις καμία πρόθεση να το παραμελήσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος σε συνδυασμό με την πολυαστρία στον οίκο των οικονομικών σου, την Παρθένο, σε ωθεί στο να εστιάσεις στις δουλειές. Ένα πλήθος ευθυνών, εντάσεις και πιέσεις θα σε αλαλιάσουν. Θα αναγκαστείς να σηκώσεις πολλά βάρη, τόσο οικογενειακά, όσο και στη δουλειά. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι αυτή την περίοδο οι κόποι σου θα αποδώσουν και οικονομικά ενώ δεν αποκλείεται να κατακτήσεις μία ανώτερη θέση στον τομέα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την αντίθεση Ερμή – Ουρανού καλά θα κάνω να προσέχω στις μετακινήσεις μου και να είμαι προετοιμασμένος/η για αλλαγές στα ραντεβού μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρωτας: Η εβδομάδα κλείνει υπέροχα με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σου, όψη που σε ευνοεί στον αισθηματικό τομέα καθώς υπόσχεται τα καλύτερα: ανανεώσεις όρκων, καινούργιες γνωριμίες, φλερτ, επιτυχίες, πιθανή νέα σχέση ή να γνωρίσεις το ταίρι σου. Από τον προσωπικό σου χάρτη θα εξαρτηθεί σε ποιο επίπεδο ερωτικής εύνοιας κατατάσσεσαι αλλά το βέβαιο είναι ότι μιλάμε για κάτι ευχάριστο.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη «βλέπει» θετικά το ζώδιό σου και ενισχύει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι η πολυαστρία στο ζώδιό σου σε κάνει πιο εξωστρεφή, ικανότερο/η στις διαπραγματεύσεις, τότε θεωρώ ότι αυτή η περίοδος είναι μοναδική για να επιδιώξεις καινούργιες συνεργασίες και να κάνεις συμφωνίες και συζητήσεις που θα είναι εποικοδομητικές για την καριέρα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό στον Ζυγό μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα γι' αυτό ας προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν πιο καλή διαχείριση των οικονομικών μου.

ΖΥΓΟΣ
Έρωτας: Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό που εγκυμονεί κινδύνους αντιπαραθέσεων, εντάσεων και διαξιφισμών στις σχέσεις σου. Το απρόοπτο συνοδεύεται από αρκετές δόσεις υπερέντασης, ιδιαίτερα από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη. Με την Αφροδίτη να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Δία στην Παρθένο, δεν αποκλείεται να προκύψει ένας μυστικός έρωτας, κάτι που θα θέλεις να το κρατήσεις μακριά από τα φώτα, σε προστατευμένο περιβάλλον.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα που συνδέεται με τα οικονομικά σου, Σκορπιού – Ταύρου, θα σε ωθήσει στο να αποζητήσεις την οικονομική σου ασφάλεια και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να αποκτήσεις ένα μεγαλύτερο εισόδημα. Η πολλή δουλειά θα είναι η συνέπεια του εγχειρήματός σου αλλά, αν παραμείνεις σταθερός/η στον σκοπό σου και υποστηρίξεις τα σχέδιά σου, τελικά θα δρέψεις καρπούς από αυτή την προσπάθεια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει σε βάρος μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στον ζωδιακό σου άξονα, σε βάζει στην πρίζα να αποζητήσεις τη ζεστασιά από τη σχέση σου αλλά και τις λύσεις στα όποια προβλήματα σκιάζουν τη συντροφικότητα με το ταίρι σου. Θα πρέπει να είσαι ανοικτός/η ώστε να μπορείς να δεχθείς αυτά που θα ακούσεις, ακόμη κι αν δεν σου είναι αρεστά, καθώς μόνο με καλή θέληση και συζήτηση θα γεφυρωθούν οι αποστάσεις και θα νιώσεις ασφαλής και χαρούμενος/η.
Καριέρα – Οικονομικά: Αφροδίτη, Δίας και Άρης βρίσκονται στην Παρθένο και αποτελούν τους αρωγούς σου για να βάλεις νέους στόχους ή να εμπλουτίσεις τους παλιούς, να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου και να ασχοληθείς με ομάδες ή συλλόγους. Από την άλλη, η Πανσέληνος ευνοεί τις συναλλαγές και τις συζητήσεις, οπότε όλα δείχνουν ότι αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να επεκτείνεις τις δουλειές σου ή να εδραιωθείς στις ήδη υπάρχουσες και να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους κι ας φυλάω τα νώτα μου από τα κουτσομπολιά που είναι πολύ πιθανό να ειπωθούν σε βάρος μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρωτας: Ο τομέας της καριέρας θα λάβει τη μερίδα του λέοντος από το χρόνο και την ενέργειά σου αυτή την περίοδο γι' αυτό θα παραμελήσεις λίγο την προσωπική σου ζωή. Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σου που υποδέχεται τον Κρόνο, να προσέχεις γιατί μπορεί να επέλθει παγωμάρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Από την άλλη, ο Ερμής ενεργοποιεί με όψη αντίθεσης τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό, το ζώδιο που συνδέεται με τα ερωτικά σου γι' αυτό δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις και τα κεραυνοβολήματα. Το αν θα είναι ευχάριστα και ευπρόσδεχτα, εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η περίοδος είναι φουλ στην δουλειά, δυσβάσταχτη για τις αντοχές σου. Ωστόσο, τώρα θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες καριέρας, τις οποίες θα είναι φρόνιμο να αξιοποιήσεις. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στην Παρθένο, δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι πολύ ευχάριστο, όπως μια υψηλότερη θέση στη δουλειά που θα σε κάνει να νιώσεις χαρά και ασφάλεια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται -μεταξύ άλλων- και με την υγεία μου. Ας προσέχω περισσότερο κι ας προσπαθήσω να αποφύγω τις υπερβολές στο φαγητό και στο ποτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρωτας: Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, που συνδέεται με τα ερωτικά σου. Σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες αστρολογικές συγκυρίες (Ποσειδώνα στους Ιχθύες, πολυαστρία στην Παρθένο), θα έλεγα ότι έχεις εύνοια στον έρωτα, καθώς τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να επιβεβαιωθείς. Δεν αποκλείεται να κάνεις μια καινούργια ερωτική γνωριμία ή να συνδυάσεις εξαιρετικά ταξίδι και έρωτα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό θα επιφέρει κάποια αναστάτωση, ένταση και υπερβολές, τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογενειακή εστία. Για να τις αποφύγεις, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος/η και έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις με στωικότητα κάποιες επιθέσεις που θα δεχθείς, ακόμη κι αν είναι άδικες. Αν δεν εμπλακείς στην ανταλλαγή λεκτικών πυρών, όλα θα πάνε καλά και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να αξιοποιήσω αυτή την ευνοϊκή για το ζώδιό μου περίοδο. Ας προωθήσω δημιουργικές ιδέες, καλλιτεχνικά ταλέντα, σεμινάρια, θέματα σπουδών, επαφές και δουλειές με το εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρωτας: Αυτές τις μέρες θα σε απορροφήσουν πιο πρακτικά θέματα και θα μοιάζεις αδιάφορος/η για τον έρωτα, ακόμη κι όταν δεν είσαι ή -πιο σωστά- χωρίς να είσαι. Μέσα σε όλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό προκαλεί τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα που μπορεί να καθορίσουν τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, από τον προσωπικό σου χάρτη και μόνο θα εξαρτηθεί, εάν οι εξελίξεις θα είναι θετικές ή αρνητικές.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, σε βάζει στη διαδικασία να αναλάβεις ευθύνες, πιθανώς δυσβάσταχτες, τόσο επαγγελματικές, όσο και οικογενειακές. Παράλληλα, η πολυαστρία στην Παρθένο, ανοίγει ένα παράθυρο στο να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομιές, δημόσιο, διατροφές, κλπ. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία δεν αποκλείεται να προκύψει μία μοναδική ευκαιρία για έναν συμφέροντα διακανονισμό.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι προσεκτικός/η όταν ταξιδεύω ή μετακινούμαι για να αποφύγω τις ταλαιπωρίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Έρωτας: Η εβδομάδα τελειώνει πολύ όμορφα, με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στην Παρθένο, ζώδιο που ταυτίζεται με τις σχέσεις σου. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι την Τρίτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου που είναι ευνοϊκός για το ζώδιό σου, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα φλερτ, οι επιβεβαιώσεις, οι ανανεωτικές καταστάσεις στις υπάρχουσες σχέσεις, τα ταξίδια, οι εκδρομές, οι χαρές και οι διασκεδάσεις θα είναι στο πρόγραμμα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος είναι καλή για να συζητήσεις, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, ώστε να προωθήσεις νέους στόχους και να κάνεις τις απαραίτητες επαφές για να κλείσεις συμφωνίες. Ωστόσο, με την αντίθεση του Ερμή και του Ουρανού, αυτή η εβδομάδα είναι ακατάλληλη για να υπογράψεις οικονομικούς διακανονισμούς ή να προσπαθήσεις να διευθετήσεις κληρονομικά, διατροφές, υποθέσεις με τράπεζες, εφορία, δημόσιο κλπ.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να συνδυάσω ταξίδια και δουλειές ή για να προβάλλω τη δουλειά μου ή για να κάνω σεμινάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου