ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/10



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να ξεφύγεις από τις σκοτούρες της καθημερινότητας ταξιδεύοντας και ζώντας όμορφες στιγμές με φίλους/ες. Παράλληλα, όμως, είναι βέβαιο ότι ο ενεργός Άρης θα σου αναθέσει κάποια έκτακτα....
«αγωνιστικά» καθήκοντα, οπότε καλό είναι να διατηρήσεις την φόρμα σου!
Ερωτικά
Ο Άρης σου προσδίδει έναν «αέρα νίκης», που σίγουρα θα μετρήσει πολύ υπέρ σου, αν σκοπεύεις να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο όπως γνωρίζεις καλύτερα απ' όλους το δύσκολο δεν είναι να κατακτήσεις αλλά να... διατηρήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να καλύψεις τις ανάγκες σου σε χρήμα και σε είδος και σίγουρα έχεις τον τρόπο να αντεπεξέλθεις σε κάθε πρόκληση, πετυχαίνοντας όχι μόνον την διασφάλιση των αναγκαίων αλλά και την αύξηση των αποθεματικών σου. Επιπλέον η ενεργή Αφροδίτη σε καλεί να χαλαρώσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου.
Ερωτικά
Κάτι σε σπρώχνει να βουτήξεις μονομιάς μέσα στον «ωκεανό» των επιθυμιών σου αλλά αυτό το ρίσκο ίσως πράγματι να σε εκθέσει, αφού η εικόνα που έχεις για τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και τις πραγματικές προθέσεις του είναι μάλλον «θολή».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα ίσως δεν μπορέσεις να επικεντρωθείς σε ένα θέμα ή μια δραστηριότητα, εξ αιτίας των διαρκών εναλλαγών στις διαθέσεις των άλλων αλλά και μιας δικής σου αβεβαιότητας. Από την άλλη πλευρά όμως η Σελήνη στον Τοξότη θα συμβάλλει σε νέες γνωριμίες, περισσότερες μετακινήσεις και συζητήσεις επί παντός επιστητού!
Ερωτικά
Θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον/α που να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σου, υπάρχει ωστόσο ο κίνδυνος να χαλάσουν όλα εξ αιτίας της... αισθητής αστάθειάς σου. Φέρσου λοιπόν λίγο πιο διακριτικά κι όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο νοικοκυριό και τις «κλασικές» υποχρεώσεις της καθημερινότητας, έχοντας όμως υπόψη σου ότι μπορεί να προκύψουν και κάποιες έκτακτες. Γι' αυτό καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια ξαφνική αδιαθεσία.
Ερωτικά
Η ερωτική σου διάθεση είναι μάλλον κυμαινόμενη και δεν αποκλείεται να περάσεις ξαφνικά από την σχετική αδιαφορία στην σφοδρή επιθυμία για ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο να σε συγκινήσει αλλά και να σου χαρίσει μερικές υπέροχες στιγμές.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για διασκέδαση και παιχνίδι, ίσως μάλιστα ικανοποιηθείς ακόμη περισσότερο από όσα ωραία μπορεί να σου προσφέρει η παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Άρης σου ζητά να ολοκληρώσεις και κάποιες εργασίες που έχουν μείνει στη μέση, οπότε μάλλον πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο σου.
Ερωτικά
Όσο αγνά κι αν είναι τα δικά σου αισθήματα, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι/ες που κινούνται με βάση το συμφέρον τους και «πουλάνε» έρωτα ή τα κάλλη τους γι' αυτόν τον σκοπό. Μην κρίνεις λοιπόν «εξ ιδίων τα αλλότρια» και πρόσεξε μην «την πατήσεις»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Δία σε ωθεί να ξεπεράσεις τους δισταγμούς σου και να πασχίσεις για μια υπόθεση από την οποία μπορείς να κερδίσεις πολλά. Πρόσεξε μόνον μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου και τελικά τα παρατήσεις όλα στη μέση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε καλεί να απολαύσεις τα καλά μιας ερωτικής ζωής «πασπαλισμένης» με ροζ συννεφάκια κι ίσως αυτήν την φορά δεν θα έπρεπε να της πας κόντρα. Όχι πως πρόκειται να ζήσεις κάτι «αξιόπιστο» αλλά γιατί να μην ευτυχήσεις έστω και για λίγο;

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές αλλά και τις μετακινήσεις σου κι εσύ καλείσαι να αξιολογήσεις έγκαιρα αυτά που μπορεί να έχουν πραγματική αξία και περιεχόμενο, ώστε να αποφύγεις την «φθορά» ενός ανούσιου «πανηγυριού». Επιπλέον, ίσως προκύψει κάποιο θέμα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που διακρίνεται για το επίπεδο και την ευγένεια του, αν όμως προχωρήσεις περισσότερο, δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι έχει και κάποιες ευαισθησίες πολύ δύσκολες στην διαχείριση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που ίσως σε αγχώσουν, γρήγορα όμως θα «ανασάνεις» αφού το σύμπαν έχει τον τρόπο να ισοφαρίσει τις όποιες απώλειες. Μεταξύ άλλων, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε βοήθειες από άτομα του περιβάλλοντός σου αλλά και σε κέρδη από τυχερά παιχνίδια.
Ερωτικά
Όσο κι αν εξαντλήσεις την καχυποψία σου, είναι μάλλον απίθανο να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν αποκλείεται μάλιστα να καταλήξεις σε ένα εντελώς λανθασμένο συμπέρασμα, που μπορεί να γίνει η αφορμή μιας άστοχης διαμάχης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να διευρύνεις κι άλλο τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου κι αφού θα ασχοληθείς με πολλά και διάφορα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα περισσότερα θα μείνουν ανολοκλήρωτα, δημιουργώντας ενδεχομένως και μια διακριτή ακαταστασία! Τελικά όμως αν εσύ περνάς καλά, τα υπόλοιπα περισσεύουν...
Ερωτικά
Με την κατάσταση που επικρατεί στους ουρανούς είναι πολύ εύκολο να χάσεις το μέτρο, προβαίνοντας σε κινήσεις που τυπικά «σε εκθέτουν». Αυτό όμως θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα μόνον αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, διαφορετικά... καλή διασκέδαση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα καλό είναι να επιλέξεις την ησυχία σου και να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, αποφεύγοντας να «ξοδευτείς» σε ανούσιες επαφές ή συζητήσεις αλλά και σε μετακινήσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν. Επιπλέον, η Σελήνη σον Τοξότη σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου.
Ερωτικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου συνιστά να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις που πιθανότατα δεν έχουν κανένα αντίκρισμα, παράλληλα όμως σου επιτρέπει να «δράσεις» χωρίς να εκτεθείς, έστω κι αν πρόκειται για μια επαφή εξ αποστάσεως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η, αφού μέσα στο πλήθος των νέων γνωριμιών είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν ορισμένες που θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω. Από την άλλη πλευρά είναι λογικό να μην αποφύγεις και τις επαφές με κάποια άτομα που θα σε κουράσουν με τις επιλογές ή την συμπεριφορά τους
Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σου ετοιμάζει κάποιες «μαγικές» ερωτικές στιγμές κι είναι κρίμα να τις χάσεις εξ αιτίας κάποιων «κολλημάτων» σου. Σταμάτα να σκέφτεσαι λοιπόν, χαλάρωσε κι απόλαυσε αυτό που σου δίνεται, ακόμη κι αν ξέρεις ότι δεν είναι παντοτινό.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά
Το τελευταίο που μπορείς να έχεις σήμερα είναι η ησυχία σου κι αν σχεδιάζεις να ξεκουραστείς ή να απομονωθείς από το πλήθος, μάλλον δεν θα τα καταφέρεις. Η Σελήνη στον Τοξότη σου έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο «πρόγραμμα», που έχει βέβαια τις καλές του στιγμές αλλά πολύ «τρέξιμο» για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων.
Ερωτικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, ώστε να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα εξυπηρετεί άριστα τις όποιες προθέσεις σου να κινηθείς χωρίς να σε πάρει κανείς... μυρωδιά!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου