ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Μια πολυσυλλεκτική κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά σήμερα, με ταινίες από διάφορες χώρες, με τη Γηραιά Ήπειρο να έχει την τιμητική της.
Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Ανίερη Συμμαχία»
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σκοτ Κούπερ με τους: Τζόνι Ντεπ, Τζόελ Έντγκερτον, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ντακότα Τζόνσον
Ο Γουάιτι Μπόλτζερ, αδελφός ενός ευυπόληπτου γερουσιαστή της Μασαχουσέτης, είναι ένας γκάνγκστερ που αποφασίζει να συνεργαστεί με το FBI κερδίζοντας μυστική ασυλία για τις πράξεις του, οι οποίες θα τον οδηγήσουν στην κορυφή του οργανωμένου εγκλήματος στη Βοστόνη κατά τη δεκαετία του ’80.



«Νιότη»
Ιταλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Πάολο Σορεντίνο με τους: Μάικλ Κέιν, Ρέιτσελ Βάις, Τζέιν Φόντα, Χάρβεϊ Καϊτέλ
Ο Φρεντ, μουσικοσυνθέτης και διευθυντής ορχήστρας, και ο Μικ, κινηματογραφικός σκηνοθέτης, είναι δυο ηλικιωμένοι φίλοι που απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ένα πολυτελές θέρετρο των Άλπεων. Κι ενώ ο δεύτερος θέλει να τελειώσει το σενάριο της τελευταίας ταινίας-καλλιτεχνικής διαθήκης του, ο Φρεντ έχει αποφασίσει να αποσυρθεί οριστικά. Μέχρι που δέχεται μια απρόσμενη, υψηλού κύρους πρόσκληση…



«Σκοτεινή Ανάμνηση»
Ισπανο-καναδική ταινία, σκηνοθεσία Αλεχάντρο Αμεναμπάρ με τους: Ίθαν Χοκ, Έμα Γουάτσον, Ντέιβιντ Θιούλις, Ντέιβιντ Ντένσικ
Ένας ντετέκτιβ της αστυνομίας και ένας ψυχολόγος ερευνούν την περίπτωση ενός κακοποιημένου από τον πατέρα του κοριτσιού. Ο τελευταίος, αν και δεν θυμάται τίποτα, αναλαμβάνει την ευθύνη της πράξης του, γρήγορα όμως η παράξενη αυτή υπόθεση παίρνει μια πιο σκοτεινή και επικίνδυνη τροπή.



«Ο Νόμος της Αγοράς»
Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Στεφάν Μπριζέ με τους: Βενσάν Λιντόν, Καρίν ντε Μιρμπέκ, Ματιέ Σαλέ
Ο Τιερί είναι ένας απολυμένος εργάτης που προσπαθεί να βρει δουλειά για να συντηρήσει την οικογένειά του. Προσλαμβάνεται ως υπάλληλος ασφαλείας σε ένα σουπερμάρκετ και έρχεται αντιμέτωπος με τη σύγχρονη εργασιακή πραγματικότητα.



«Το Μέλλον»
Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Αλίσια Σέρσον με τους: Μανουέλα Μαρτέλι, Ρούντγκερ Χάουερ, Λουίτζι Κιάρντο
Μετά από αυτοκινητικό δυστύχημα στο οποίο χάνουν τους γονείς τους, η Μπιάνκα και ο Τομάς, δυο αδέλφια στην εφηβεία, προσπαθούν να επιβιώσουν μόνα τους. Μαζί με δυο άντρες που ο Τομάς γνωρίζει στο γυμναστήριο, αποφασίζουν να ληστέψουν έναν μοναχικό Αμερικανό, παλιό σταρ του σινεμά.Η Μπιάνκα αναλαμβάνει να τον πλησιάσει, αποκτά όμως μαζί του μια παράξενη, τρυφερή ερωτική σχέση.



«Αρκαδία Χαίρε»
Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Φίλιππος Κουτσαφτής
Μια περιπλάνηση στο χθες και το σήμερα της Αρκαδίας, ενός τόπου γεμάτου μύθους και ιστορικές αναφορές.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου