ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!


Με 7 νέες ταινίες, εκ των οποίων και 2 ελληνικές, μάς υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα. Εκτός από ελληνικές παραγωγές, οι σκοτεινές αίθουσες προβάλουν έργα από Βρετανία, Γαλλία, αλλά και Ινδία.Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Χωρίς Διέξοδο»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Έρικ Ντόουντλ με τους: Όουεν Γουίλσον, Λέικ Μπελ, Πιρς Μπρόσναν
Ο μηχανικός Τζακ Ντουάιερ μετακομίζει στη νοτιοανατολική Ασία για να δουλέψει σε μια αμερικανικών συμφερόντων επιχείρηση. Μόλις όμως φτάνει στο ξενοδοχείο του, εμφύλιος πόλεμος ξεσπά και οι αντάρτες που καταλαμβάνουν την πόλη εκτελούν κάθε ξένο που πέφτει στα χέρια τους.



«Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπρεκ Άισνερ με τους: Βιν Ντίζελ, Ελάιζα Γουντ, Μάικλ Κέιν, Ρόουζ Λέσλι
Ο Κόλντερ είναι ένας αθάνατος κυνηγός μαγισσών, ο τελευταίος του είδους του, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει την αναστημένη και πανίσχυρη Βασίλισσα Μάγισσα, η οποία τον καταράστηκε προτού εκείνος τη σκοτώσει αιώνες πριν.



«45 Χρόνια»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Άντριου Χέιγκ με τους: Τομ Κόρτνεϊ, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Τζέραλντιν Τζέιμς
Ο Τζεφ και η Κέιτ ετοιμάζονται να γιορτάσουν 45 χρόνια γάμου, όταν ένα γράμμα τους φέρνει νέα από μια ξεχασμένη υπόθεση και βάζει σε δοκιμασία την ήρεμη, τακτοποιημένη σχέση τους.



«Το Δικαστήριο»

Ινδική ταινία, σκηνοθεσία Τσαϊτάνια Ταμπάνε με τους: Βίρα Σαθιντάρ, Βίβεκ Κομπέρ, Πραντίπ Τζόσι
Ένας νεαρός δικηγόρος, μια παντρεμένη εισαγγελέας και ένας μεσήλικας δικαστής συναντιούνται επανειλημμένα στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου, σε μια σειρά συνεδριάσεων, εκδικάζεται η υπόθεση ενός ηλικιωμένου τραγουδοποιού ο οποίος κατηγορείται ότι με ένα επαναστατικό τραγούδι του παρακίνησε έναν εργάτη στην αυτοκτονία.



«Οι Επίλεκτοι»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μπενζαμάν Ροσέ με τους: Ζαν Ρενό, Κατερίνα Μουρίνο, Αλμπάν Λενουάρ
Ο Ζαν Ρενό είναι ο επικεφαλής μια επίλεκτης ομάδας αστυνόμων που χρησιμοποιεί ανορθόδοξες μεθόδους για να πετύχει την πάταξη της εγκληματικότητας... Μιλάμε, φυσικά, για την σκοτεινή πλευρά της γαλλικής αστυνομίας.



«Forget me Not»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Γιάννης Φάγκρας με τους: Γιάννη Στάνκογλου, Αλίκη Δανέζη - Κνούτσεν, Ηλία Μωραΐτη
Ο Άλεξ, έλληνας δύτης που ζει στη Νέα Ορλεάνη, αναλαμβάνει μια αποστολή στην Αλάσκα, όπου θα πρέπει να εντοπίσει έναν καταποντισμένο θησαυρό. Ενώ εκείνος ξεκινά το ταξίδι του προς τον Βορρά, η αγαπημένη του ξεκινά από την Ελλάδα για να τον συναντήσει.


«Μαριονέτες»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Παντελής Καλατζής με τους: Γιούλικα Σκαφίδα, Αλέξη Γεωργούλη, Γιώργο Κιμούλη, Άκη Σακελλαρίου
Έπειτα από ένα πολύκροτο ρεπορτάζ που του κατέστρεψε την καριέρα, ο Φίλιππος έχει αποσυρθεί στην επαρχία. Όταν όμως ο φίλος και πρώην συνεργάτης του Στέργιος δολοφονείται, αναγκάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα και, μαζί με τη Νικολέτα, την κοπέλα του τελευταίου, να αναζητήσει τον υπεύθυνο. Η έρευνα θα τον παρασύρει σε μυστηριώδη και επικίνδυνα μονοπάτια, τα οποία οδηγούν στον άνθρωπο για τον οποίο είχε συγκεντρώσει ενοχοποιητικά στοιχεία στο παλιό, επίμαχο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου