ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



Προβλέψεις Εβδομάδας από 4 έως 10 Οκτωβρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ
Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις για να έχεις καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, τον Ζυγό, σχηματίζοντας όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, δηλαδή σου δημιουργεί ένα....
κλίμα σκληρότητας και απολυτότητας. Οι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις και οι άκρως εγωιστικές συμπεριφορές είναι στο πρόγραμμα. Σου συνιστώ προσοχή και ψυχραιμία γιατί οι καβγάδες αυτής της περιόδου μπορεί να οδηγήσουν τη σχέση σου σε αδιέξοδο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Θα πιεστείς και ίσως στεναχωρηθείς, καθώς είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν άτομα που λειτουργούσαν εχθρικά σε βάρος σου μέχρι αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, το ευχάριστο είναι ότι τουλάχιστον θα ξέρεις με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις. Με τον Άρη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, θα έχεις πολλή δουλειά και θα κουράζεσαι ενώ, ταυτοχρόνως, υπάρχει ο κίνδυνος να έχεις παρασυρθεί σε λάθος επιλογές προγραμματισμού και να μην έχεις ταξινομήσει σωστά τις προτεραιότητές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να μην υπογράψω κανένα συμβόλαιο, να μην κλείσω καμία συμφωνία αυτή την εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο που συνδέεται με τους έρωτές σου, σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα και το «εφέ» που μπορεί να σου προξενήσει είναι να χάσεις την ευθυκρισία σου και να παρασυρθείς από ωραία λόγια. Από την άλλη, σε συνδυασμό με τον Δία που διανύει σταθερά το ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τον πιο ρομαντικό σου εαυτό ή να προσελκύσει ένα πολύ ταίρι. Θα εξαρτηθεί από τον προσωπικό αστρολογικό σου χάρτη το πώς θα λειτουργήσει ο Ποσειδώνας αλλά δεν θα χάσεις αν κρατάς μικρό καλάθι. Από το βράδυ της Παρασκευής θα περάσει η Αφροδίτη στην Παρθένο αλλά, προς το παρόν, θέλει προσοχή γιατί η πρώτη της όψη θα είναι το άκαμπτο τετράγωνό της με τον Κρόνο.
Καριέρα - Οικονομικά:Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σου εργασία και υπηρεσία και τον Ήλιο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ίδιο περιβάλλον, θα έχεις πολλή δουλειά αλλά, όσο και να προσπαθείς, όλο και θα συμβαίνει κάποια αναποδιά που θα σε... αλαλιάζει.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω γιατί είμαι επιρρεπής στα ατυχήματα καθώς δουλεύω και χάνω πολλή ενέργεια λόγω άγχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έρωτας: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής κινείται και αυτή την εβδομάδα ανάδρομα στον Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, γεγονός που προκαλεί διλήμματα, κακή συνεννόηση, παρεξηγήσεις. Ο Ήλιος από το ίδιο περιβάλλον σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, όψη που μου επιβάλλει να σου κρούσω τον κώδωνα κινδύνου. Θα πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου ή να αποκαλυφθούν μυστικά που θα είναι βλαπτικά για τη σχέση σου ή να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και καταπιεσμένα συναισθήματα, απειλητικά για τις ισορροπίες των αισθηματικών σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Με τον Άρη και τον Δία στην Παρθένο, το περιβάλλον που σχετίζεται με την οικογένεια και την καριέρα, θα αναγκαστείς να στρέψεις τη δράση σου προς αυτούς τους τομείς. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές και τις περισσότερες θα τις νιώθεις ως αγγαρείες αλλά τελικά η σκληρή δουλειά θα αποδώσει καρπούς, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένεις αρκετό καιρό. Μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος που τώρα σε κρίνει από τον Τοξότη, θα αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να έχω αυτοέλεγχο γιατί η υπερένταση και η νευρικότητά μου μπορεί να αποβούν βλαπτικές αν δεν προσέχω τα ξεσπάσματά μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρωτας: Με τις όψεις που σε επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα, το πιο πιθανό είναι ότι θα στρέψεις την προσοχή σου σε πιο πρακτικά θέματα και δεν θα έχεις ούτε πολύ χρόνο ούτε πολλή διάθεση για να εστιαστείς στους έρωτες σου. Επειδή ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τον τρόπο που επικοινωνείς τα συναισθήματά σου, καλά θα κάνεις να μην υιοθετείς απόλυτες θέσεις ούτε να υπόσχεσαι πράγματα στα οποία δεν μπορείς να ανταποκριθείς για να αποφύγεις τα προβλήματα.
Καριέρα - Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στον Ζυγό και ο Ήλιος που από το ίδιο περιβάλλον σχηματίζει μια σκληρή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, μπορεί να εγκυμονούν προβλήματα, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Οι παρεξηγήσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, η σκληρότητα είναι στο πρόγραμμα τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογενειακή εστία. Προσπάθησε να κρατάς την ψυχραιμία σου, να μην γίνεσαι εριστικός/η και, κυρίως, να μπαίνεις στη θέση των άλλων και να μην «κλειδώνεις» μόνο σε ότι σου επιτάσσει ο εγωισμός σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν τα γεγονότα «μου λένε» ότι πρέπει να δώσω τέλος σε κάποια κατάσταση, ας μη δειλιάσω. Όσο πιο γρήγορα αποδεχθώ ότι κάθε τι που τελειώνει αφήνει χώρο για μια καινούργια αρχή, τόσο πιο γρήγορα θα ξανανιώσω χαρούμενος/η.

ΛΕΩΝ
Έρωτας: Το τετράγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σου, του Ηλίου με τον Πλούτωνα μπορεί να σου προκαλέσει δυσθυμία, υπερένταση, μια τάση να θέλεις να εκτονώσεις, πιθανώς με αρκετή επιθετικότητα, τα απωθημένα, τις φοβίες σου, τα φαντάσματά σου. Προσπάθησε να ελέγχεις τον εαυτό σου και να μην υιοθετείς συμπεριφορές που θα μπορούσαν να στεναχωρήσουν το ταίρι σου για να αποφύγεις τα προβλήματα.
Καριέρα - Οικονομικά: Με τον Δία και τον Άρη στην Παρθένο το θέμα της εβδομάδας και σχεδόν όλου του Οκτώβρη θα είναι ο οικονομικός τομέας και η αναγκαιότητα να αυξήσεις τα έσοδά σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να ρυθμίσεις τα χρέη σου. Προς το παρόν, πρέπει να προσέχεις γιατί η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε «θολώσει» και να υπερεκτιμήσεις τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη που θα σου κοστίσουν είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό και τον Ήλιο στο ίδιο περιβάλλον να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, καλά θα κάνω να προσέχω όταν οδηγώ γιατί είμαι επιρρεπής στα ατυχήματα και στις ταλαιπωρίες κατά τις μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρωτας: Ο Άρης που μαζί με τον Δία βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, η οποία εγκυμονεί τον κίνδυνο της εξαπάτησης, της απάτης, της αυταπάτης γι αυτό να προσέχεις. Από το βράδυ της Πέμπτης θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αλλά η πρώτη όψη που θα σχηματίσει θα είναι το σκληρό τετράγωνό της με τον Κρόνο. Επειδή θα έχεις την τάση να φέρεσαι εγωιστικά, εστιασμένος/η στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, μπορεί να προκαλέσεις τις αντιδράσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Απαιτείται περισσότερη αυτοκριτική και διάκριση από πλευράς σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Τα θέματα αυτών των ημερών είναι οι συνεργασίες και τα οικονομικά. Σε ότι αφορά τα οικονομικά σου ο ανάδρομος Ερμής και ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα που τα επηρεάζουν, σε βάζουν σε μπελάδες και ίσως να συμβούν τα γεγονότα που θα σε αγχώσουν και, αν δεν προσέχεις, δεν αποκλείεται να εκτεθείς. Επίσης, αυτή την εβδομάδα, με την αντίθεση του Άρη και του Πλούτωνα, καλό θα ήταν να μην υπογράψεις συμβόλαια και να κρατάς μικρό καλάθι, αποφεύγοντας τους κόλακες καθώς μπορεί να μην είσαι σε θέση να διακρίνεις «τα ψιλά γράμματα» τόσο στο χαρτί όσο και στους διαλόγους...
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψω τώρα οικονομικούς διακανονισμούς γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορώ να ανταποκριθώ αργότερα στις δεσμεύσεις που θα πάρω τώρα.

ΖΥΓΟΣ
Έρωτας: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου ενώ ο Ήλιος που επίσης βρίσκεται στο ζώδιό σου ενεργοποιεί με όψη τετραγώνου τη σκληρότητα του Πλούτωνα. Με λίγα λόγια, ακροβατείς σε τεντωμένο σκοινί στις σχέσεις σου γι αυτό πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Τώρα δεν αποκλείεται να επιστρέψουν άτομα του παρελθόντος σου και να σε βάλουν σε διλήμματα αλλά το πιο επικίνδυνο για την ερωτική σου ζωή είναι η τάση να γίνεσαι σκληρός/η, δεικτικός/η, είρων, ανταγωνιστικός/η και να νομίζεις ότι έχεις πάντα δίκιο. Η περίοδος είναι η πλέον ακατάλληλη για να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για τη σχέση σου είτε θετικές είτε αρνητικές.
Καριέρα - Οικονομικά: Θα επικρατεί ένα αλαλούμ στην επαγγελματική σου ζωή καθώς θα αναγκαστείς να υιοθετήσεις πολύ πιεστικά ωράρια όχι μόνο για να προωθήσεις τα σχέδιά σου αλλά και για να καλύψεις τυχόν κενά που θα δημιουργούνται στη δουλειά ή λάθη που θα γίνονται, όχι απαραίτητα δικά σου. Ίσως νιώσεις αδικημένος/η καθώς θα εργάζεστε σκληρά χωρίς να απολαμβάνεις άμεσα καρπούς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φυλάω τα νώτα μου γιατί μπορεί κάποιοι να δρουν παρασκηνιακά και ύπουλα πίσω από την πλάτη μου. Επίσης, ας προσέχω την υγεία μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρωτας: Μέρα με τη μέρα θα παίρνεις ανάσες ανακούφισης καθώς τώρα συνειδητοποιείς ότι σου έχει φύγει ένα μεγάλος βάρος (Κρόνος) και ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Με τον Δία και τον Άρη στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον της Παρθένου, τα φλερτ, οι παρέες, οι αναζωπυρώσεις παθών και οι περιπέτειες είναι στο πρόγραμμα, αλλά όλα θα πρέπει να γίνονται με τη δέουσα προσοχή, αφού η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα σε κάνει ευάλωτο/η στο παραμύθιασμα. Σε γενικές γραμμές ευνοϊκή για το ζώδιό σου θα είναι και η μετακίνηση της Αφροδίτης στην Παρθένο (από το βραδάκι της Πέμπτης) αλλά, προς το παρόν κράτα μικρό καλάθι γιατί το τετράγωνό της με τον Κρόνο εγκυμονεί ταλαιπωρίες.
Καριέρα - Οικονομικά: Αυτή η περίοδος είναι ακατάλληλη για να κάνεις καίριες συζητήσεις, κινήσεις, ξεκινήματα αλλά προσφέρεται για να οργανώσεις τις συμμαχίες σου και να δραστηριοποιηθείς σε συλλογικές δραστηριότητες, αρκεί να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σου μιλάει καθαρά και να μην παρασύρεσαι από τους κόλακες που μπορεί να μπλέξουν και να χάσεις πολύτιμο χρόνο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι «σκοτεινοί» άνθρωποι μπορεί να δρουν παρασκηνιακά σε βάρος μου, να με κουτσομπολεύουν, να προσπαθούν να «μου σκάψουν το λάκκο». Η καλύτερη απάντηση από πλευράς μου είναι η αδιαφορία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι θα έχεις τόσο τρέξιμο, άγχος, δουλειά, που μάλλον θα παραμελείς την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, αν δεν κάνεις κάποια εντελώς λανθασμένη κίνηση, όπως να ξεσπάσεις τη νευρικότητά σου στο ταίρι σου ή να απαιτείς να σε νταντεύει ενώ εσύ ασχολείσαι με άλλα πράγματα, θα συντηρηθούν οι ισορροπίες και τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν στην προσωπική σου ζωή.
Καριέρα - Οικονομικά: Ο Δίας και ο Άρης βρίσκονται στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική σου καταξίωση γι αυτό και θα συμβαίνουν τα γεγονότα που θα σε αναγκάζουν να αναλαμβάνεις ευθύνες, να εστιάζεσαι στη δουλειά, να καταπιέζεσαι και –συχνά- να νιώθεις ότι κάνεις αγγαρείες. Στο ίδιο περιβάλλον, της Παρθένου, θα περάσει και η Αφροδίτη από το απόγευμα της Πέμπτης. Ωστόσο, πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι, να αποφεύγεις τους κόλακες και να μην δηλητηριάζεσαι από την ιδέα του εύκολου κέρδους γιατί οι όψεις του Άρη και της Αφροδίτης είναι λίαν επικίνδυνες, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πιθανόν να είναι επιβεβλημένες οι αναθεωρήσεις στόχων ή φίλων. Ας παρατηρώ τα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι γίνονται αρκετά πράγματα γύρω σου, τα οποία σε αποσπούν από τους έρωτες και σε κάνουν να νιώθεις άλλοτε κούραση, άλλοτε δυσθυμία, άλλοτε βαρύ το φορτίο σου ώστε να είσαι σε θέση να εστιαστείς στην προσωπική σου ζωή. Το πιο πιθανό είναι ότι τα πράγματα παραμένουν στα ίδια επίπεδα αλλά μόνο ο προσωπικός σου χάρτης θα μπορούσε να δώσει σαφή εικόνα καθώς το ζώδιό σου, γενικά, δέχεται πολλές και αντιφατικές όψεις.
Καριέρα - Οικονομικά: Πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου, διαμηνύουν ότι θα υπάρξει ένα δύσκολο πλαίσιο μέσα στο οποίο θα είσαι αναγκασμένος/η να δράσεις. Ο μεν Ερμής είναι ανάδρομος και προκαλεί ένα πλήθος ανατροπών, ασυνεννοησία, εντάσεις, παρεξηγήσεις, ο δε Ήλιος σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που μπορεί να αποβεί βλαπτική και άκρως ανασταλτική σε σχέση με τις εξελίξεις που προσδοκάς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην ξεχνώ ότι χρειάζομαι πηγές επαναφόρτισης των μπαταριών μου, όπως ταξίδια, εξόδους με παρέες, φλερτ και, γενικότερα, δραστηριότητες που «ανοίγουν» τη διάθεσή μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρωτας: Με τον Άρη στο όγδοο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, την Παρθένο, να σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, τα ψυχολογικά σου (ή του ταιριού σου) σκαμπανεβάσματα θα είναι η αφορμή να δημιουργούνται εντάσεις. Οι αντιπαραθέσεις και οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές δεν είναι η λύση γιατί τέτοιου είδους αντιδράσεις δεν οδηγούν παρά μόνο σε αδιέξοδα. Η συμβουλή μου είναι να εκτονώνεις τον Άρη στην κρεβατοκάμαρα ή πιο υδροχοΐσια «κάνε έρωτα και όχι πόλεμο»...
Καριέρα - Οικονομικά: Ένα πλήθος γεγονότων, ανατρεπτικών στην πλειονότητά τους, σε αναγκάζει να ρίξεις το βάρος σου στον οικονομικό τομέα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δημιουργηθούν οι καταστάσεις, πιθανώς και οι ευκαιρίες για να προωθήσεις υποθέσεις με δημόσιο, ασφάλειες, επενδύσεις, διατροφές, κληρονομικά. Από το βραδάκι της Πέμπτης θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στην Παρθένο αλλά, προς το παρόν, κράτα μικρό καλάθι γιατί η πρώτη της όψη θα είναι το περιοριστικό της τετράγωνο με τον Κρόνο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα προσπαθώ να έχω προβλέψει κάθε πιθανή αναποδιά όταν ταξιδεύω, προκειμένου να αποφύγω τις ταλαιπωρίες που είναι πολύ πιθανές αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ
Έρωτας: Ο Δίας, ο Άρης και η Αφροδίτη (από το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου) θα κινούνται στην Παρθένο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου. Με λίγα λόγια, το θέμα σχέσεις και δη ερωτικές θα αποτελέσει την πρώτη σου προτεραιότητα καθώς τα γεγονότα που θα διαδραματίζονται θα σε εξαναγκάζουν να στρέψεις την προσοχή σου στον συγκεκριμένο τομέα. Ωστόσο, επειδή ο Άρης σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να χάσεις την ευθυκρισία σου, να αυταπατηθείς ή και να δείξεις μια εικόνα που εν τέλει δεν σε αντιπροσωπεύει.
Καριέρα - Οικονομικά: Πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση γιατί το επικίνδυνο είναι να παρασυρθείς από τους κόλακες και να χάσεις άδικα το χρόνο σου ή –το χειρότερο- να επιλέξεις λάθος συνεργασία. Αν νιώθεις μπερδεμένος/η, είναι προτιμότερο να μην αποφασίσεις τώρα για τις συνεργασίες σου. Επίσης, καλό θα ήταν, να μην υπογράψεις συμβόλαια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή την περίοδο είναι απαραίτητο να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις. Ωστόσο, ας προσπαθήσω να μην υπογράψω τίποτα αυτή την εβδομάδα και να αναβάλλω τέτοιου είδους κινήσεις για την επόμενη.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου