ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Μια γρήγορη ματιά στα νέα της showbiz την εβδομάδα που πέρασε!


Τι δεν πρέπει να φοράς στο γραφείο

Τι εβδομάδα ήταν κι αυτή! Τη μία οι εκλογές, την άλλη οι διερευνητικές εντολές, αλλά η showbiz είχε τους δικούς της ρυθμούς! Νέοι έρωτες, γεννητούρια, αλλά και χωρισμοί ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα!

Ελληνίδα ηθοποιός μόλις έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί!
Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, υποδέχτηκαν λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο το νέο μέλος της οικογένειάς τους και δηλώνουν τρισευτυχισμένοι!


                                    Έγιναν γονείς στις 10 Αυγούστου και το μαθαίνουμε τώρα!
Αλλά και ο Ιωάννης Παπαζήσης με την Βανέσσα Αδαμοπούλου έγιναν γονείς και κατάφεραν να μας το κρατήσουν κρυφό για 10 μέρες!


Ύστερα από 11 χρόνια σχέσης, 5 χρόνια γάμου και με 2 παιδιά χωρίζουν!
Ο χωρισμός της εβδομάδας, είχε άρωμα Beverly Hills, Οι φήμες που ήθελαν την Μέγκαν Φοξ και τον Μπράιαν Όστιν Γκριν να έχουν χωρίσει, κυκλοφορούσαν εδώ και 6 μήνες,αλλά  μόλις πριν από λίγες ώρες τα ξένα sites αναφέρουν ότι ο χωρισμός είναι πραγματικό γεγονός. και το ζευγάρι, που έχει και δύο παιδιά, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για επανασύνδεση!


Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Το τηλεφώνημα έφερε την επανασύνδεση
Κι επειδή οι χωρισμοί, δεν μας αρέσουν και τόσο, αυτή την εβδομάδα είχαμε και μία επανασύνδεση που έγινε ύστερα από ένα τηλεφώνημα.Μπορεί στη σχέση τους να υπήρχαν εντάσεις και όντως να πέρασαν κάποια κρίση, μπορεί τα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να χωρίζουν, όμως ο Μάνος Ιωάννου και η Βαλέρια Χοψονίδου είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους έγιναν ζευγάρι λίγο μετά τον χωρισμό του Μάνου Ιωάννου με τη Ναταλία Γερμανού και τότε ξεκίνησε και το κρυφτό του νέου ζευγαριού της σόουμπιζ με τους παπαράτσι.Σκηνές ζηλοτυπίας που υπήρξαν ανάμεσά τους δημιούργησαν κρίση στη σχέση τους και για ένα διάστημα απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον. Αλλά ένα τηλεφώνημα που έκανε ο Μάνος Ιωάννου στην Βαλέρια- όπως διαβάζουμε στην Real News- έπαιξε καθοριστικό ρόλο και έφερε την επανασύνδεση. Μάλιστα, η ακύρωση της περιοδείας «Άντρες έτοιμοι για όλα» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός έδωσε την ευκαιρία στο ζευγάρι να απολαύσει τις διακοπές του στο Ιόνιο, στην Πάρο και έπεται συνέχεια…


Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη αντίδραση στις φήμες που τη θέλουν ξανά ερωτευμένη!
Είναι η Τζένη Μπαλατσινού ξανά ερωτευμένη; Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό You, που την έδειχναν στο πλευρό ενός γοητευτικού 30άρη, έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Η ίδια όταν κυκλοφόρησε το περιοδικό ήταν στην Αμερική!


Get a room! Δεν μπορεί να αντισταθεί στο πωπουδάκι της ούτε σε δημόσιο χώρο!
Δημόσιο θέαμα έγινε ο Τζέραλντ Μπάτλερ που δεν μπορούσε να πάρει το χέρι του από το πωπουδάκι της νέας της συντρόφου Μόργκαν Μπράουν. Οι παπαράτσι απαθανάτισαν τη στιγμή !
πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου