ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/8


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Όσο κι αν η Αφροδίτη... επιμένει να σε αιφνιδιάζει ευχάριστα αποπνέοντας ένα «άρωμα» ανανέωσης, ο Άρης ξυπνά τον πολεμιστή μέσα σου κι αυτήν την φορά φαίνεται πως έχεις να κάνεις με την αντιμετώπιση κρυφών καταστάσεων που αν τις αφήσεις ανεξέλεγκτες, θα μπορούσαν να σου κάνουν ζημιά ή να σε ταλαιπωρήσουν.Έχε τον νου σου λοιπόν και μην επαναπαύεσαι......

Ερωτικά
Ο Άρης σε κάνει να νιώθεις σαν θηρίο σε κλουβί και... κάτι πρέπει να κάνεις με αυτό! Το πιο εύκολο είναι βέβαια να πείσεις τον άνθρωπο σου να σε ακολουθήσει αλλά αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία πρόσεξε μην πέσεις θύμα του πάθους σου.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με την διατροφή σου, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα έχεις... ξεφύγει! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να είσαι πιο ανοικτός/η σε διαφορετικές νοοτροπίες κι αντιλήψεις, ώστε να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις.
Ερωτικά
Αν έχεις «κολλήσει» σε μια κατάσταση, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει στην απεμπλοκή σου. Για να γίνει αυτό όμως απαιτείται και η δική σου συμφωνία, διαφορετικά ενδέχεται αντί να χαρείς, τελικά να... σοκαριστείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σε συναρπάσει και να διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες, παράλληλα όμως ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα μηχανικό πρόβλημα το οποίο βέβαια μπορεί να έχει και... δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες. Ακόμη, ο Άρης δείχνει «πρόθυμος» να προκαλέσει μια μίνι σύρραξη στο συγγενικό σου περιβάλλον με αφορμή κι αιτία ένα περιουσιακό θέμα.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει την... αστάθεια σου αλλά αν είσαι μόνος/η, αυτό δεν συνιστά κάποιο πρόβλημα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε να θυμάσαι ότι οι... κλεφτές ματιές δεν θα περάσουν απαρατήρητες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για ποικίλες οικογενειακές υποθέσεις, που όμως αργά ή γρήγορα θα βρουν τον δρόμο τους. Αντίθετα ο Άρης σου εφιστά την προσοχή σε ένα οικονομικό ζήτημα που φαίνεται να έχει πολλές κρυφές παραμέτρους αλλά και «πρωταγωνιστές», που αν δεν «ξεσκεπάσεις» έγκαιρα, θα μπορούσαν να σου κάνουν ζημιά.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε καλεί να βιώσεις για μια ακόμη φορά το «όλα ή τίποτα». Είτε λοιπόν θα περάσεις τέλεια με τον άνθρωπο σου, είτε θα τον βρεις απέναντι σου, επειδή απλά δυσκολεύεται να εφαρμόσει το «κάνε έρωτα κι όχι πόλεμο»!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να διερευνήσεις σε βάθος πρόσωπα και πράγματα που σίγουρα έχουν την κρυφή τους πλευρά και φαίνεται να σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» παίρνοντας εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα σου επιτρέψουν να κάνεις μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από τις παθογένειες του παρελθόντος.
Ερωτικά
Τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Άρης σου... ετοιμάζουν όλα τα καλά κι είναι στο χέρι σου να πεις «ναι» σε μια επιλογή που ίσως να μην σου υπόσχεται διάρκεια αλλά σίγουρα μπορεί να σου μείνει αξέχαστη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να σε προβληματίσει για την πορεία των οικονομικών σου αλλά το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται... αλλού, αφού ο Άρης δείχνει ικανός να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας που ναι μεν είναι περαστικό αλλά με έντονα συμπτώματα. Ακόμη, δώσε μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου που φαίνεται να βρίσκεται σε σχετικά δύσκολη θέση.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε φέρνει στα άκρα αλλά εδώ είναι που χρειάζεται το μυαλό σου. Είτε θα συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι δεν μπορείς να έχεις πάντα αυτό που θέλεις, είτε θα «κολλήσεις» σε μια υπόθεση χωρίς μέλλον.
 Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να εξαντλήσεις τις διαπραγματευτικές σου αρετές, συνθέτοντας και «παντρεύοντας» πρόσωπα ή καταστάσεις με αντίθετες αφετηρίες. Παράλληλα όμως θα ήταν καλό να διερευνήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού ο Άρης αναπαράγει έχθρες και ανταγωνισμούς, που θα μπορούσαν «να σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια».
Ερωτικά
Ο Ουρανός τείνει να αλλάξει το καθεστώς στις σχέσεις σου ή τουλάχιστον να σε... προβληματίσει για κάποια πράγματα που αλλιώς ξεκίνησαν κι αλλιώς κατέληξαν. Η ανανέωση λοιπόν είναι ζητούμενη αλλά κι ο τρόπος της έχει την σημασία του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που έχει «τραβήξει» πέραν του δέοντος, ας είσαι όμως πιο προσεκτικός στους χειρισμούς σου, αφού οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν δεν είναι απαραίτητο να μοιράζονται τον ίδιο... καημό! Ενδέχεται ακόμη να αντιμετωπίσεις ένα τεχνικό πρόβλημα, που θα αποδειχθεί περισσότερο σοβαρό ή «βαθύ», απ' όσο φαίνεται αρχικά.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι στη θέση του οδηγού και σίγουρα μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις κι όπως το θέλεις. Μήπως όμως θα έπρεπε να υπολογίσεις περισσότερο και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τους κοινωνικούς ορίζοντες σου, την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη «σπάει» την μονοτονία στην καθημερινότητα σου και μέχρι εδώ βέβαια... όλα καλά! Ωστόσο, ο Άρης μπορεί να σε φέρει ενώπιον μιας δύσκολης κατάστασης με οικονομικό ενδιαφέρον, στην οποία μάλιστα φαίνεται να εμπλέκεται ένα πρόσωπο του ευρύτερου συγγενικού σου περιβάλλοντος.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη ευνοεί τις αναζητήσεις σου κι όσο μεγαλύτερα είναι τα περιθώρια στις επιλογές σου, τόσο πιο κοντά στην... ευτυχία βρίσκεσαι! Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο «περίπλοκα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ανήκεις στους πρωταγωνιστές της ημέρας κάτι που μπορεί να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου και να σε αναγκάσει να λάβεις τα αναγκαία μέτρα... όπου χρειάζεται, ξεκινώντας από την διασφάλιση των κεκτημένων σου. Αν μάλιστα δεις να επικρατεί μια... παράξενη ησυχία μην ξεγελαστείς, αφού την ίδια στιγμή ίσως να υφαίνονται σχέδια, που θα μπορούσαν να πλήξουν καίρια τα συμφέροντα σου.
Ερωτικά
Το «θηρίο» ξυπνά μέσα σου κι ίσως είναι από εκείνες τις φορές που δυσκολεύεσαι να ελέγξεις τις επιθυμίες σου. Αν όμως έχεις ή βρεις τον/την παρτενέρ που σου ταιριάζει τότε απλά θα περάσεις... υπέροχα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Όσο κι αν η Αφροδίτη τονίζει τις πιο «χαλαρές» πλευρές της ζωή σου και σε βοηθά να περάσεις όμορφα, δεν θα πρέπει να αγνοήσεις και τις... προειδοποιητικές βολές του Άρη, ο οποίος σου επισημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ιδιαίτερα σε σχέση με τις προθέσεις ενός προσώπου που θέλει να λέγεται συνεργάτης σου. Αν ψάξεις το παρασκήνιο θα βρεις... πολλά!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη πολλαπλασιάζει την γοητεία σου, την ίδια στιγμή που ο Άρης... εξάπτει την σεξουαλικότητα σου! Ακαταμάχητος ο συνδυασμός αλλά καλό είναι να επικεντρωθείς στο πρόσωπο που πραγματικά σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά
Με την Σελήνη στον Ζυγό, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από οικονομικά θέματα, όπου όμως οι καταστάσεις αλλάζουν γρήγορα κι ίσως δεν είναι σκόπιμο να τις πάρεις στα... σοβαρά! Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε μια επαγγελματική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, αφού εκεί μπορεί να κρύβεται όλη η ουσία.
Ερωτικά
Ο Άρης σου... υπόσχεται μια μοναδική ή πολύ δυνατή ερωτική εμπειρία, παράλληλα όμως φαίνεται να υποκινεί ζήλειες και κακίες από ένα πρόσωπο που –υποτίθεται- πως διάκειται φιλικά απέναντι σου.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου