ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/8




ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κόντρα στον εορταστικό της χαρακτήρα, η ημέρα δεν είναι από τις «εύκολες» ή ανέμελες, γι' αυτό... έχε τον νου σου! Ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια σύγκρουση «εφ' όλης της ύλης», ιδιαίτερα αν υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Ακόμη, αν......
έχεις παιδιά, φρόντισε να μείνουν μακριά από εντάσεις και κινδύνους.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου υπόσχεται μια όμορφη μέρα κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, που ίσως έχεις να δεις καιρό. Αν όμως ξεκινήσεις κάτι σύντομα θα περάσει από... αναθεώρηση!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να σε... ταράξει, είτε έχει να κάνει με πρόσωπα είτε με πράγματα του οίκου σου. Ότι όμως κι αν σου «σκαρώσει» ο Άρης, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τι μπορεί να κάνεις άμεσα για να περιορίσεις την όποια ζημιά. Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάς ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από την «θεραπεία».
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα συμβάλλει σε αποκαλύψεις κι εκμυστηρεύσεις, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα για τα τεκταινόμενα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σε αποζημιώσει με ένα έξτρα εισόδημα ή μια καλή αποζημίωση. Την ίδια στιγμή όμως φαίνεται να προκύπτουν κάποια θέματα με πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος κι αν δεν χειριστείς τα πράγματα με συμβιβαστική διάθεση, ίσως τελικά να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα. Ακόμη αν οδηγήσεις πρόσεξε τους... άλλους!
Ερωτικά
Το συναίσθημα υποχωρεί, χάριν της λογικής και οι σχέσεις σου αποκτούν έναν μάλλον φιλικό χαρακτήρα. Μπορεί όμως να πάρεις μια καλή είδηση ή να έχεις μια ενδιαφέρουσα συνάντηση σε ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ίσως ταλαιπωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα, που μπορεί να λάβει... πολεμικές διαστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις στην πράξη ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σε υποστηρίζουν και ποιοι όχι. Αν πάλι σκέφτεσαι να προβείς σε κάποιου είδους επενδυτική δραστηριότητα να ξέρεις ότι σε αυτήν την φάση ο Κρόνος είναι... αρνητικός!
Ερωτικά
Ο Κρόνος ίσως σε φέρει σε επαφή με άτομα με τα οποία έχετε μια σχετικά μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά το πραγματικό πρόβλημα μπορεί να είναι ότι κάποιος/α έχει ήδη μια σχέση και σου το κρύβει.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε κάνει πιο βιαστικό/η και λιγότερο προσεκτικό/η στις κινήσεις σου κάτι που στην παρούσα φάση μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Όσον αφορά δε τους χειρισμούς σου σε ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό ζήτημα θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν αν καταφέρεις να συμβιβάσεις τις αντιμαχόμενες πλευρές.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε κάνει πιο υποχωρητικό/η απέναντι στους... πειρασμούς, που δεν είναι και λίγοι! Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε μια νέα γνωριμία και μια άλλη που ήδη «τρέχει».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σε μια ημέρα όπου οι εντάσεις... περισσεύουν, μπορεί να εμπλακείς άθελα σου σε μια διαμάχη ή να χρειαστεί να βοηθήσεις ένα συγγενικό σου πρόσωπο που αντιμετωπίζει ένα σχετικά σοβαρό πρόβλημα. Ακόμη, ο Άρης ενδέχεται να ταλαιπωρήσει κάπως την υγεία σου, πολύ περισσότερο αν αγνοήσεις κάποια σημάδια κούρασης και ξεπεράσεις τις αντοχές σου
Ερωτικά
Τα συναισθήματα σου είναι μάλλον αβέβαια, ανάλογη όμως μπορεί να είναι η κατάσταση και στην... απέναντι πλευρά, οπότε ας μην αναλάβεις κάποια σημαντική πρωτοβουλία, πριν καταλήξεις οριστικά σε αυτό που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους αλλά και οι... κακοί τους κακούς! Και παρά την γενικότερα συμβιβαστική διάθεση σου, ίσως τελικά να μην αποφύγεις μια έντονη διαφωνία ή σύγκρουση για ένα οικονομικό θέμα. Παράλληλα όμως ο Ερμής μέσω της... μυστικής διπλωματίας του, θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις ένα οικογενειακό σου θέμα.
Ερωτικά
Φιλικές και ερωτικές σχέσεις... μπερδεύονται μεταξύ τους κι αν δεν κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις μια αρχικά όμορφη κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί με ανεπιθύμητο τρόπο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής σου αποκαλύπτει χρήσιμες πληροφορίες για πρόσωπα και πράγματα αλλά ο Άρης δεν σε βοηθά στην λογική διαχείριση τους. Αντίθετα είναι πιο πιθανό να... πάρεις φόρα καίγοντας και τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ακολουθώντας εκείνη την στρατηγική που δεν θα σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου.
Ερωτικά
Μπορείς να συζητήσεις με τον άνθρωπο σου τι είναι αυτό που λείπει από την σχέση σας και τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει. Ανάλογα διερευνητική μπορεί να είναι και η στάση σου απέναντι σε μια νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Στον οικονομικό τομέα αναμένεται μια σημαντική επιτυχία αλλά σε περίπτωση που ταξιδέψεις τσέκαρε προσεκτικά κάθε τι που έχει να κάνει με την ασφάλεια σου. Ο Άρης ενισχύει την επιθετική ή ανταγωνιστική στάση των άλλων απέναντι σου, ενώ μπορεί και να σε ταλαιπωρήσει με ζημιές ή τεχνικά προβλήματα που μπορεί να σε αφήσουν στην... μέση του πουθενά!
Ερωτικά
Γενικά, η Αφροδίτη δεν σκοπεύει να σε αφήσει... παραπονεμένο/η αλλά σε κάθε περίπτωση οι τελικές αποφάσεις ανήκουν σε σένα. Μια γνωριμία σε ταξίδι ή με ξένο/η εξακολουθεί να έχει τις καλύτερες πιθανότητες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Ερμής σε βοηθά να μάθεις μερικά ακόμη... μυστικά αλλά ίσως λάβεις και μια είδηση που δεν είναι ευχάριστη. Παράλληλα ο Κρόνος σε καλεί να διαχειριστείς μια ακόμη κρίση, αξιοποιώντας τις διοικητικές σου αρετές. Ένα θέμα που έχει να κάνει είτε με τα οικονομικά σου, είτε με έναν φίλο ή φίλη –μπορεί και με τα δύο- απαιτεί άμεση λύση, ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και το θέλεις πραγματικά, μπορείς να χαρείς τον έρωτα χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η εκμεταλλεύσου την περίσταση για να... ξαναθυμηθείς τα παλιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ο Άρης δεν σε... αφήνει σε ησυχία κι αν δεν θέλεις να υποστείς τις συνέπειες μιας σχετικά ακραίας σύγκρουσης, έχεις δύο επιλογές: Είτε να εκτονώσεις την πλεονάζουσα ενέργεια με κάποιον δημιουργικό τρόπο, είτε να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, εξαντλώντας την στρατηγική σου. Αντίθετα, το να «κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι» δεν θα ωφελήσει κανέναν.
Ερωτικά
Οι ευκαιρίες για κάτι... καλό δεν θα σου λείψουν αλλά ίσως είναι προτιμότερο να μείνεις μόνον στο φλερτ, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι. Κι αυτό γιατί φαίνεται να υπάρχουν κάποια εμπόδια που θα φανούν στην πορεία.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά
Ο Ερμής και η Σελήνη στην Παρθένο επισημαίνουν ότι κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται τόσο από σένα αλλά από τους άλλους και την καλή ή όχι συνεργασία που έχεις μαζί τους. Πάντως ενδέχεται ο εορταστικός χαρακτήρας της ημέρας να σκιαστεί από κάποιες ζημιές ή συγκρούσεις με συγγενικά πρόσωπα, γι' αυτό ας είσαι πιο προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου.
Ερωτικά
Οι προτάσεις δεν σου λείπουν, μάλιστα ο Δίας σου ετοιμάζει κάτι... πολύ καλό! Για την ώρα όμως δώσε βάση σε κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σε βοηθήσουν να πάρεις την σωστή απόφαση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου