ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/9



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή, χωρίς απαραίτητα να υπολογίσεις τις αντιδράσεις κάποιων που διαφωνούν με τις προθέσεις σου. Το πιθανότερο είναι να μην αποφύγεις τελικά να συγκρουστείς, αν όμως εκφράζεις την αλήθεια σου, λίγο σε ενδιαφέρει αυτό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, φρόντισε να μην χαραμίσεις.....
την ενέργεια και το ενδιαφέρον σου σε «χαμηλές πτήσεις».
Ερωτικά
Το πάθος περισσεύει κι αν είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις, είναι βέβαιο ότι θα ζήσεις μοναδικές στιγμές. Αν πάλι αρνηθείς να ενδώσεις στο κάλεσμα της καρδιάς σου, δεν θα αποφύγεις τις εντάσεις, απλά αυτές θα έρθουν από τους άλλους!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα» αλλά στην καλύτερη περίπτωση είναι μη πραγματοποιήσιμες. Όσο για τα οικονομικά σου, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιοι που θα θελήσουν να σε εκμεταλλευτούν, εμφανίζοντας σου «λογικά» πειστήρια αλλά εδώ είναι που οφείλεις να είσαι ακόμη πιο δύσπιστος/η!
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια μάλλον ρομαντική φάση, όπου όλα είναι ροζ! Μπορείς βέβαια να ζήσεις την ευτυχία σου «εδώ και τώρα» αλλά αν αφεθείς σε προσδοκίες και μεγαλεπήβολα σχέδια, το πιθανότερο είναι ότι σε περιμένει μια μεγάλη απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Όταν η πραγματικότητα δεν σε αντιπροσωπεύει, το να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις στο καλύτερο δεν είναι απλά δικαίωμά σου αλλά μια επιτακτική ανάγκη. Μπορείς μάλιστα να μεταδώσεις την αισιοδοξία σου και σε εκείνους/ες που την χρειάζονται άμεσα. Ωστόσο ο Ποσειδώνας σου θέτει τον όρο να μην δώσεις βαρύτητα σε υλικές επιταγές ή υποσχέσεις αλλά στις πνευματικές και πανανθρώπινες αξίες.
Ερωτικά
Όταν τίθεται άμεσα ένα θέμα εμπιστοσύνης και θέλεις να αποφύγεις το να γίνεις είτε το «θύμα» είτε ο/η «θύτης», μπορείς να κάνεις δύο πράγματα: Είτε να ψάξεις για να βρεις έγκαιρα τι «παίζεται» στο παρασκήνιο, είτε να αρκεστείς στα όνειρα σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό δρομολογεί νέα δεδομένα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε καλεί να πάρεις θέση, είτε υπέρ, είτε κατά. Για να γίνει όμως αυτό με ασφαλή τρόπο θα πρέπει πρώτα να διασταυρώσεις προσεκτικά κάθε πληροφορία, όπως επίσης να είσαι πιο υποψιασμένος/η απέναντι σε πράγματα που «φαίνονται» αλλά δεν «είναι». Δώσε όμως μεγαλύτερη βάση στην διαίσθηση και την έμπνευσή σου.
Ερωτικά
Όσο μεγάλη κι αν είναι η ανάγκη σου να αφεθείς σε μια αγκαλιά που θα περιέχει όλα αυτά που έχεις ονειρευτεί, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού στην παρούσα φάση, το πιθανότερο είναι να επιλέξεις ένα πρόσωπο που τελικά θα σε εκμεταλλευτεί.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Με τον Ποσειδώνα να «κάνει παιχνίδι» στα οικονομικά σου, είναι πολύ εύκολο είτε να εξαπατηθείς, είτε να προχωρήσεις σε «άτοπες» κινήσεις, παρασυρμένος/η από «πλαστές» ανάγκες. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις κάθε οικονομική δραστηριότητα αλλά αν επιμείνεις στο να... χάσεις χρήματα ή αγαθά, μπορείς απλά να τα χαρίσεις, κερδίζοντας τουλάχιστον μια θέση στην καρδιά εκείνου ή εκείνης που θα βοηθήσεις.
Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται παράλληλα με τις επιθυμίες σου και είναι μάλλον απίθανο να καταφέρεις να μην υποκύψεις στο «μοιραίο». Αν μάλιστα πιείς κι ένα ποτηράκι παραπάνω, τότε η παράδοση σου πρέπει να θεωρείται σίγουρη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Καθώς ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα, το «στοίχημα» σου είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει. Και βέβαια οι καλύτεροι τρόποι για να το κάνεις είναι είτε μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία, είτε αποκωδικοποιώντας μυστήρια και συμβολισμούς με πρακτική αξία.
Ερωτικά
Η ευτυχία σου κτυπά την πόρτα, όμως όσο υπέροχο κι αν δείχνει το σήμερα, άλλο τόσο απογοητευτικό μπορεί να αποδειχθεί στο μέλλον, είτε επειδή οι άλλοι σε παραπλανούν, είτε γιατί έχεις εξιδανικεύσει υπερβολικά πρόσωπα και καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό, εξ αιτίας κυρίως μιας εγωιστικής συμπεριφοράς ενός προσώπου του περιβάλλοντος σου.
Γενικότερα, οι συνεργασίες σου περνούν από σαράντα κύματα αλλά όσο πιθανό είναι να «τα σπάσεις» άλλο τόσο είναι να τα ξαναβρείς! Αυτό που χρειάζεσαι λοιπόν είναι υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να αποφευχθούν οι ακρότητες.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση ούτε εσύ είσαι σίγουρος/η για αυτά που θέλεις αλλά ούτε και οι... άλλοι! Το πιθανότερο λοιπόν είναι να προκύψουν έντονες μεν καταστάσεις, οι οποίες όμως θα αλλάξουν γρήγορα, γι' αυτό μην «δένεις» τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς άμεσα με κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις σου, είτε για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό είτε απλά για να επιβάλλεις την τάξη! Να θυμάσαι όμως ότι κάποια πράγματα αλλιώς θα είναι το πρωί κι αλλιώς το βράδυ, οπότε μην βιαστείς να θεωρήσεις ότι το θέμα «έκλεισε». Παράλληλα, ίσως ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου.
Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σου δίνει τροφή για να εξαντλήσεις την καχυποψία σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πέσεις θύμα των περίπλοκων σεναρίων του μυαλού σου. Μερικές φορές αυτό που δείχνει «προφανές» δεν είναι παρά το προϊόν μιας παρεξήγησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η δυναμική σου είναι τέτοια που μπορεί να παρασύρει τον καθένα σε έναν «πολλά υποσχόμενο» δρόμο. Να θυμάσαι όμως ότι αν εσύ έχεις κατά κάποιο τρόπο τα νώτα σου καλυμμένα, δεν συμβαίνει το ίδιο και με εκείνους/ες που κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα, σε βλέπουν σαν σωτήρα! Ίσως είναι καλύτερα λοιπόν να περιορίσεις τις υποσχέσεις σου κινούμενος/η σε μια πιο ρεαλιστική βάση.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου είναι «παιχνιδιάρικη», κάτι όμως που μπορεί να δώσει λάθος μηνύματα στους άλλους. Φρόντισε λοιπόν κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, πριν μπλέξεις σε ένα φαύλο κύκλο παρεξηγήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με τον Ποσειδώνα «αρχηγό», θα πρέπει να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο είτε να πλανηθείς, είτε να αποπλανήσεις άθελά σου κάποια πρόσωπα που σε εμπιστεύονται. Αλλά ακόμη κι αν κάνεις ένα λάθος, αντί να προσπαθήσεις να αποκρύψεις την πραγματικότητα με επιπλέον ψέματα που δεν θα βοηθήσουν κανέναν, δεν έχεις παρά να το παραδεχτείς!
Ερωτικά
Αν αναζητάς κάποιου είδους «δυνατή» εμπειρία, μπορείς να την έχεις αλλά να θυμάσαι ότι πρόκειται για κάτι που αφορά στο «σήμερα» κι όχι στο «αύριο». Έτσι κι αλλιώς τα πολύ ωραία πράγματα είναι δύσκολο να επαναληφθούν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Τόσο στις οικονομικές, όσο και στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, η εικόνα που έχεις δεν είναι «καθαρή» κι αν λάβεις σήμερα μια σημαντική απόφαση, το πιθανότερο είναι να λαθέψεις. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Ποσειδώνας σου δίνει την αφορμή για να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες, δίνοντας προτεραιότητα στην πνευματική τροφή και τις αναζητήσεις του «ανώτερου εαυτού» σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν σε βοηθούν να ηρεμήσεις, αντίθετα οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Κι αν μεν είσαι μόνος/η, ουδέν πρόβλημα, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οι έντονες συγκινήσεις μπορεί να σου πέσουν κάπως «βαριές»!

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να «περάσεις» στους άλλους, ό, τι θες κι όπως το θες! Αυτό μπορεί να λειτουργήσει το ίδιο προστατευτικά ή εμψυχωτικά σε ποικίλες υποθέσεις, δημιουργώντας έναν «αέρα» νίκης. Αν όμως όλη αυτή η διαδικασία συνδεθεί με υλικά οφέλη, έχοντας μάλιστα και μια «πονηρή» διάσταση, να θυμάσαι ότι το σύμπαν βλέπει και θα βρει τον τρόπο να «διορθώσει» την όποια αδικία.
Ερωτικά
Το να ζεις μια κατάσταση κι ύστερα να την ξεχνάς, είναι ίσως ένα από τα πιο εύκολα πράγματα για σένα, ιδιαίτερα αν δεν σε συμφέρει να την θυμάσαι! Μερικές φορές ωστόσο υπάρχουν πειστήρια κι αποδείξεις που δεν μπορείς να διαψεύσεις.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου