ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



Προβλέψεις Εβδομάδας από 23 έως 31 Αυγούστου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ
Έρωτας: Το δίδυμο του έρωτα, Άρης και Αφροδίτη (έστω και ανάδρομη) βρίσκονται στον Λέοντα, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου και σε ευνοεί να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο – είτε φερμένο από το παρελθόν σου είτε κάτι καινούργιο.....
είτε με το να αναλογιστείς τα λάθη σου και να φροντίσεις ώστε το παρόν σου να γίνει καλύτερο. Να θυμάσαι ότι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να κάνεις την αυτοκριτική σου και να αποδεχτείς τα σφάλματά σου, τόσο πιο ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/8 στον άξονα της καθημερινής σου εργασίας και υγείας, θα νιώθεις ότι οι προσπάθειες να προωθήσεις τους στόχους σου θα βρίσκουν εμπόδια, ενίοτε αξεπέραστα. Η συμμετοχή του Δία και του Ποσειδώνα στο σχήμα της Πανσελήνου επιβάλλει να βάλεις ρεαλιστικούς στόχους.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην ενδώσω σε καταχρήσεις στο ποτό και στο φαγητό κι ας προφυλάξω την υγεία μου όσο μπορώ. Να θυμάμαι ότι είμαι ευάλωτος σε προβλήματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ
Έρωτας: Ο Ήλιος περνάει την Κυριακή στην Παρθένο, όπου θα συναντήσει τον Δία, συνδυασμός που θα ανοίξει τους ορίζοντές σου στον αισθηματικό τομέα καθώς υπόσχεται καινούργιες γνωριμίες, διεύρυνση της κοινωνικότητάς σου, φλερτ και φιλικές συναθροίσεις. Ωστόσο, επειδή το Σάββατο θα έχουμε μια Πανσέληνο στον άξονα των αισθηματικών σου με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέχεις πως κινείσαι, προκειμένου να μην πέσεις θύμα αυταπάτης ή απάτης.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Λέοντα, περιβάλλον που επηρεάζει την οικογένεια και την καριέρα σου, μάλλον θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος ευθυνών και πιθανόν να εκνευριστείς καθώς θα νιώθεις ότι κάνεις αγγαρείες. Αν προσπαθήσεις να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να προσέχεις γιατί μπορεί να παρασυρθείς από αυτούς που θα σου υποσχεθούν εύκολα κέρδη και μπορεί να σε ξεγελάσουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένα ταξίδι, έστω για το Σαββατοκύριακο, θα με βοηθούσε να ξεφύγω λίγο από τα προβλήματά μου και να χαλαρώσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έρωτας: Από την Κυριακή που ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο μέχρι το τέλος της εβδομάδας που πραγματοποιείται η Πανσέληνος, θα αναγκαστείς να αναλωθείς σε πρακτικές υποθέσεις και δεν θα έχεις ούτε πολύ χρόνο ούτε πολύ διάθεση για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα καθώς επίσης και με τον Ερμή στον Ζυγό (από την Πέμπτη), όλο και κάτι θα γίνεται. Κάποιο φιλαράκι θα σε καλέσει κάπου για να ερωτοτροπήσεις ενώ δεν αποκλείεται να αρχίσει μια καινούργια ρομαντική ιστορία.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με την καριέρα, την κοινωνική σου προβολή και καταξίωση. Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί η τάση να υπερβάλλεις μπορεί να σου κοστίσει ακριβά, να αυταπατάσαι, να εξαπατηθείς ή να κάνεις λάθη λόγω υπεραισιοδοξίας. Πρόσεχε όταν συνδιαλέγεσαι με τους ανωτέρους σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις γενικότερα εκτός του γεγονότος ότι με ανανεώνουν, μπορεί να κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, κυρίως ερωτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρωτας: Από την Κυριακή ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο, όπου θα συναντήσει το Δία και στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί Πανσέληνος με τη συμμετοχή και του Ποσειδώνα. Η Πανσέληνος «βλέπει» με πολύ θετικό τρόπο το ζώδιό σου και τελικά το κλίμα θα είναι αρκετά ευνοϊκό για διασκεδάσεις, φλερτ, παρέες, καινούργιες γνωριμίες, εξόδους, ταξίδια, συναναστροφές. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση γιατί δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα υπερβολής, αυταπάτης και συναισθηματικής υπερχείλισης.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης και η ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκονται στον Λέοντα, θα σε βάλουν στη πρίζα να διεκπεραιώσεις οικονομικές υποθέσεις, να προσπαθήσεις να πάρεις χρήματα που σου χρωστούσαν, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να δράσεις με όλες τις δυνάμεις σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου, να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος. Ωστόσο, να προσέχεις γιατί δεν αποκλείεται να ενσκήψουν έκτακτα έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στον Ζυγό (από την Πέμπτη) ίσως είναι απαραίτητο να πάρω δύσκολες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ
Έρωτας: Με το δίδυμο του έρωτα, την Αφροδίτη (έστω και ανάδρομη) και τον Άρη στο ζώδιό σου, θα έχεις και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα. Η περίοδος θα είναι ενδιαφέρουσα καθώς η λίμπιντό σου θα είναι ανεβασμένη αλλά εξ' ίσου ανεβασμένος θα είναι και ο εγωισμός σου. Θα έχεις την τάση να νευριάζεις εύκολα και να εμπλέκεσαι στα δίχτυα του ανταγωνισμού αλλά το ευχάριστο είναι ότι τελικά θα δίνονται λύσεις. Είναι πιθανό να επιστρέψει ένα άτομο του παρελθόντος στο προσκήνιο ενώ δεν αποκλείεται να ταραχθούν τώρα τα λιμνάζοντα ύδατα της ερωτικής σου ζωής, μάλλον με ευχάριστο τρόπο.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται το Σάββατο στον άξονα των οικονομικών σου. Επειδή στην Πανσέληνο συμμετέχουν ο Δίας και ο Ποσειδώνας, πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να κάνεις λάθη λόγω υπερβολής ή της τάσης σου να αυταπατάσαι. Δεν αποκλείεται να εξαπατηθείς λόγω της τάσης σου να είσαι ευκολόπιστος/η γι αυτό πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένα ταξίδι θα με διευκόλυνε να πάρω μιαν ανάσα και μπορεί να με βοηθήσει να κρατηθώ στην ερωτική μου σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρωτας: Από την Κυριακή ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου και συναντά τον Δία, δημιουργώντας την τάση να εστιαστείς στις σχέσεις και την προσωπική σου ζωή. Στο τέλος της εβδομάδας, το Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονά σου με τη συμμετοχή και του Ποσειδώνα γι αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου. Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζεις οφείλονται στις πιθανότητες να είσαι υπεραισιόδοξος/η, ευκολόπιστος/η και να μην έχεις ευθυκρισία. Να είσαι όσο πιο αντικειμενικός/η μπορείς και να μη βιαστείς να δεσμευτείς προς το ταίρι σου με υποσχέσεις που ίσως δεν μπορέσεις να κρατήσεις αργότερα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με αυτή την «ποσειδωνιασμένη» Πανσέληνο θα πρέπει να προσέχεις προκειμένου να μην κάνεις λάθη στις συνεργασίες σου. Είναι προτιμότερο να μην προβείς σε υπογραφές συμβολαίων, συμφωνίες, σημαντικές συζητήσεις, καινούργια ξεκινήματα. Αν δεν γίνεται αλλιώς, πρόσεχε κάθε σου βήμα και παρατήρησε τα γεγονότα αντικειμενικά, ει δυνατόν ζήτησε τη γνώμη τρίτων.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό είναι, να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να δεχθώ την εχθρική συμπεριφορά κάποιων ατόμων.

ΖΥΓΟΣ
Έρωτας: Ο Ήλιος περνάει την Κυριακή στην Παρθένο και σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι ενώ ο Ερμής μπαίνει την Πέμπτη στον Ζυγό. Οι συγκεκριμένες αστρολογικές συνιστώσες σε εξωθούν στο να εστιαστείς στις δουλειές και στις οικονομικές σου υποθέσεις. Την κατάσταση σώζει το δίδυμο του έρωτα, Αφροδίτη και Άρης, που βρίσκεται στον Λέοντα και συντελεί στην συντήρηση των ισορροπιών, στην καλοπέραση με φίλους, στη διασκέδαση. Ίσως μια σχέση που ήταν ερωτική στο παρελθόν και τώρα φοράει το ένδυμα της φιλίας, πάρει και πάλι ερωτική τροπή.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που στιγματίζεται από την υπερβολή του Δία (σε σύνοδο με τον Ήλιο) και από τις καταλυτικές ιδιότητες του Ποσειδώνα (σε σύνοδο με τη Σελήνη), μπορεί να σε εξωθήσει σε μοιραία λάθη, αποκυήματα της τάσης σου να θέλεις τα πολλά και να χάνεις και τα λίγα ή να ποντάρεις σε λάθος ανθρώπους.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου γιατί είμαι επιρρεπής στις αλλεργίες, στις δηλητηριάσεις, στις δυσπεψίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρωτας: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον άξονα των ερώτων και των φιλιών σου, σε όψεις με τον Δία και τον Ποσειδώνα, δίνει το έναυσμα για ερωτικές περιπέτειες, φλερτ, απολαύσεις, διασκέδαση, καινούργιες γνωριμίες, χαρές και πανηγύρια. Ωστόσο, επιφυλάσσει και τους κινδύνους της υπεραισιοδοξίας, του εγωισμού, της αυταπάτης, της εξαπάτησης που, αν δεν προσέχεις και δεν διαφυλάσσεις τον εαυτό σου από την κακή την ώρα, μπορεί αργότερα να επιφέρουν απογοητεύσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι διελεύσεις του Άρη και της ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα δηλώνουν ότι θα αναγκαστείς να σηκώσεις αρκετά βάρη, τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και οικογενειακά. Πιθανότατα να νιώσεις ότι οι διακοπές σου τελειώνουν αλλά σε περιμένουν εκκρεμότητες και αγγαρείες πολύ πιεστικές για σένα. Πρέπει να έχεις υπομονή και θετικότητα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη μπαίνει ο Ερμής στον Ζυγό και αρχίζει μια περίοδος στην οποία θα πρέπει να προφυλάσσω τον εαυτό μου από κακόβουλα κουτσομπολιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Άρης που βρίσκονται στον Λέοντα, ευνοούν τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς από αυτό το περιβάλλον σε διευκολύνουν στο να διεκδικείς με περισσότερα ποσοστά επιτυχίας την ικανοποίηση των αναγκών σου. Στη σφαίρα του εφικτού είναι τα επιτυχημένα φλερτ, οι διασκεδάσεις, οι καινούργιες γνωριμίες, οι ανανεωτικές καταστάσεις ή ακόμη και οι όψιμες διακοπές με όλα τα ευχάριστα συνοδευτικά τους...
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων με τη συμμετοχή του Δία και του Ποσειδώνα, σου κρούει τον κώδωνα για να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να εστιαστείς σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις την τάση σου να ωραιοποιείς τις καταστάσεις με κίνδυνο να εξαπατηθείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής που από την Πέμπτη μπαίνει στον Ζυγό, με διευκολύνει να αξιοποιήσω τα επικοινωνιακά μου χαρίσματα για να οργανώσω τις συμμαχίες μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρωτας: Η ρομαντική Πανσέληνος του άξονα Παρθένου – Ιχθύων, η οποία πραγματοποιείται το Σάββατο και το γεγονός ότι η Πανσέληνος «βλέπει» θετικά το ζώδιό σου, αν μη τι άλλο, σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις το φάσμα των επιλογών σου. Αν είσαι Αιγόκερως του πρώτου δεκαημέρου, έχεις μια παιχνιδιάρικη διάθεση αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι σε βάθος χρόνου θα είσαι κερδισμένος/η αν δεν ωραιοποιείς τις καταστάσεις και κρίνεις πιο αντικειμενικά τα θέματα που σε αφορούν.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι οικονομικές σου υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, επενδύσεις, διατροφές, κληρονομικά, κλέβουν το χρόνο και τις σκέψεις σου. Τώρα δεν αποκλείεται να νιώσεις λίγο απειλητικά το βάρος των χρεών σου ή των θεμάτων που σε απασχολούν. Επίσης, είναι πιθανό να επανέλθουν στην επιφάνεια οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος που να απαιτούν άμεση διευθέτηση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω όταν οδηγώ ή χειρίζομαι επικίνδυνα εργαλεία γιατί μπορεί να κάνω λάθη λόγω αφηρημάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρωτας: Φαίνεται ότι αυτή, η τελευταία, εβδομάδα του Αυγούστου σε προσγειώνει απότομα σε πιο πρακτικές υποθέσεις. Ωστόσο, με το δίδυμο του έρωτα, Αφροδίτη και Άρη, στον Λέοντα, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βάζει στην πρίζα και θα σε εξωθεί στο να κάνεις κάτι δυνατό για τα αισθηματικά σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες δεν αποκλείονται οι ευχάριστες εκπλήξεις αλλά ούτε και οι εντάσεις που, συνήθως, οδηγούν στα άδυτα της κρεβατοκάμαρας.
Καριέρα – Οικονομικά: Από την Κυριακή που ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο για να συναντήσει τον Δία, θα νιώθεις πιεσμένος καθώς θα ενσκήψουν πολλά θέματα οικονομικού χαρακτήρα που θα χρήζουν της προσπάθειας και της προσοχής σου. Κερασάκι στην τούρτα είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα των οικονομικών σου το Σάββατο. Η παρουσία του Ποσειδώνα στο σχήμα της Πανσελήνου σου κρούει τον κώδωνα να προσέχεις τια απάτες και τις αυταπάτες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα μπορεί να συζητήσω για καινούργιες συνεργασίες, να συνειδητοποιήσω λάθη που έκανα με τους παλιούς μου συνεργάτες ή να επαναδιαπραγματευθώ κάποια συνεργασία του παρελθόντος μου.

ΙΧΘΥΕΣ
Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το Σάββατο στον ζωδιακό σου άξονα, θέτει επί τάπητος θέματα σχέσεων. Η συμμετοχή του Δία και του Ποσειδώνα στο σχήμα της Πανσελήνου ενισχύει αρκετά την πιθανότητα λαθών που θα προέρχονται από υπεραισιοδοξία, κακή εκτίμηση των πραγμάτων, εγωιστική διάθεση, αυτολύπηση, λύπηση, υπέρμετρο συναισθηματισμό, αυταπάτες. Κράτα μικρό καλάθι και παρατήρησε με όσο πιο αποστασιοποιημένο και αντικειμενικό μάτι τα γεγονότα που θα διαδραματίζονται.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Πανσέληνο είναι πιθανό να ενσκήψουν προβλήματα στις συνεργασίες σου. Πρέπει να κάνεις πολύ μετρημένες κινήσεις και να σκέφτεσαι καλά ποιους έχεις απέναντί σου. Καλό είναι να εμπιστεύεσαι μόνο τα άτομα που είναι δοκιμασμένα σε βάθος χρόνου και αν είναι εφικτό να μην υπογράψεις συμβόλαια
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη και την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, θα αναγκαστώ να αναλάβω πολλές υποχρεώσεις, να αναλωθώ σε αγγαρείες και πιθανώς να χάσω χρόνο για να διορθώσω λάθη του παρελθόντος στη δουλειά.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου