2 έτοιμες βάσεις για τούρτα με γεύση σοκολάτας
μπράντι για ράντισμα
1 φλιτζάνι μαρμελάδα κάστανο
2 φακελάκια σαντιγί σε σκόνη
2 κουτ. σούπας καφέ στιγμής διαλυμένο σε 1/3 φλιτζανιού μπράντι
κόκκους καφέ για διακόσμηση
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη σαντιγί και προσθέτουμε το μπράντι με τον καφέ. Βάζουμε τη μία βάση τούρτας σε μια στρογγυλή πιατέλα, τη ραντίζουμε με λίγο μπράντι και επάνω της απλώνουμε τη μισή μαρμελάδα και τη μισή σαντιγί. Σκεπάζουμε την κρέμα με τη δεύτερη βάση τούρτας, τη ραντίζουμε με μπράντι, επάνω απλώνουμε την υπόλοιπη μαρμελάδα και την υπόλοιπη σαντιγί και διακοσμούμε με κόκκους καφέ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου