ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

O DiCaprio είναι ο λύκος της Wall Street (και του Scorsese)


Ραντεβού με τον Λύκο της Wall Street από σήμερα στις αίθουσες
Από το 'The Secret Life Of Walter Mitty' μέχρι το 'The Wolf of Wall Street', οι αίθουσες το γιορτάζουν με μερικές ταινίες που περιμέναμε καιρό.
Τρεις ταινίες έκαναν την πρεμιέρα τους στις ελληνικές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ το

'The Wolf of Wall Street' θα παίζεται από σήμερα (26/12). Γράφουμε τα βασικά για όλες τους για να ξέρεις ποια να διαλέξεις.

The Wolf of Wall Street

Μπορεί πριν από λίγες μέρες να εκθιάσαμε τον Leonardo DiCaprio,όμως πια, ήρθε η ώρα να τον δούμε στην τελευταία μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του: εξάλλου, όταν συνεργάζεται με τον φίλο του Scorsese δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο. Το φιλμ είναι βασισμένο την αυτοβιογραφία του Jordan Belfort, ενός συγγραφέα και χρηματιστή, ο οποίος μπήκε φυλακή την δεκαετία του ’90 για απάτες που είχαν να κάνουν κυρίως με ξέπλυμα χρήματος.
Σκηνοθεσία: Martin Scorsese
Πρωταγωνιστούν: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie



The Secret Life Of Walter Mitty

Στην πέμπτη του σκηνοθετική απόπειρα, ο Ben Stiller υποδύεται έναν ντροπαλό υπάλληλο του περιοδικού Life, Walter Mitty, δεν έχει κάνει ποτέ κάτι συναρπαστικό στη ζωή του εκτός από το να ονειρεύεται. Όλα αλλάζουν όμως όταν ξεκινά μια περιπέτεια ψάχνοντας σε όλο τον κόσμο να βρει μια χαμένη φωτογραφία που χρειάζεται απελπισμένα για να έχει έτοιμο το επόμενο τεύχος του περιοδικού.
Σκηνοθεσία: Ben Stiller
Πρωταγωνιστούν: Ben Stiller, Kristen Wiig, Jon Daly



Justin Bieber’s Believe

Ακόμα και οι φανατικοί εχθροί του Bieber, παραδέχονται ότι ο νεαρός τραγουδιστής κατατάσσεται, ανάμεσα στους σημαντικότερους, αλλά και πιο επιδραστικούς, καλλιτέχνες της εποχής. Η ταινία "Justin Bieber’s Believe" προσφέρει μια διεισδυτική ματιά στην παγκόσμια περιοδεία "Believe" του Bieber, όταν τα φώτα (υποτίθεται ότι) σβήνουν.
Σκηνοθεσία: Jon M. Chu
Πρωταγωνιστούν: Justin Bieber, Scooter Braun, Ryan Good



47 Ronin

Βασισμένη σε έναν γιαπωνέζικο θρύλο, η ταινία ακολουθεί μια ομάδα 47 πολεμιστών, με μπροστάρη τον εξοστρακισμένο Keanu Reeves, που αναζητούν εκδίκηση για την ατιμωτική (μέσω καραμπίνας) δολοφονία του αφέντη τους και το ξεκλήρισμα της γενιάς τους από έναν προδοτικό ηγεμόνα. Ποιος είπε ότι ο Keanu Reeves θα τελείωνε ετσι απλά με τις πολεμικές τέχνες;
Σκηνοθεσία: Carl Rinsch
Πρωταγωνιστούν: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Kô Shibasak




cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου