ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Επειδή όλα πάνε κατά διαόλου ...ΚΟΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ !!!

Πριν από λίγες μέρες σου δώσαμε ιδέες για μερικά sex toys που θα κάνουν τα γιορτινά βράδια ιδιαίτερα καυτά. Τώρα, δες εσώρουχα που θα ξετρελάνουν τον αγαπημένο σου.
Δες 10 προτάσεις και πάρε ιδέες

Τα κορμάκια

Πρώτη επιλογή είναι το kinky κορμάκι της MED σε μαύρο χρώμα το οποίο αφήνει μεγάλο μέρος της κοιλιάς ακάλυπτο και το πίσω μέρος είναι g-string.
 
Δεύτερη επιλογή είναι το κορμάκι της εταιρίας Tezenis σε επίσης μαύρο χρώμα αλλά σε διαφορετικό σχέδιο. Είναι διάφανο με το μπούστο και λεπτομέρειες από δαντέλα. Για πιο κλασσικά και safe γούστα. Διατίθεται σε small, medium, large.
 

Το string

Κόκκινο με το κλίμα των εορτών. Μια καλή επιλογή είναι το Elegant Lace G-String της Intimissimi σε ιδιαίτερο και hot σχέδιο. Στη μέση είναι διάφανο και στο κέντρο έχει ένα φιογκάκι.

Το σουτιέν

Συνδύασε το κόκκινο g string της Intimissimi με σουτιέν της ίδιας εταιρίας. Εννοείται σε κόκκινο χρώμα για να έχει μια αρμονία. Θα σου προτείνω το Eva Push-Up Cross Lace Bra το οποίο ανασηκώνει το στήθος και το κάνει πιο στητό.

 

Το σετ

Αν δεν είσαι fan του κόκκινου, το μαύρο είναι μια εναλλακτική και κλασική επιλογή από την εταιρία Tezenis. Το σουτιέν του διατίθεται στα μεγέθη: 1-2-3-4 και το g string σε small, medium, large.
 

Το καλσόν και τα αξεσουάρ του

Καλσόν
Σπάσε τη μονοτονία και φόρεσε καλσόν λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Μια πιο ρομαντική version είναι της εταιρίας Oysho το οποίο είναι διάφανο με κουκίδες και μια καρδιά στο τελείωμα! Θα το βρείς σε medium μέγεθος.
 
Ζαρτιέρες
Αν επέλεξες κόκκινο σύνολο τότε κόκκινες ζαρτιέρες είναι απαραίτητες. Μπορείς να βρεις σατέν της εταιρίας Oysho το οποίο έχει και δαντέλα στο κέντρο. Διατίθεται μόνο σε μέγεθος medium.
 
Καλτσοδέτα
Βαρέθηκες τα μαύρα και τα κόκκινα; Συνδύασε ένα λευκό σετ με εσώρουχα μαζί με καλτσοδέτα στο ίδιο χρώμα από τη MED και δείξτου την "αθώα" σου πλευρά.

Τα kinky αξεσουάρ

Nipple Covers
Εάν δε θέλεις να βάλεις σουτιέν, τα nipple covers σε λεοπάρ σχέδιο από τη Yamamay είναι μια καλή επιλογή. Είναι χαριτωμένα, με μαύρη δαντέλα στο τελείωμα και σίγουρα θα εκπλήξεις ευχάριστα τον αγαπημένο σου.
 
Κορσέ
Νιώσε χορεύτρια του burlesque και χόρεψε για εκείνον φορώντας μαζί με τα εσώρουχα τον κορσέ της Yamamay. Είναι σε μαύρο χρώμα, σατέν με λεπτομέρειες από δαντέλα και μπορείς να το βρεις σε μεγέθη: Small, Medium, Large.
 
Καλή -ερωτική- χρονιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου