ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ
Ότι γενικά το να παίρνεις δώρα είναι από τα πιο ωραία πράγματα των γιορτών, το ξέρουμε! Είναι μεγάλη αλήθεια και η απόδειξη είναι ότι ποτέ δεν βαριέσαι να το κάνεις : θέλεις και άλλο ένα, και άλλο ένα…Όμως, αν μου είσαι κορίτσι ρεζερβέ, υπάρχει ένα συγκεκριμένο δώρο που όχι μόνο το περιμένεις περισσότερο από τα άλλα, αλλά(!) σε ενδιαφέρει και πολύ χοντρά να ερμηνεύσεις τι σημαίνει, τι θέλει να σου πει: φυσικά.. 
πρόκειται για το δώρο Του!
Και εδώ, φίλη μου, έρχομαι εγώ ο άνθρωπος σου να σου πω τι θέλει να μας πει ο καλός σου με το δώρο του –ακόμα και αν ο ίδιος δεν το συνειδητοποιεί ακριβώς!
Αν, λοιπόν, σου κάνει δώρο


..ένα μπουκέτο λουλούδια.
Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες – αν εξαιρέσεις την αρχική περίοδο του φλερτ και της διεκδίκησης- δεν συνηθίζουν να κάνουν δώρο λουλούδια στη σύντροφο τους και προτιμούν κάτι πιο πρακτικό ή πιο «χειροπιαστό» που τέλος πάντων μένει μέσα στα χρόνια. Το να σου κάνει δώρο λουλούδια είναι πολύ καλό σημάδι γιατί αυτό δείχνει ότι επιμένει στη ρομαντική πλευρά της σχέσης σας. Αν μάλιστα έχει πάρει και τα «σωστά», δηλαδή το αγαπημένο σου είδος – τότε είναι πολύ πιθανό να είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου! 
..ένα άρωμα.
Πρόκειται μάλλον για ένα αισθησιακό αγόρι που «μεθά» με το άρωμα σου και απλώς σου δωρίζει ένα μπουκάλι από αυτό που φοράς ήδη, είτε -ακόμα καλύτερα- σου προτείνει ένα καινούργιο άρωμα που του αρέσει σαν μυρωδιά και θέλει να το μυρίζει πάνω σου. Είναι ένα πολύ προσωπικό δώρο που δηλώνει όχι μόνο έντονο πάθος και φλογερό έρωτα, αλλά και μια μικρή δόση κτητικότητας και ζήλιας, αφού είναι ένα δώρο –«σφραγίδα» που μπορεί να τσεκάρει πότε το χρησιμοποιείς και να σε κάνει να τον σκέφτεσαι μέσα στην ημέρα. Μπράβο του, όμως, γιατί το έχει κάνει πολύ σωστά!
..ένα κόσμημα.
Σε πρώτη φάση έχει σημασία τι σου πήρε. Έχει καταλάβει τι στυλ κοσμημάτων προτιμάς κα τι συνηθίζεις να φοράς περισσότερο ή απλώς πήρε ό,τι βρήκε μπροστά του να τελειώνει με την υποχρέωση; Ακόμα και πολύ ακριβό να είναι, πόση σημασία έχει ένα κόσμημα που δεν σου ταιριάζει και αγοράστηκε μόνο και μόνο για να σε εντυπωσιάσει; Επίσης sos είναι να παρατηρήσεις αν το κόσμημα έρχεται με αφορμή τα Χριστούγεννα μεν, αλλά μετά από μια περίοδο «περίεργης» συμπεριφοράς του, γιατί αυτό καλό δεν το λες! Και για να καταλήξω, θέλω να σου πω ότι ενώ οι άντρες νομίζουν ότι με ένα κόσμημα «καθαρίσανε», στην πραγματικότητα έχει σημασία να σου πάρει κάτι που θυμάται να του έχεις πει σε άσχετη στιγμή ότι σου αρέσει! 
..εσώρουχα.
Οκ ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα μπει στον κόπο να πάρει και όλο το σετ και να είναι πολύ ωραία, αν και το πιθανότερο είναι να είναι πολύ προκλητικά και φυσικά κόκκινα, αφού στην πραγματικότητα σου έχει κάνει δώρο για να κάνει δώρο στον εαυτό του. Όπως και να έχει, μπήκε σε έναν κόπο και αν δεν έχει κάνει λάθος τα νούμερα, θ’ ανταμειφθεί! 
..κάτι πρακτικό.
Μπορεί να είναι από μια καφετιέρα, ένα μίξερ έως ένα πλυντήριο πιάτων ή ένα ξυπνητήρι. Κοίταξε, το ξέρω ότι δεν έχεις ενθουσιαστεί, αλλά (!) μην βιάζεσαι να το απορρίψεις, ειδικά αν το συγκεκριμένο δώρο όντως το χρειαζόσουν, σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη και από μόνη σου δεν θα έμπαινες ποτέ στον κόπο να κάνεις τη συγκεκριμένη αγορά γιατί είτε σου φαινότανε βαρετό, είτε γιατί δεν θα ήξερες τι ακριβώς να πάρεις! Ας πούμε, τα αγόρια πάντα τα καταφέρνουν καλύτερα με τα gadgets.Μην το υποτιμάς σε παρακαλώ!
Άντε! Το πήρες πάλι το δωράκι σου! Να δούμε τώρα τι θα του ρημαδοαγοράσεις εσύ που τα δώρα των αντρών είναι και κάπως πιο δύσκολα. Μην ανησυχείς! Προσεχώς….


marymary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου