ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


         Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 ΚΡΙΟΣ
102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Ισορροπείτε στην κόψη του ξυραφιού χρονιάρες μέρες. Με το πανηγύρι που έχει στήσει ο Άρης από τον Ζυγό και το ταυ τετράγωνό του με τους σκληρούς, οι καβγάδες, οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές μπορεί να δώσουν τη θέση τους στο κλίμα αγάπης που θα έπρεπε να υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και στο ταίρι σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις τριβές, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εκρηκτική Νέα Σελήνη που κάνει ποδαρικό στο 2014, πραγματοποιείται στο ζώδιο της καριέρας σας σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα που σχηματίζουν ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη. Επειδή όλα δείχνουν ότι πρέπει να κρατήσετε δυνάμεις για τυχόν αλλαγές και απρόοπτα, καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε τριβή και, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, να πάρετε λίγες μέρες άδεια.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μην ξεσπώ αδιακρίτως τα νεύρα μου, ιδιαίτερα προς αυτούς που αγαπώ περισσότερο.
Ευχή μου για το 2014: Είθε να μην χάνετε την ψυχραιμία σας και να παίρνετε τις αποφάσεις σας μετά από αρκετή σκέψη ώστε να αποφύγετε τα λάθη που θα είναι αποκυήματα παρόρμησης και βρασμού ψυχής.


ΤΑΥΡΟΣ

102112181
ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στη 1 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, δεν είναι αρνητική για το ζώδιό σας αλλά χρήζει της προσοχής σας καθώς πυροδοτεί πολύ σκληρές όψεις. Αν αποφασίσετε να ανανεώσετε τη σχέση σας ή να ψαχτείτε σε ταξίδια, μετακινήσεις, σε συγκεντρώσεις φίλων και συγγενών, δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις. Ωστόσο, καλό θα ήταν, σε κάθε περίπτωση, να παραμένετε γειωμένοι.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, της καθημερινότητάς σας, να συμμετέχει σε ένα πολύ σκληρό ταυ τετράγωνο, θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τις αγγαρείες, τις εντάσεις, τα προβλήματα, την αναστάτωση, το άγχος. Προσέχετε τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα όταν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα νεύρα σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πρέπει να προσέχω την υγεία μου και, καλύτερα, να εκτονώνω ενέργεια στη γυμναστική ή στα σπορ.
Ευχή μου για το 2014: Είθε να ανακαλύψετε την ιδέα ή το χόμπι ή το «μονοπάτι» που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα σας και θα δώσει περισσότερο νόημα στη ζωή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
102112182
ΕΡΩΤΑΣ: Με κάποιο τρόπο ο Άρης από τον Ζυγό σας βάζει στην πρίζα να ασχοληθείτε με τις ερωτικές σας υποθέσεις, άλλοτε με έναν τρόπο θετικό κι άλλοτε για να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ανταποκρίνεστε αρκετά καλά στα μπερδέματα, τότε μπορούμε να πούμε ότι θα ξεπεράσετε τους σκοπέλους. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσέχετε γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν εντάσεις ή ακόμη και σοβαροί τριγμοί.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με το ταυ τετράγωνο που ενεργοποιεί με τον πιο εκρηκτικό τρόπο η Νέα Σελήνη, θα πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα και να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για να μην υπάρξει κάποιο πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας σπεύσω να τακτοποιήσω τις εκκρεμότητές μου με το δημόσιο, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, τις τράπεζες και τα κληρονομικά μου.
Ευχή μου για το 2014: Είθε να μην αφήσετε τους φόβους σας να πάρουν τα ηνία στη ζωή σας και να αποφασίζουν αντί για τον κεντρικό, ηλιακό σας εαυτό.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
102112183_1
ΕΡΩΤΑΣ: Το ταυ τετράγωνο του Άρη και του Ουρανού με τη σύνοδο της Πανσελήνου, του Ερμή και του Πλούτωνα δημιουργεί ένα σκηνικό ψυχολογικού θρίλερ στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Οι Κοσμικές Αρχές έχουν ένα δύσκολο αίτημα για εσάς που, συνήθως, δυσκολεύεστε να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις και πάθη. Σας ζητούν να κάνετε ριζικές αλλαγές, να αποδεχθείτε τα κίνητρα και τα λάθη των επιλογών σας και να αφήσετε το απαιτούμενο κενό στη ζωή και στην καρδιά σας, προκειμένου να μπει αυτός/η που θα σας προάγει. Να θυμάστε ότι τώρα δοκιμάζονται οι σχέσεις σας και αντέχουν αυτές που στηρίζονται σε πολύ γερές βάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν μπορείτε να πάρετε λίγες μέρες άδεια από τη δουλειά σας, προκειμένου να αποφύγετε τις τριβές, μην το σκέφτεστε. Άλλωστε θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να προωθήσετε τις υποθέσεις σας γιατί θα υπάρχουν πολλά εμπόδια.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μην είμαι ανταγωνιστικός/η με την οικογένειά μου. Ακόμη κι αν ενσκήψουν προβλήματα, ας τα αντιμετωπίσω με ψυχραιμία.
Ευχή μου για το 2014: Είθε να βλέπετε ξεκάθαρα τα θέματα που θα αντιμετωπίσετε, κυρίως αν είναι συναισθηματικά. Είθε να μπορέσετε να αποτινάξετε από τη ζωή σας ότι δεν σας προάγει και να υποστηρίξετε ότι είναι καλό για εσάς και σας χαρίζει ευτυχία.


ΛΕΩΝ

102112184
ΕΡΩΤΑΣ: Ποιοι έρωτες; Η περίοδος είναι φουλ στις υποχρεώσεις και στις εντάσεις. Ωστόσο, επειδή εσείς είστε κατ' εξοχήν ερωτύλοι τύποι, θα πρέπει να «πιαστείτε» από κάτι για να μην στεναχωρηθείτε. Αστρολογικά, ίσως σας «κεραυνοβολήσει» η βίαιη αντίθεση του Άρη και του Ουρανού. Σε αυτή την περίπτωση θα έχετε με τι να ασχοληθείτε. Το ερώτημα είναι: θα είναι για καλό;
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πρωτοχρονιά στον Αιγόκερω, θα σας φέρει αναστάτωση καθώς θα δημιουργήσει πολλές εμπλοκές και ανατροπές. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις τριβές στη δουλειά και προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αντιμετωπίσετε τον αθέμιτο ανταγωνισμό και το παρασκήνιο. Κάντε μία πολύ συντηρητική διαχείριση των οικονομικών σας γιατί μπορεί να ποντάρετε σε χίμαιρες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω την υγεία μου. Πρέπει να τρέφομαι πιο υγιεινά και να μην παρασύρομαι στις γιορτινές καταχρήσεις. Επίσης, πρέπει να ασκούμαι περισσότερο και να προσέχω τις κινήσεις μου γιατί είμαι επιρρεπείς στα ατυχήματα.
Ευχή μου για το 2014: Είθε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας σε όλους τους τομείς για να μην υπάρχει λόγος να είστε αγχωμένοι και να χάνετε την ενέργειά σας ανώφελα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185
ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σας στην ηλιακή σας οικοθεσία και πυροδοτεί με τον πιο επιθετικό τρόπο το σκληρό ταυ τετράγωνο των Άρη, Ουρανού, Πλούτωνα. Στο σχήμα συμμετέχει και ο κυβερνήτης σας Ερμής. Ο απολογισμός είναι ότι δεν θα χαλαρώσετε αλλά η ένταση δεν θα είναι πάντα για καλό. Προσπαθήστε να μην απολέσετε τη λογική και την ευθυκρισία σας, χαρακτηριστικά σας που τα χρειάζεστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να βρείτε τις λύσεις σας για τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε πριν αντιμετωπίσετε απειλητικές καταστάσεις. Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να ενσκήψει ένα απρόοπτο έξοδο που ενδεχόμενα να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Προσπαθήστε να κάνετε όσο το δυνατόν πιο συνετή διαχείριση.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτές τις γιορτινές μέρες αφοσιωθείτε στην οικογένεια και στα παιδιά σας. Είναι η πηγή για να αντλήσετε δύναμη και να νιώσετε ασφάλεια.
Ευχή μου για το 2014: Είθε να είστε δημιουργικοί και χαρούμενοι, ικανοί να τολμήσετε να βγείτε από τα καθιερωμένα και να εκφράσετε τα ταλέντα σας.



ΖΥΓΟΣ

102112186
ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα και με τη συμμετοχή της Νέας Σελήνης στο σχήμα, θα έλεγα ότι αυτή η Πρωτοχρονιά ενέχει πολλούς κινδύνους και πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να τους αποφύγετε. Οι σχέσεις σας δοκιμάζονται, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τέλος του πρώτου – αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην προκαλείτε τον ανταγωνισμό και τις εντάσεις και, κυρίως, πρέπει να μάθετε να μην κάνετε στους άλλους αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τους κραδασμούς που δέχεται ο ζωδιακός σας σταυρός αυτή την εβδομάδα, ίσως η καλύτερη λύση θα ήταν η αποχή από τους χώρους της δουλειάς με σκοπό να αποφύγετε τις τριβές. Αν κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, να θυμάστε ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες και αγγαρείες και, ως εκ τούτου, θα είστε δύσθυμοι και προβληματισμένοι.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι πιθανό να προκύψουν οικογενειακά θέματα που να με αναστατώσουν. Ας προσπαθήσω να τα λύσω με πνεύμα αγάπης και κατανόησης.
Ευχή μου για το 2014: Είθε να απαγκιστρωθείτε από άτομα και καταστάσεις με τα οποία σας συνδέουν αποκλειστικά οι ανασφάλειές σας. Είθε να νιώσετε ελεύθεροι επί της ουσίας και να αφήσετε στη ζωή σας χώρο για τα καλύτερα που θα τα διεκδικήσετε με τη γενναιότητά σας και την ικανότητά σας για ουσιαστικές αλλαγές.


 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187
ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι αυτή την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη να πυροδοτεί τα «κόλπα» του κυβερνήτη σας Πλούτωνα με τον Ουρανό και τον Άρη και –πάντα- με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, τα πράγματα δεν φαίνονται ιδιαίτερα ρόδινα. Επενδύουμε στον Δία που όλο και κάτι ενδιαφέρον μπορεί να φέρει είτε σε κάποιο ταξίδι είτε μέσα σε κάποια παρέα συγγενών και φίλων.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φαίνεται ότι θα είστε λίγο νευρικοί αυτές τις μέρες. Νευρικοί και αεικίνητοι ταυτόχρονα. Οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να μπείτε σε ένα παιχνίδι ορίων, το οποίο θα σας δυσκολέψει αρκετά. Προσπαθήστε να αποφύγετε το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρχει σε βάρος σας. Καιρός να σκεφτείτε με ωριμότητα και να κάνετε ένα ρεαλιστικό σχέδιο για τις ημέρες που έρχονται.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω όταν οδηγώ ή χειρίζομαι επικίνδυνα μηχανήματα γιατί είμαι επιρρεπής στα ατυχήματα. Επίσης, να προσέχω την υγεία μου γιατί μπορεί να κρεβατωθώ από εμπύρετες ιώσεις.
Ευχή μου για το 2014: Είθε να παίρνετε διαυγείς αποφάσεις, ανεπηρέαστες από τους φόβους και τα απωθημένα σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189
ΕΡΩΤΑΣ: Με την αντίθεση του Άρη και του Ουρανού και τον τελευταίο στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να «κεραυνοβοληθείτε» από έρωτα ή να συμβεί κάτι που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα. Ωστόσο, επειδή οι όψεις που συμβαίνουν είναι πολύ σκληρές, μπορεί οι κραδασμοί να μην είναι και τόσο ευχάριστοι. Σε κάθε περίπτωση, καλά θα κάνετε να κρατάτε κάποιες επιφυλάξεις και να επιστρατεύετε τη λογική σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, εκπυρσοκροτεί με τον πιο επιθετικό τρόπο το ταυ τετράγωνο των Άρη – Ουρανού – Πλούτωνα. Επειδή αυτό το καινούργιο φεγγάρι επηρεάζει το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, των οικονομικών, φροντίστε να αποφύγετε τις κατραπακιές και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να τακτοποιήσετε τυχόν χρέη, δάνεια, οικονομικές εκκρεμότητες. Εννοείται ότι πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κρατήσω μια ήρεμη στάση κι ας μην γίνομαι επιθετικός/η προς τους φίλους μου. Ίσως τώρα οι ανασφάλειές μου με καπελώνουν και δεν με αφήνουν να κρίνω αντικειμενικά τις καταστάσεις που με αφορούν.
Ευχή μου για το 2014: Είθε να τακτοποιήσετε με τον πιο ανώδυνο τρόπο τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190
ΕΡΩΤΑΣ: Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά με Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σε σύνοδο με Πλούτωνα και Ερμή και σε ταυ τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Φαίνεται ότι το Σύμπαν σας κάνει ένα τεστ δύναμης και μάλιστα εφ' όλης της ύλης και όχι μόνο επί των ερωτικών. Ασυζητητί πρέπει να προσέχετε τους πάντες και τα πάντα και να είστε έτοιμοι για ξεσπάσματα, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ακόμη και άδικες επιθέσεις. Τώρα κρίνονται οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου – αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Αν τα πάντα σας εξωθούν σε αλλαγές, βρείτε το κουράγιο να απαγκιστρωθείτε για να αφήσετε το τοπίο σας ελεύθερο και να επέλθει η αναγέννηση που υπόσχεται ο Πλούτωνας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή γι αυτές τις μέρες είναι να πάρετε άδεια με σκοπό να αποφύγετε τις τριβές και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι θα κουραστείτε, θα αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις, θα νιώσετε αδικημένοι.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κάνω το καλύτερο που μπορώ και ας μην περιμένω ανταλλάγματα γιατί θα στεναχωριέμαι και θα χάνω ενέργεια.
 Ευχή μου για το 2014: Είθε να βρείτε τη δύναμη να συμφιλιωθείτε με τα πάθη και τις αδυναμίες σας και να ενισχύσετε τους εαυτούς σας με αγάπη και αυτοπεποίθηση, προκειμένου να απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν σας προάγουν και να επέλθει η αναγέννησή σας.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
102112191
ΕΡΩΤΑΣ: Ο κυβερνήτης σας Ουρανός από τον Κριό σε μια κάθε άλλο παρά αγαστή συνεργασία με τον Άρη και τον Πλούτωνα, μπορεί να γίνουν η αφορμή να ταραχθούν τα λιμνάζοντα ύδατα των ερωτικών σας αλλά δεν δίνουν εγγυήσεις ότι θα το χαρείτε. Κοινώς, το πεδίο είναι ελεύθερο για φλερτ και παιχνίδια αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα σας βγουν σε καλό.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εκρηκτική Νέα Σελήνη στην αγκαλιά του Πλούτωνα και το ταυ τετράγωνό τους με Άρη και Ουρανό στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δηλώνει ότι πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει σε βάρος σας. Αποκαλύψεις σκανδάλων και μυστικών μπορεί να σας εκπλήξουν με έναν πολύ δυσάρεστο τρόπο ή να φέρουν την ανατροπή στην καθημερινότητά σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πρέπει να προσέχω την υγεία μου γιατί θα χάνω πολλή ενέργεια, τόσο λόγω άγχους όσο και λόγω του γεγονότος ότι θα βγουν στην επιφάνεια τα απωθημένα και οι φοβίες μου.
Ευχή μου για το 2014: Είθε να έχετε το κουράγιο να κάνετε την ενδοσκόπησή σας, να ταξιδέψετε στις διαστρωματώσεις του εαυτού σας και να αντιμετωπίσετε με γενναιότητα τις φοβίες, τα απωθημένα, τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας.


ΙΧΘΥΕΣ
102112192
ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας υπάρχει η ελπίδα να μην πάρετε είδηση τις απειλές που σχηματίζονται στον ουρανό, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον άξονα των ερώτων σας και θα μπορούσε να σας χαρίσει στιγμές χαράς και ερωτικής αγαλλίασης αλλά οι όψεις που πυροδοτεί είναι λίαν επικίνδυνες και χρήζουν της προσοχής σας. Παρ' όλα αυτά είστε από τους πιο ευνοημένους αυτής της εβδομάδας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες γιατί δεν αποκλείεται –από εκεί που δεν το περιμένετε- να συμβούν τα γεγονότα που θα σας βάλουν στη διαδικασία να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες. Παράλληλα, είναι πιθανό να πρέπει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας, να εγκαταλείψετε το προηγούμενο σχέδιο πλεύσης και να είναι απαραίτητο να υιοθετήσετε ένα καινούργιο σχέδιο. Προσπαθήστε να είστε ανοικτοί στις αλλαγές.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πρέπει να προσέχω τις κινήσεις μου, να μην θεωρώ φίλο/η το άτομο που γνώρισα μόλις χθες γιατί μπορεί να απογοητευτώ.
Ευχή μου για το 2014: Είθε να ανακαλύψετε μέσα σας ή έξω κάτι που θα σας εμπνεύσει και θα σας εξωθήσει στο να χαράξετε μία καινούργια πορεία στη ζωή σας, απαλλαγμένη από τα βάρη και τις εξαρτήσεις του παρελθόντος.

astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου