ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!



Ενδιαφέρουσες προβολές περιλαμβάνει η κινηματογραφική εβδομάδα, καθώς πρεμιέρα κάνουν σήμερα στις αίθουσες η ταινία «Spotlight» με έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ, το νέο φιλμ με το γνωστό κωμικό Σάσα Μπάρον Κοέν, ένα θρίλερ στο Δάσος των Αυτοκτονιών στην Ιαπωνία, μια περιπέτεια δράσης με φόντο τις πυραμίδες, τη νέα ταινία του Κώστα Γιάνναρη, αλλά και μία κροατική ταινία.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Spotlight: Όλα στο Φως»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τομ Μακάρθι με τους: Μαρκ Ράφαλο, Μάικλ Κίτον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Λιβ Σράιμπερ
Αναλαμβάνοντας διευθυντής της «Boston Globe» το 2001, ο Μάρτι Μπάρον αναθέτει στην Spotlight, μια ειδική ομάδα ρεπόρτερ της εφημερίδας, να διερευνήσει την υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς της τοπικής αρχιεπισκοπής. Αρχίζοντας την έρευνα, οι τέσσερις δημοσιογράφοι ανακαλύπτουν πως έχουν μπροστά τους ένα τεράστιο, ανεξέλεγκτων συνεπειών σκάνδαλο.


«Πρακτοράτζα»

Αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Λουί Λετεριέ με τους: Σάσα Μπάρον Κοέν, Μαρκ Στρονγκ, Πενέλοπε Κρουζ, Ίσλα Φίσερ
Ο Νόμπι είναι ένας χούλιγκαν που ζει στο Γκρίμσμπι της Βόρειας Αγγλίας μαζί με την πολυμελή οικογένειά του. Μαθαίνοντας ότι ο χαμένος εδώ και δεκαετίες αδελφός του βρίσκεται στο Λονδίνο, ο ανεκδιήγητος πάτερ φαμίλιας ταξιδεύει στην πρωτεύουσα, μπλέκοντας άθελά του σε ένα θανάσιμο κατασκοπικό παιχνίδι.


«Το Δάσος»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέισον Ζάντα με τους: Νάταλι Ντόρμερ, Τέιλορ Κίνι, Γιουκιγιόσι Οζάουα
Η Σάρα ταξιδεύει από τις ΗΠΑ στο γιαπωνέζικο Δάσος των Αυτοκτονιών, αναζητώντας τη δίδυμη αδελφή της.


«Θεοί της Αιγύπτου»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άλεξ Πρόγιας με τους: Τζέραρντ Μπάτλερ, Νικολάι Κόστερ - Βαλντάου, Μπρέντον Τουέιτις, Έλοντι Γιάνγκ
Στο αρχαίο βασίλειο της Αιγύπτου θεοί και θνητοί ζουν σε μια αρμονική συνύπαρξη, μέχρι που ο καταχθόνιος Σετ υφαρπάζει το θρόνο και βυθίζει τα πάντα στο χάος. Για να τον σταματήσει, ο απλός θνητός Μπεκ ζητά τη βοήθεια του θεού Ώρου.


«Το Ξύπνημα της Άνοιξης»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Κωνσταντίνος Γιάνναρης με τους: Κώστα Νικούλι, Κωνσταντίνος Ελματζίογλου, Άγγελος Τζέγια, Δάφνη Ιωακειμίδου-Πατακιά
Ο νεο-γκάνγκστερ Αλέξανδρος, η τολμηρή Ιωάννα, ο ιδεολόγος Χρήστος και τα αδέλφια Εμίρ-Άρης φτιάχνουν μια συμμορία που λατρεύει τα όπλα και φλερτάρει με το νιχιλισμό. Οι νεαροί πρωταγωνιστές μέσα στα σκοτεινά δωμάτια της ανάκρισης ξετυλίγουν τη βουτηγμένη στο αίμα δράση μιας ετερόκλητης παρέας.


«Καυτός Ήλιος»

Κροάτικη ταινία, σκηνοθεσία Ντάλιμπορ Μάτανιτς με τους: Γκόραν Μάρκοβιτς, Ντάντο Τόσιτς, Τιχάνα Λάζοβιτς
1991, 2001, 2011: Τρεις ερωτικές ιστορίες ανάμεσα σε έναν Κροάτη και μια Σέρβα, πάντα στη σκιά του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου πολέμου


«Μαρκέτα Λαζάροβα»

Τσεχοσλοβάκικη ταινία του '67, σκηνοθεσία Φράντισεκ Βλάσιλ με τους: Γιόζεφ Κεμρ, Μάγκντα Βασαρίοβα, Φράντισεκ Βέλεκι
Στο μεσαιωνικό Βορρά του 13ου αιώνα και ενώ ο χριστιανισμός αντικαθιστά σιγά-σιγά τον παγανισμό, μια οικογένεια ληστών έρχεται αντιμέτωπη με την οργή του βασιλιά, αλλά και τους γείτονές της, οι οποίοι αρνούνται να τη βοηθήσουν.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου