Υλικά:
Μικρές πατάτες
Ρεβίθια
1 κ.σ. χυμό λεμόνι
1 κ.σ. σκόρδο σε σκόνη
1 κ. γλ. μουστάρδα
2 κ.σ. ταχίνι
2 κ.σ. νερό
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Κόβουμε 10-15 πατάτες στην μέση. Ρίχνουμε αλάτι και λάδι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Αφαιρούμε το εσωτερικό της πατάτας.
Στο μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουν κρεμώδη υφή.
Γεμίζουμε με το μείγμα τις πατάτες.
Πασπαλίζουμε με πάπρικα και σχοινόπρασο.
Πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου