ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Οι πρεμιέρες της εβδομάδος στα σινεμά!!!




Dallas Buyers Club

Το ότι ο Matthew McConaughey χρειάστηκε να χάσει 20 κιλά προκειμένου να ενσαρκώσει τον ρόλο του  Ron Woodroof, ενός φορέα HIV, το χουμε ξαναπεί. Θα σου φρεσκάρουμε όμως λίγο τη μνήμη για το στόρι. Ένας σκληροτράχηλος Τεξανός, ο  Ron Woodroof, μαθαίνει ότι χτυπήθηκε απ’ τον ιό του AIDS κι έχει ακόμη 1 μήνα ζωής. Σοκαρισμένος που πάσχει απ’ την ασθένεια που θερίζει την ομοφυλοφιλική κοινότητα και ταυτόχρονα απομονωμένος, αποφασίζει να πάρει την τύχη του (των άλλων) στα χέρια του.
Σκηνοθεσία: Jean-Marc Vallée
Πρωταγωνιστούν: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto

The Monuments Men (Μνημείων Άντρες)

Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, μια ομάδα ιστορικών της τέχνης και curators μουσείων ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν σπουδαία έργα που έχουν κλαπεί από τους Ναζί και οδεύουν προς την πυρά. Το ζουμί της υπόθεσης, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι ότι ο George Clooney σκηνοθετεί, πρωταγωνιστεί και συνυπογράφει το σενάριο με τον Grant Heslov, ενώ, μαζί του θα πρωταγωνιστεί ο Matt Damon, ο Bill Murray, ο John Goodman και η Cate Blanchett.
Σκηνοθεσία: George Clooney
Πρωταγωνιστούν: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray

Winter's Tale

Το λέει και το όνομά της: Αυτή η ρομαντική ταινία φαντασίας του Akiva Goldsman έχει κάτι από παραμύθι. O κλέφτης σπιτιών Colin Farrell θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί κεραυνοβόλα τη νεαρή και όμορφη Jessica Brown Findlay λίγο πριν πεθάνει από μια ανίατη ασθένεια. Ο έρωτας τους θα ξεπεράσει το θάνατο και τον χρόνο και από τη Νέα Υόρκη του 19ου Αιώνα θα μεταφερθεί στο σήμερα, στη προσπάθεια του ήρωα να σώσει την αγαπημένη του με κάθε τρόπο. Στον ρόλο του κακού της υπόθεσης, ο Russell Crowe.
Σκηνοθεσία:  Akiva Goldsman
Πρωταγωνιστούν: Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Russell Crowe

Vampire Academy

Οι 17χρονες Rose Hathaway και Lissa Dragomir φοιτούν σε ένα κρυφό οικοτροφείο για τους Moroi και τους Dhampirs. Οι Moroi είναι φιλήσυχοι βρικόλακες, οι οποίοι είναι υπό την προστασία των Dhampirs: αυτοί πάλι είναι μισοί βρικόλακες και μισοί θνητοί. Φυσικά, υπάρχουν και οι κακοί του όλου στόρι που ακούνε στο όνομα Strigoi. Αυτοί πάλι, είναι αθάνατοι. Η Rose καλείται να αναλάβει την κληρονομιά της και να προστατεύσει τους Moroi από την αιμοδιψή αθάνατη φυλή των Strigoi.
Σκηνοθεσία: Mark Waters
Πρωταγωνιστούν: Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky

The Selfish Giant (Ο Εγωιστής Γίγαντας)

Μια πολύ δυνατή ιστορία ενηλικίωσης φέρνει σε πρώτο πλάνο τους δύο μικρούς ήρωες της ταινίας, τον Άρμπορ και τον Σουίφτι, δυο παιδιά με προβληματικές οικογένειες, δυσκολίες στο σχολείο, αλλά και μια δυνατή φιλία μεταξύ τους. Οταν θα βρεθούν να μαζεύουν scrap για τον Κίτεν, έναν ιδιοκτήτη μάντρας ανακύκλωσης, θα βρουν από τη μια έναν σκοπό και μια ελπίδα στη ζωή τους, μα την ίδια στιγμή η φιλία τους θα δοκιμαστεί.
Σκηνοθεσία: Clio Barnard
Πρωταγωνιστούν: Conner Chapman, Shaun Thomas, Sean Gilder

Με Χωρίς Γυναίκες

Η πλοκή θέλει δύο σαραντάρηδες να αναζητούν την "ωραία του σχολείου" τους, την ώρα που οι φήμες λένε πως έχει γίνει μοναχή κάπου στην Ηλεία. Ανακαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα η παλιά τους συμμαθήτρια έχει γίνει πρόσωπο του υποκόσμου. Μια μαύρη κωμωδία με πολύ δυνατό πρωταγωνιστικό καστ, από τον Βαγγέλη Σεϊτανίδη (με το βραβευμένο σκηνοθετικό του ντεμπούτο 'Αιώνιος Φοιτητής').
Σκηνοθεσία:  Βαγγέλης Σεϊτανίδης
Πρωταγωνιστούν:  Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Ημελλος, Σμαράγδα Καρύδη



cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου