ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τα ψηλά γράμματα των σημερινών αθλητικών ειδήσεων!

                                

Κάθε φορά που άλλαζε προπονητή τους τελευταίους μήνες ο Άρης, το όνομα του Άκη Μάντζιου εμφανιζόταν στις υποψηφιότητες για τον πάγκο της ομάδας (GOAL)
Τον ρόλο του Μιραλάς έχει σκοπό να δώσει στον Ολαϊτάν ο Μίτσελ στα επόμενα παιχνίδια του
Ολυμπιακού. Το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κάτι διαφορετικό (LIVE SPORT)
Στην ΑΕΚ προχωρούν τις διαδικασίες μέσω της ΓΓΑ και περιμένουν την νομοθετική ρύθμιση από την πολιτεία, ενώ την ίδια στιγμή κινούν τις διαδικασίες ώστε να είναι όλα έτοιμα για την οικονομική άδεια (GOAL)
Ο Μίτσελ δεν σκοπεύει να κρατήσει πίσω τον Ολυμπιακό με την Μάντσεστερ. Με βάση τα σκάουτινγκ που έχει κάνει, πιστεύει ότι πρέπει να της επιτεθεί (ΓΑΥΡΟΣ)
Το 1998 ο Γιάννης Ιωαννίδης ήθελε τον Λαμάρ Όντομ στην ΑΕΚ όταν αναζητούσε έναν παίκτη για  να κάνει την διαφορά. Όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε (ΠΡΑΣΙΝΗ)
Ο Ζοτς κρατά πολλές από τις ορκισμένες του κόντρες. Για παράδειγμα Λάκοβιτς, Σπανούλης ήταν, είναι και θα είναι στη μαύρη λίστα. Αντιθέτως, μαθαίνουμε πως παλιοί... ορκισμένοι έριξαν γέφυρες  και ξέχασαν τα σκαρφαλώματα στις πλάτες (ΠΡΑΣΙΝΗ)
Ο Ντουντού περνά καλά στο Ηράκλειο και το δείχνει αυτό μέσα στο γήπεδο, Μάλιστα, το λέει ότι του αρέσει πολύ η ζωή στην Κρήτη (LIVE SPORT)
Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στον ταλαντούχο νεαρό Τρύφωνα Καζβιρόπουλου και γι αυτό τον δουλεύουν ξεχωριστά προκειμένου να εξελιχθεί (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)
Η ομιλία του Δέλλα δεν ήταν τυχαία. Η ΑΕΚ επιστρέφει σε παιχνίδια παρουσία κόσμου και θέλει να κρατήσει ζεστούς τους παίκτες του για μια ακόμα γεμάτη εμφάνιση (SPORTDAY)
Ο Λόρι Σάντσεζ επέλεξε να μην μιλήσει στους παίκτες του για τα λάθη στα οποία υπέπεσαν στο Αγρίνιο, θέλοντας να τους αφήσει να ηρεμήσουν πριν το ντέρμπι παραμονής με τον Πανιώνιο (GOAL)
Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού δεν είναι δεδομένη. Και θα γίνει ακόμα πιο γρίφος από την άλλη εβδομάδα που θα μπει και ο Μουν στην Ευρωλίγκα (ΦΩΣ)
Ο Δέλλας χτύπησε καμπανάκι στους παίκτες του, ζητώντας να κρατήσουν τον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)
Η ομίχλη μεταφοράς που επηρέασε όλα τα νότια προάστια χθες το απόγευμα, έφτασε μέχρι και του Ρέντη, με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί η προπόνηση όπως θα ήθελε ο Μίτσελ (SPORTDAY)
Κοντά με 700.000 για 3ετή σύμβαση είχε ζητήσει από την ΕΠΟ η Sports Radar. Δεν τα δώσαμε και μας «δίνουν». Διεθνώς (LIVE SPORT)
Έναν παίκτη έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Καλαφατάκης το προσεχές καλοκαίρι προκειμένου να αλλάξει τα αγωνιστικά δεδομένα του Ρεθύμνου. Ο λόγος για τον Μιχάλη Πελεκάνο (ΠΡΑΣΙΝΗ)
Αντιπροσωπεία στέλνει αύριο ο Ολυμπιακός στην Κεφαλονιά. Θα είναι εκεί ο Κριστιάν Καρεμπέ αλλά και ο Γρηγόρης Γεωργάτος (ΦΩΣ)


gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου