ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τα λεφτά είναι πολλά και τα στοιχήματα καυτά!



Αρσεναλ – Μπάγερν με τους Βαυαρούς... ασταμάτητους. Ερχονται από 13 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, επτά σερί διπλά στο Champions League, γενικώς... τρένο. Λογικό, είναι η καλύτερη ομάδα άλλωστε, διάγουν μια ήρεμη σεζόν και δεν έχουν συναντήσει δυσκολίες. Η Αρσεναλ συχνά... θυμάται το πώς είναι να παίζεις καλά, ακόμη κι αν όταν δεν μας έχει προϊδεάσει: θυμίζω την... παραλίγο επική ανατροπή με τη Μίλαν, θυμίζω το περσινό διπλό στο Μόναχο. Τούτη η Μπάγερν δείχνει αψεγάδιαστη μέχρι... διαψεύσεως. Χαλαρά στα γκολ.
 
Στο Μίλαν – Ατλέτικο το διπλό δεν είναι ελκυστικό σε αποδόσεις φαβορί και σπάνια δεν έχω ποντάρει Μίλαν σε τιμή αουτσάιντερ. Η Ατλέτικο δεν έχει τη φόρμα του Δεκεμβρίου, κουράστηκε, έκανε γκέλες, ξεμένει από λύσεις και το «Σαν Σίρο» για... τέτοια ματς ζει! Ο Ντιέγο Σιμεόνε αρχίζει και βγάζει μια παράξενη ατολμία από τον πάγκο και σε τέτοια ματς τιμωρείται...
 
 
Πάμε και στα... γιουρόπια της Πέμπτης. Το Λίμπερετς – ΑΖ Αλκμααρ μοιάζει καλή επιλογή για γκολ, η ΑΖ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενώ Σλόβαν απογοήτευσε μεν στην προετοιμασία αλλά στο «Ου Νίσι» συνήθως είναι αποτελεσματική.
 
Στο ΠΑΟΚ – Μπενφίκα υπάρχει το φοβερό αήττητο σερί 18 αγώνων σε τέσσερις διοργανώσεις για τους Λουζιτανούς (από το... Καραϊσκάκη!) αλλά και η ισχύς της Τούμπας... Χμ... Προσέξτε κι αυτό: συνολικά ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 2-0-2 με πορτογαλικές ομάδες και η Μπενφίκα 6-1-6, ενώ επί ελληνικού εδάφους το ρεκόρ των Λουζιτανών είναι 2-0-5. Πού είναι η ισοπαλία;
 
 
Τέλος... Τελ Αβίβ. Η Μακάμπι παίζει εδώ και καιρό σε φουλ ρυθμούς ενώ Βασιλεία επέστρεψε μόλις πριν από δύο εβδομάδες σε επίσημες υποχρεώσεις. Η Μακάμπι του Πάουλο Σόουζα έχει ρεκόρ 13-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις εντός έδρας ενώ οι Ελβετοί παρατάσσονται χωρίς το βασικό δίδυμο των στόπερ.
 
(δυάδα)
167. Αρσεναλ – Μπάγερν: Goal/goal (1.60)
141. Λίμπερετς – ΑΖ Αλκμααρ: Goal/goal (1.63)
 
(trixie)
128. Μίλαν – Ατλέτικο: 1 (3.40)
144. ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Χ (3.35)
150. Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βασιλεία: 1 (2.75)
 


gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου