ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Οι πρεμιέρες της εβδομάδος στα σινεμά!!!



Nymph()maniac Mέρος ΙΙ

Ο μαραθώνιος πρόκλησης του πρώτου μέρους συνεχίζεται στο δεύτερο κομμάτι του δημιουργήματος του Lars Von Trier. Στο δεύτερο μέρος, η σεξουαλική οδύσσεια της νυμφομανούς Τζο ολοκληρώνεται με έναν απρόοπτο, ανατρεπτικό τρόπο.
Σκηνοθεσία: Lars von Trier
Πρωταγωνιστούν: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin

Spectacular Now (Ονειρεμένο Τώρα)

Σπάνιες οι ρεαλιστικές εφηβικές ιστορίες αγάπης, αλλά σε αυτήν την ταινία, δεν θα μείνετε παραπονεμένοι. Oι σεναριογράφοι του (500) Days of Summer, Scott Neustadter και Michael H. Weber, βάζουν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους δύο πολύ νέους ηθοποιούς  να υποδυθούν δύο έφηβους -με εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες- που ερωτεύονται. Η ταινία έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο Φεστιβάλ του Σάντανς, όπου απέσπασε βραβεία ερμηνείας από την κριτική επιτροπή για τους δύο πολλά υποσχόμενους πρωταγωνιστές του.
Σκηνοθεσία:  James Ponsoldt
Πρωταγωνιστούν:  Miles Teller, Shailene Woodley, Kyle Chandler

Τhe Deep (Στα Βαθιά/Djúpið)

Η ταινία ανέδειξε διεθνώς το ταλέντο του Kormákur και υπήρξε η πρόταση της Ισλανδίας στις οσκαρικές υποψηφιότητες.
Πίσω στον Μάρτιο του 1984, έξω από τη νότια ακτή της Ισλανδίας, ένα αλιευτικό πλοίο βυθίζεται στη θάλασσα σ’ ένα μοιραίο ναυάγιο. Μαζί και όλοι του οι άντρες. Ο ένας και μοναδικός επιζών καταφέρνει να κολυμπήσει για έξι ώρες μέσα στον ωκεανό, όμως την ώρα που φτάνει στη στεριά, συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε μια ακτή πλημμυρισμένη από θανατηφόρα λάβα, μακριά από κάθε ανθρώπινο στοιχείο ή δυνατότητα βοήθειας.
Σκηνοθεσία:  Baltasar Kormákur
Πρωταγωνιστούν: Ólafur Darri Ólafsson, Stefán Hallur Stefánsson, Jóhann G. Jóhannsson

Γρηγόρης Λαμπράκης, Μαραθώνιος μιας Ημιτελούς Άνοιξης

Το ιδιαίτερα πλούσιο υλικό του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου αναφορικά με τη δολοφονία βουλευτή της Αριστεράς, Γρηγόρη Λαμπράκη, θα μας δείξει σπάνια φωτογραφικά αρχεία και άγνωστα μέχρι σήμερα κινηματογραφικά ντοκουμέντα από την πολύκροτη υπόθεση. Αθλητές, γιατροί, συγγενείς και ασθενείς του μιλούν στην κάμερα για τον άνθρωπο και τον πολιτικό Γρηγόρη Λαμπράκη.
Σκηνοθεσία: Στέλιος Χαραλαμπόπουλος

Βarbie, Η Πριγκίπισσα των Μαργαριταριών (Barbie: The Pearl Princess)

Στην 4η ταινία της ως γοργόνα και στην 28η της καριέρας της, η Barbie πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία για τη φιλία με πολύ χιούμορ, μελωδικά τραγούδια και παιχνίδια στυλ και φυσικά... γοητείας. Barbie είναι αυτή.
Σκηνοθεσία: Terry Klassen
Με τις φωνές των:  Σία Κοσκινά, Φοίβος Ριμένας, Δημήτρης Πακσόγλου


Barbie: Η Πριγκίπισα των Μαργαριταριών (Barbie... από myfilm-gr

cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου