ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Παγωτό ferrero

Παγωτό ferrero

Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ (εγώ χρησιμοποιώ τη φυτική)
  • 1 1/2 κουτί ζαχαρούχο
  • 50 γρ. εβαπορέ
  • βανίλια
  • 1 αυγό (εγώ το παραλείπω)
  • ferrero rocher (όσα θέλουμε)










Πώς το κάνουμε:

  1. Προσθέτουμε στη σφιχτή σαντιγύ τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Βάζουμε στην κατάψυξη.
  3. Αφού μισοπαγώσει προσθέτουμε τα ferrero σπασμένα στο χέρι ή και θρυμματισμένα στο multi αν θέλετε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το παγωτό αυτό το'χω κάνει και σε παγωτομηχανή αλλά ούτως ή άλλως είναι απ'τις πιο soft serve και εύκολες συνταγές που έχω πετύχει.
Το βρήκα στις συσκευασίες του ΝΟΥΝΟΥ ζαχαρούχο και μπορεί να αποτελέσει βάση για κάθε γεύση -απλή ή extreme. Φαντάζομαι το ίδιο μπορείτε να προσθέσετε και rafaello, bueno, maltesers, happy hippo κλπ.
Αυτή τη φορά το'φτιαξα χρησιμοποιώντας την κρέμα του ggr που μου περίσσεψε από τη γέμιση για τις γαλακτοφέτες.Απλά πρόσθεσα ένα ζαχαρούχο και τα ferrero.'Εγινε ωραιότατο και σ'αυτή την εκδοχή.


sintagespareas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου