ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Γιατί η γόβα οφείλει να είναι over 11,5 πόντους!



Πολλά γυναικεία υποδήματα εμίσησαν οι άντρες, τη γόβα ουδείς. Και όταν λέω πολλά, εννοώ πάρα πολλά. Τι να πρωτοθυμηθώ, τις μπαλαρίνες, τα σανδάλια, τις γαλότσες ή τις χειμωνιάτικες μπότες τύπου ugg; Όλα τα παραπάνω υποδήματα, τα μίσησε η πλειονότητα των αντρών, ωστόσο ελάχιστοι μίσησαν τη γόβα. Και όταν λέμε γόβα δεν εννοούμε τίποτα....
.... κάτω από 12 εκατοστά τακούνι. Κάτω από  τους 11 πόντους το χάος, κάτω από τους 10 πόντους, το τίποτα.
Γόβες υπάρχουν πολλές, για κάθε ανάγκη και γούστο. Γόβα θεωρεί και η μητέρα μου την 5ποντη και μάλιστα από τις ψηλές. Γόβα θα θεωρηθεί και μια 7ποντη, που φοράνε αρκετές γυναίκες στη δουλειά, καθώς χαρίζει κάποιους πόντους, αλλά δεν κουράζει ταυτόχρονα. Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτές δεν είναι γόβες. Είναι μια μεσοβέζικη κατάσταση, κάτι μέτριο.

Γιατί καμία γόβα δεν μπορεί να χαρίσει στο πόδι, ότι χαρίζει μια κλασική 12ποντη. Καμία άλλη. Όλες οι γυναίκες το ξέρουν αυτό, καμία δεν επιλέγει συνειδητά την χαμηλότερη ως πιο ωραία. Στην καθημερινότητα, μια χαμηλή γόβα είναι μια εύκολη λύση, αλλά ξενέρωτη λύση.
Αλλά ας μιλήσουν οι εικόνες από μόνες τους. Εδώ βλέπουμε μια γλυκούλα 5ποντη γόβα, που ήδη φαντάζομαι την μητέρα μου να την φορά καλεσμένη στον επόμενο γάμο. Πρακτικότατη, αν θέλει να φτάσει κάποιον που έχει 1.65 ύψος και κυρίως ξεκούραστη. Μπορεί μια γυναίκα να περπατήσει, να χορέψει, να σταθεί όρθια στην εκκλησία για πολλές ώρες. Αλλά απέχει πολλά χιλιόμετρα από το να θεωρηθεί σέξι και να προκαλέσει διάφορα πάθη. Τα αρσενικά κοιτούν μια τέτοια γόβα και προσπερνούν.

Συνεχίζουμε με την 7ποντη. Η αλήθεια είναι πως καθώς ανεβαίνουμε σε πόντους βελτιώνεται η κατάσταση, ωστόσο και πάλι μια τέτοια γόβα δεν γεννά κανενός είδους πάθος, καμία έλξη στον ανδρικό πληθυσμό, δεν προσδίδει καμία θηλυκότητα στο πόδι, παρά μονάχα λίγο ύψος.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα από τις γυναίκες. «Και τι να κάνουμε δηλαδή; Να φοράμε καθημερινά στη δουλειά μας άβολες γόβες μόνο και μόνο για να είναι σέξι και να πονάει η μέση μας και τα πόδια μας;;» Και οι ίδιες θα απαντήσουν με ενοχλημένο ύφος, πώς όχι, θα φοράνε ό,τι θέλουν και ό,τι τις κάνει να αισθάνονται άνετα. Και πολύ καλά θα κάνουν, όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα άνετα παπούτσια σπάνια είναι και σέξι. Επίσης, δεν αλλάζει το γεγονός ότι ελάχιστες γυναίκες μπορούν να ισορροπήσουν με χάρη πάνω σε over 12ποντα, και γι' αυτό οι περισσότερες τα αποφεύγουν. Μέσα τους όλες εύχονται να μπορούσαν να τα φοράνε και να πετάνε. Αλλά αυτό δεν γίνεται.

Συνεχίζουμε με εικόνες που τα λένε όλα.  Εδώ συναντούμε μια κλασσική περίπτωση 9ποντης, γόβας που αρχίζει και έχει έναν υποδόριο αισθησιασμό, αλλά και πάλι κάτι δεν πάει καλά. Το πόδι μέσα, δεν θα κάνει όση καμάρα πρέπει για να πάρει την τελική σωστή του θέση, που κάθε λάτρης του γυναικείου ποδιού θα εκτιμούσε.Καθώς ανεβαίνουμε πάνω από τους 10 πόντους η κατάσταση βελτιώνεται σταθερά και ανάλογα το σχέδιο της γόβας, μπορεί το πόδι να δείξει σαν ένα μικρό αριστούργημα.

Όλα αυτά για να καταλήξουμε στην πολυπόθητη 12ποντη, το μαγικό νούμερο σε εκατοστά τακουνιού, ικανό να μετατρέψει ακόμα και το πιο καλομαθημένο σε χαμηλά παπούτσια πόδι, σε σκοτεινό αντικείμενο πόθου. Και κυρίως, αυτό που κάνει το 12ποντο τακούνι καλύτερα από όλα τα άλλα, είναι το ότι σηκώνει πισινούς και να αδυνατίζει. Με ένα μαγικό τρόπο, οι γυναίκες στήνονται καλύτερα προκειμένου να κατορθώσουν να σταθούν όρθιες και όλα παίρνουν την ανιούσα.

Φυσικά όπως και στις καλές τηλεοράσεις, έτσι και στο τακούνι ποτέ δεν λες όχι σε έξτρα ίντσες. Μετά το 12ποντο, ακολουθεί η 14ποντη γόβα, ενισχυμένη μπροστά και η 15ποντη γόβα για κορίτσια που ζουν επικίνδυνα από όλες τις απόψεις.

Τι θα ήταν η Monica Bellucci χωρίς 12ποντες γόβες; Θα ήταν το ίδιο αντικείμενο πόθου αν στις ταινίες και στις πρεμιέρες εμφανιζόταν με την 3ποντη γόβα συμπεθέρας σε γάμο ή με μπαλαρίνα; Επειδή το βλέπω να έρχεται σε σχόλιο, κάποιος θα πει πάλι, ότι και με πλοκάμι χταποδιού για πόδι, η Bellucci θα είναι πάντα το ίδιο σέξι. Μπορεί. Όμως πρέπει να παραδεχτείτε, ότι ακόμα και στο πλοκάμι, αν στο τέλος βάλεις το πολυπόθητο 12ποντο γοβάκι, θα μοιάζει πολύ πολύ καλύτερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου