ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας από 22 έως 28 Νοεμβρίου 

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την επιρροή της όψης Αφροδίτη – Πλούτωνα και έτσι γεγονότα που σε χάλασαν την περασμένη εβδομάδα έρχονται τώρα να κορυφωθούν. Η παρουσία του Άρη και της ....
....Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό οίκο σου προσφέρει έντονη γοητεία αλλά και μια τάση να έχεις «τα μανίκια σου σηκωμένα» για φασαρία. Με το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα να βρίσκεται στο peak του αυτήν την εβδομάδα η πιο επιτακτική σου ανάγκη θα είναι να νοικοκυρέψεις τα οικονομικά σου αλλά κυρίως να βάλεις τα της ψυχής σου σε μια τάξη.
Το μότο της εβδομάδας: «Μην πιστεύεις ό,τι σου λένε αφού με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα ίσως κάποιοι σου πετάνε μπανανόφλουδα».

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου από Δευτέρα απόγευμα ως Τετάρτη απόγευμα θα νιώσεις να γεμίζεις με θετική ενέργεια η οποία όμως ίσως αισθανθείς πως σπαταλιέται κυνηγώντας ουτοπίες και χίμαιρες. Με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μες την εβδομάδα σε συνδυασμό με τις δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης θα αντιληφθείς πως πολλά σου όνειρα τουλάχιστον αυτόν τον καιρό θα μείνουν απραγματοποίητα. Η Πανσέληνος την Πέμπτη ίσως βοηθήσει να έρθουν στα χέρια σου κάποια χρήματα που περιμένεις.
Το μότο της εβδομάδας: «Στα αισθηματικά μπερδέματα... καλά ξεμπερδέματα».

ΔΙΔΥΜΟΙ
 Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς θολές καταστάσεις και δυσάρεστα γεγονότα έρχονται να σε βάλουν σε μια περιπέτεια την οποία καλείσαι να την προσπεράσεις ως γνήσιο τέκνο του Ερμή. Με την εξυπνάδα και την ευστροφία σου κράτησε μόνο τα χρήσιμα συμπεράσματα. Το αισθηματικό φλερτ θα δίνει και θα παίρνει όμως καλό είναι να ιεραρχήσεις τόσο τα «θέλω» όσο και τις ανάγκες σου.
Το μότο της εβδομάδας: «Με τον Άρη στον αέρινο Ζυγό στις προκλήσεις της ζωής σου μην κάνεις... κο-κο».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Πανσέληνο του μήνα στον 12ο ηλιακό οίκο θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν κάτω από ένα πέπλο μυστικότητας και μυστηρίου. Οι πλανήτες όμως στον 6ο ηλιακό οίκο ίσως σου χτυπήσουν το καμπανάκι για διάφορα μικρο-ζητήματα υγείας αλλά και θέματα που σχετίζονται με το εργασιακό σου περιβάλλον. Το τετράγωνο του Κρόνου – Ποσειδώνα πιθανόν να δημιουργήσει ένα crash-test στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού θα αισθανθείς πως έρχονται στο προσκήνιο θέματα που τόσο καιρό τα έκρυβες κάτω από το χαλί.
Το μότο της εβδομάδας: «Με γνώμονα το παρελθόν δημιούργησε το μέλλον διαγράφοντας άτομα που δεν σου έκαναν καλό».

ΛΕΩΝ
Με την Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου από το απόγευμα της Δευτέρας ως το απόγευμα της Τετάρτης, ίσως αισθανθείς πως ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου ή με την εξέλιξη μιας υπόθεσης χρειάζονται τόσο υπομονή όσο και ανθεκτικότητα. Από την άλλη, η παρουσία πλανητών στο ζώδιο του Τοξότη σε οπλίζει με κουράγιο αλλά και με συγκρατημένη αισιοδοξία μιας και ο Κρόνος απαιτεί να δείχνεις ρεαλισμό. Πρόσεχε το σπίτι και μέλη της οικογένειάς σου, γιατί συμβαίνουν πράγματα τα οποία δεν θέλουν να σου πουν και στα αποσιωπούν.
Το μότο της εβδομάδας: «Δεν έχω χρόνο για άλλο Κρόνο - Ένα θέλω μόνο από τα πάθη μου να τελειώνω».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα αισθανθείς την ανάγκη να μιλήσεις σε κάποιους. Αυτοί θα αφουγκραστούν τις ανησυχίες σου και θα σου προτείνουν λύσεις που όμως θα απαιτούν μεγάλη δύναμη ψυχής. Συγχρόνως, με την παρουσία πλανητών στον 4ο ηλιακό οίκο θα κληθείς να καθαρίσεις «την κόπρο του Αυγεία», αφού οικογενειακές υποθέσεις και ζητήματα που σχετίζονται με την οικία θα σου τραβούν χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Ο έρωτας καραδοκεί αρκεί και εσύ να είσαι εκεί. Με την Σελήνη στον Ταύρο από Δευτέρα απόγευμα ως Τετάρτη απόγευμα θα έχεις την ευκαιρία για ένα ευχάριστο διάλλειμα σε μια πολυτάραχη εβδομάδα.
Το μότο της εβδομάδας: «Ο Δίας στο ζώδιό σου μπορεί να δώσεις λύσεις αν θυμάσαι το ρητό: συν Αθηνά και χείρα κίνει».

ΖΥΓΟΣ
Με την κυβερνήτη του ζωδίου σου την Αφροδίτη να βάλλεται πανταχόθεν καλείσαι να δώσεις τον υπέρ πάντων αγώνα τόσο για σένα όσο και για τους άλλους. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων θα μπορέσει να συμβάλλει στην επίλυση κάποιων ζητημάτων, φτάνει εσύ να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Το καλό είναι ότι η παρουσία πλανητών στο ζώδιο του Τοξότη σε βοηθά να ατενίζεις με αισιοδοξία το μέλλον παρόλο που γύρω σου επικρατεί ο κακός χαμός.
Το μότο της εβδομάδας: «Άρπαξε τις ευκαιρίες και με το Δία στον 12ο ηλιακό οίκο να θυμάσαι ότι η λύπη όταν τη συζητάς συρρικνώνεται και εξαφανίζεται».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέσα στο κοντινό σου περιβάλλον επικρατεί μια σύγχυση και ζυγώνει η ώρα που εσύ θα πρέπει ως άλλος Σολoμώντας να δώσεις τη σοφή λύση. Η παρουσία πλανητών στον 12ο ηλιακό οίκο σε βοηθά να αισθάνεσαι τον κίνδυνο όταν πλησιάζει και να παίζεις με αυτόν, αφού κάτι τέτοιες καταστάσεις τις έχεις για «πρωινό». Ο έρωτας είναι κάπου εκεί έξω κρυφός και μυστικός και με την Σελήνη στον Καρκίνο από Παρασκευή βράδυ μπορείς να κάνεις επαφές για να πετύχεις αυτά που θέλεις.
Το μότο της εβδομάδας: «Την όποια δυσκολία θα την αντέξεις γιατί στον έρωτα με τα μούτρα θα πέσεις».

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από την Κυριακή με τον Ήλιο στον Τοξότη, φιλοξενείς πλέον τρεις πλανήτες στο ζώδιό σου και θα νιώσεις πιο έντονα πως πρέπει να ικανοποιήσεις πρώτα το «εγώ» σου. Οι άλλοι αυτό το αντιλαμβάνονται και με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα πρέπει θέματα σχέσεων, συνεργασιών και συμβολαίων να προωθηθούν έτσι ώστε να ικανοποιούν όλους και καμία πλευρά να μη νιώθει χαμένη. Με τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα να περιπλέκει τα πράγματα πιθανόν να καταπιεστείς για να το πετύχεις αυτό. Αν όμως δώσεις τέλος σε κάτι, θα ανακουφιστείς.
Το μότο της εβδομάδας: «Δώσε ένα τέλος να αρμόζει, κάνε μια έξοδο μεγάλη, θα σε χειροκροτήσουν τα πλήθη... μάγεψε και πάλι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο κυβερνήτης σου ο Κρόνος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και ως εκ τούτου ζητήματα που σχετίζονται με αδέρφια, κοντινά πρόσωπα, έγγραφα και επικοινωνίες θα σε περιπλέξουν σε περιπέτειες ενώ υπάρχει και ο κίνδυνος να πληγωθείς. Ένα ευχάριστο διάλλειμα μέσα στην εβδομάδα θα είναι από το απόγευμα της Δευτέρας ως Τετάρτη απόγευμα. Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Ταύρου θα σου δώσει τις απαραίτητες ανάσες και τις κατάλληλες ευκαιρίες για απολαύσεις ώστε να παλέψεις αυτήν τη δύσκολη εβδομάδα.
Το μότο της εβδομάδας: «Την υπογραφή σου να προσέχεις που τη βάζεις»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 Ανάμεικτα συναισθήματα θα επικρατήσουν αυτήν την εβδομάδα. Η Πανσέληνος στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις τη συναισθηματική σου Ιθάκη μέσα από γνωριμίες. Από την άλλη, η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού θα φέρει δίπλα σου πρόσωπα ίσως πιο εκκεντρικά από εσένα, ενώ με το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα ίσως βιώσεις ένα «πούλημα». από το φιλικό σου περιβάλλον Οι πιο καλές μέρες της εβδομάδας για σένα είναι Κυριακή, Δευτέρα και από Τετάρτη απόγευμα ως Παρασκευή βράδυ.
Το μότο της εβδομάδας: «Πρόσεξε γιατί και ο Οδυσσέας έφτασε κοντά στην Ιθάκη αλλά η επιστροφή του άργησε».

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις πως είσαι σαν στίχος από το τραγούδι «να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα φλαμένγκο επάνω». Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου σε τετράγωνο τόσο με τον Ερμή όσο και τον Κρόνο δεν σε αφήνει σε ησυχία αφού θα νιώθεις πως περιστοιχίζεσαι από ακατάλληλα άτομα. Η Πανσέληνος θα εγείρει ζητήματα που έχουν να κάνουν με ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου, την κατοικία ή άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον κι αυτό θα σου προξενήσει έντονο εκνευρισμό.
Το μότο της εβδομάδας: «Λύτρωση ζητώ - Να ξεφύγω θέλω από τη θλίψη που καρτέρι μου ‘χει στήσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου