ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Παραξενιές των σταρ για γέλια και για κλάματα!


Είναι διάσημοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη για τα τραγούδια και τις ταινίες τους. Έχουν άπειρους θαυμαστές που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Έχουν όμως και άπειρες ιδιοτροπίες και γκρίνιες, χειρότερες ίσως και από αυτές που.....
... θα είχε δικαιολογημένα ένα μικρό παιδί την πρώτη μέρα στο σχολείο.
Τα καπρίτσια των σταρ είναι πλέον κοινό μυστικό και ικανοποιούνται στο μέγιστο βαθμό από ένα «στρατό» που τους συνοδεύει σε κάθε περιοδεία τους και από τους επιχειρηματίες που πίνουν νερό στο όνομά τους για την προβολή της επιχείρησής τους.
Καλωσορίστε λοιπόν ορισμένους από τους πιο ιδιότροπους διάσημους του πλανήτη.

Lady Gaga

lady_gaga
Τραβάει συχνά τα βλέμματα πάνω της και όχι πάντα για την καλή φωνή και τα τραγούδια της. Η Lady Gaga είναι σίγουρα η πρέσβειρα της παραξενιάς και των τρελών απαιτήσεων και έδωσε ρεσιτάλ όταν επισκέφτηκε τη χώρα μας για μία συναυλία στο ΟΑΚΑ τον Σεπτέμβριο του 2014.
Η «Λαίδη» ζήτησε στη σουίτα της να υπάρχουν μόνο άσπρες κουρτίνες, 330 λευκά τριαντάφυλλα, μεταλλικό νερό, coca cola. Απαγόρευσε δια ροπάλου την ύπαρξη σταφυλιών ή κρασιού δηλώνοντας αλλεργική, ενώ η ύπαρξη καλωδιακής τηλεόρασης ήταν στο νούμερο 1 αίτημά της ώστε να μη χάνει λεπτό από τις αγαπημένες της σειρές.
Δεν μιλάμε βέβαια για το ιδιωτικό σκάφος που απαίτησε για ένα τουρ στα ελληνικά νησιά. Υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν η Lady Gaga αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με τη λεκάνη της, μετά από χειρουργικό επέμβαση, παρήγγειλε επιχρυσωμένο καροτσάκι για τις μετακινήσεις της!

Madonna

d42dc64cf8e507ad0f75b645f2f840b8-e1403884622234
Έχει στεφθεί η βασίλισσα της ποπ και αυτό κάνει τις ιδιοτροπίες της και τις απαιτήσεις της να ικανοποιούνται στο δευτερόλεπτο. Από πού να ξεκινήσουμε και πού να τελειώσουμε μιας και ο κατάλογος με τα χούγια της Madonna είναι μεγάλος.
Η τραγουδίστρια έχει ένα αγαπημένο χρώμα, το βερικοκί και απαιτεί όταν περιοδεύει το δωμάτιο της σουίτας της να είναι βαμμένο σε αυτό το χρώμα. Συνοδεύεται πάντα από μια ομάδα… αποστείρωσης που καθαρίζει όποιο μέρος περνάει ώστε να μη βρεθεί κάποιος που θα θελήσει να κλέψει το DNA της! Και φυσικά μη διανοηθεί κανείς να περάσει από τον όροφο που μένει στο ξενοδοχείο που καταλύει κάθε φορά, καθώς στον όροφο θέλει μόνο τους σωματοφύλακές της.
Αγαπάει τα blueberry, αλλά όχι οποιαδήποτε blueberry, παρά μόνο αυτά που παράγει ο Καναδάς. Για να παλέψει το χρόνο βάζει μία συγκεκριμένα κρέμα προσώπου που η αξία της ξεπερνά τα 1.000 ευρώ. Και φυσικά αυτό το σώμα δεν χτίζεται χωρίς θυσίες. Πρέπει να δουλεύει 2 ώρες ακριβώς καθημερινά, έξι μέρες την εβδομάδα γι’ αυτό και έχει «απαγάγει» το γυμναστή της, που ζει εσώκλειστος στο σπίτι της.

Jennifer Lopez

19265315
Οι χορευτικές της ικανότητες και τα καλοσμιλεμένα οπίσθιά της γίνονται αντικείμενο συζήτησης κάθε φορά που εμφανίζεται σε κάποιο σόου ή έχει συναυλία. Φαίνεται όμως ότι η Jennifer Lopez είναι λίγο παραπάνω από το ανεκτό παράξενη και μάλιστα η Rosie Perez έχει γράψει και την αυτοβιογραφία της για την απαράδεκτη, όπως γράφει, συμπεριφορά της απέναντι στους συνεργάτες της.
Το δωμάτιό της θέλει πάντα να είναι λευκό, καθώς η πολυχρωμία την τρελαίνει και απαραίτητη προϋπόθεση να είναι στολισμένο με λευκά τριαντάφυλλα. Κουβαλάει μαζί της πάντα ένα μπουκάλι από λάδι γκρέιπφρουτ το οποίο μυρίζει κάθε φορά που νιώθει πείνα ανάμεσα στα γεύματά της γιατί έτσι υποστηρίζει ότι σταματάει το γουργούρισμα στο στομάχι της. Όσον αφορά δε τις… φυσικές ανάγκες της, η Jennifer κουβαλάει στις περιοδείες της ένα καπάκι λεκάνης με διαμάντια, αξίας 105.000 ευρώ, δώρο του Μπεν Άφλεκ.

Justin Bieber

1_11
Θεωρείται ένα από τα πιο κακομαθημένα παιδιά της showbiz και οι παπαράτσι κάνουν αγώνα δρόμου για ένα του κλικ που πουλάει πολύ. Αν και πιτσιρικάς έχει τρελές απαιτήσεις που κάνουν και τον πιο ψύχραιμο να θέλει να επισκεφτεί ψυχίατρο. Θέλει τα μπουκάλια με το νερό του να έχουν συγκεκριμένη θερμοκρασία αλλιώς γίνεται έξαλλος, εκτός και αν προτιμήσει το τσάι βοτάνων που είναι μέσα στις απαιτήσεις του στο χώρο που διαμένει όταν περιοδεύει.
Απαιτεί να υπάρχουν συγκεκριμένα ζελεδάκια που τρελαίνεται να τρώει, ένα πακέτο λευκές κάλτσες extra small, δύο μεγέθους large, δύο πακέτα με λευκά t-shirt, το ένα επίσης extra small και το άλλο large. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι θέλει να του καθαρίζουν το δωμάτιο κάθε δύο ώρες, ώστε να είναι πλήρως απαλλαγμένος από τα μικρόβια.

Mariah Carey

mariah-carey-759
Έχει στην κατοχή της τον τίτλο των περισσότερων singles που έχουν σκαρφαλώσει στην κορυφή των προτιμήσεων των ακροατών, αλλά είναι αυτό αρκετό για να συμπεριφέρεται σαν βασίλισσα; Μπορεί να έχει χαθεί από τη δημοσιότητα, αλλά όσες φορές έχει την ευκαιρία να επανέλθει, του δίνει και καταλαβαίνει.
Το 2009, όταν της ζητήθηκε να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο εμπορικό κέντρο Westfield του Λονδίνου απαίτησε 100 περιστέρια και 20 λευκά γατάκια να την περιβάλλουν! Θέλει πάντα άσπρα τριαντάφυλλα στο δωμάτιό της, αρωματικά κεριά βανίλιας και οπωσδήποτε η θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 24 βαθμούς Κελσίου. Ας μην παραλείψουμε το cabernet sauvignon που θέλει για να δροσίζει τον ουρανίσκο της. «Υποθέτω ότι είμαι ντίβα. Είμαι δύσκολη και άκαμπτη σε αυτά που θέλω» έχει πει στο παρελθόν.

Naomi Campbell

Naomi-Campbell-Wallpaper-_celebritywallpaperbase.com_
Ποιος θα μπορούσε να γνωρίζει καλύτερα τις παραξενιές των σταρ αν όχι οι ίδιοι οι βοηθοί τους; Οι άνθρωποι που βρίσκονται μαζί τους 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα τούς ξέρουν από την καλή και από την ανάποδη. Συχνά βέβαια δεν τους αντέχουν και τους εγκαταλείπουν και μάλιστα δίνουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της Jennifer O'Neill που υπήρξε βοηθός της Naomi Campbell για πέντε χρόνια. Η μαύρη γαζέλα φαίνεται πως είναι αρκετά ιδιότροπη και οξύθυμη και «αποκτούσε δύναμη κάνοντας τους άλλους να κλαίνε» όπως είχε πει στη New York Post η βοηθός.
Το μοντέλο είχε ένα κόλλημα: ήθελε στη σουίτα της αναμμένα 25 αρωματικά κεριά. Και όχι μόνο αυτό αλλά το κάθε δωμάτιο είχε το δικό του αριθμό: στο μπάνιο έπρεπε να υπάρχουν 10, άλλα 10 στο σαλόνι και πέντε στο υπνοδωμάτιο. Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της Campbell η O'Neill έπρεπε να φτάνει πρώτη στο ξενοδοχείο, να αδειάζει και να τακτοποιεί τα ρούχα της, να τα σιδερώνει και να βγάζει από το μίνι μπαρ το αλκοόλ, το οποίο έπρεπε να παίρνει στο δικό της δωμάτιο ώστε να μην υπάρξει η φήμη ότι πίνει.
Φυσικά η βοηθός τα βρόντηξε και έφυγε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Γαλλική Ριβιέρα, παίρνοντας μαζί και την πιστωτική της Campbell, στην οποία χρέωσε μία διαμονή σε ένα ακριβό ξενοδοχείο, μέχρι να επιστρέψει στο Λονδίνο και να μαζέψει τα πράγματά της από το σπίτι της σταρ.

Paul McCartney

paul-mccartney
Ναι, είναι σταρ. Ο Paul McCartney, το θρυλικό μέλος των Beatles, σέρνει πίσω του μια τεράστια φήμη και ένα κάρο ιδιοτροπίες. Τρία πράγματα δεν πρέπει να υπάρχουν ποτέ στη σουίτα που μένει: χνουδωτά κουκλάκια, δερμάτινα αντικείμενα και κρέας για γεύμα, μιας και ο Paul είναι γνωστός ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων.
Υπάρχει και κάτι άλλο τρελό που απαιτεί: όλες οι λάμπες πρέπει να είναι αλογόνου και η ένταση του φωτός να είναι συγκεκριμένη και να ρυθμίζεται με τον κατάλληλο διακόπτη. Και φυσικά ο χώρος πρέπει να έχει φυτά, πολλά φυτά, με αγαπημένο του τη φρέζια. Και μιας και το φυτό βγαίνει σε διάφορα χρώματα ζητάει το βάζο να έχει αρκετά από αυτά ώστε ο χώρος να είναι πιο χρωματιστός.

Beyonce

beyonce
Αν η θερμοκρασία της σουίτας που θα μείνει η Beyonce δεν είναι κοντά στους 22 βαθμούς Κελσίου, τότε σίγουρα η ψυχραιμία της δεν θα διατηρηθεί για πολύ. Φαίνεται πως η τραγουδίστρια της ποπ θέλει πολύ συγκεκριμένα πράγματα πριν ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει και να επιδείξει τις χορευτικές της ικανότητες.
Στις παραξενιές της περιλαμβάνονται: κεριά που πρέπει να μυρίζουν οπωσδήποτε γκρέιπφρουτ, το φαγητό να είναι σερβιρισμένο πάνω σε άσπρο τραπεζομάντηλο, τα έπιπλα πρέπει να είναι όλα λευκά (μαζί με λευκά χαλιά) και το σαπούνι μόνο από την Ιρλανδία!

Rihanna

people-rihanna_101665861-copy
Η Rihanna έχει ένα κόλλημα: το φωτισμό και αυτό αποτελεί πάντα το κύριο αίτημά της για μια «χαλαρή διαμονή», όπως συνηθίζει να διευκρινίζει, όταν πρόκειται να φιλοξενηθεί σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο. Και επειδή η ποπ σταρ θέλει να περπατάει μόνο ξυπόλητη θέλει οπωσδήποτε χαλί αλλά όχι ποιο και όποιο χαλί: ένα χαλί με animal print –τσιτά ή λεοπάρδαλη- είναι αυτό που ανέχεται στα ποδαράκια της.
Ας μην ξεχάσουμε τα κεριά, αφού και αυτή η σταρ θέλει συγκεκριμένα έξι με μυρωδιά black forest. Αν το ξενοδοχείο δεν μπορεί να της βάλει τα συγκεκριμένα στο δωμάτιο οι βοηθοί της ζητούν ενημέρωση ώστε να δώσουν δύο άλλες εναλλακτικές επιλογές. Μην ξεχνάμε τα λουλούδια. Τα βάζα πρέπει να είναι 4, μικρά σε μέγεθος με λευκές τουλίπες.

Will Ferrell

Will-Ferrell-Pictures
Δεν ζήτησε ακριβά σατέν σεντόνια, ούτε δερμάτινους καναπές και ακριβά χαλιά. Ο κωμικός Will Ferrell έχει ζητήσει από πολυτελές ξενοδοχείο που τον φιλοξένησε κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας του «Semi Pro» ακουστικά. Θα σκεφτόταν κανείς ότι θέλει να ηρεμήσει ακούγοντας μουσική. Αλλά το παράλογο του αιτήματός του ήταν ότι ζήτησε ακουστικά παρόμοια με αυτά που φορούσε η Janet Jackson στις περιοδείες της! Μεταξύ άλλων στη λίστα των αιτημάτων του ήταν ένα σκούτερ για τις μετακινήσεις του, αλλά και ένα ψεύτικο δέντρο. Στο θέμα της διατροφής του ήταν λιτός, ήθελε αμύγδαλα, αλλά το νερό έπρεπε να είναι από τα Fij!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου