ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/11



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών. Ωστόσο στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου (μετακινήσεις, ταξίδια και γενικότερα θέματα επικοινωνίας) μπορεί να υπάρξουν......
.... προβλήματα και «εμπλοκές», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προνοήσεις για κάθε πιθανή αναποδιά.
Ερωτικά
Ο Άρης ταράζει τα ήρεμα νερά της προσωπικής σου ζωής, φέρνοντας σε ενώπιον καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από αλλεπάλληλες εντάσεις και διεκδικήσεις. Τελικά όμως αν υπάρξει νικητής ή νικήτρια σε αυτήν την διαδικασία, θα είσαι... εσύ!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα καλό είναι να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές. Αντίθετα όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή την διάθεση πραγμάτων που σου είναι βάρος. Παράλληλα, φαίνεται πως ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον σε... απογοητεύει!
Ερωτικά
Μια νέα όσο και συναρπαστική γνωριμία έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «σχέση ζωής». Μάλιστα, το σύμπαν μπορεί να σου φερθεί πολύ γενναιόδωρα καλύπτοντας εκτός από τις συναισθηματικές και τις υλικές σου ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και με δεδομένο τον «δύσκολο» χαρακτήρα της, καλό είναι να περιορίσεις τις προσδοκίες σου. Μπορείς όμως να διερευνήσεις τις πραγματικές προθέσεις κάποιων, που μάλλον προσπαθούν να σε παρασύρουν σε μια παγίδα. Κι αν κάτι «χαλάσει» πάει να πει ότι δεν σου άξιζε πραγματικά!
Ερωτικά
Αναστολές ενοχές και ταμπού σε εμποδίζουν να «δεις» το τι πραγματικά ζητάς στις σχέσεις σου και κυρίως ποιά είναι τα όρια σου. Καλύτερα να δυσαρεστήσεις κάποιον/α που σε θεωρεί δεδομένο/η ή δεν σε καταλαβαίνει, παρά να υποφέρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Απρόβλεπτες καταστάσεις αλλά και έκτακτες ευθύνες ή υποχρεώσεις, διαμορφώνουν ένα μάλλον δύσκολο «τοπίο» στα εργασιακά σου, όπου αν θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα είναι σκόπιμο να θέσεις εξ αρχής τις «κόκκινες γραμμές» σου. Επιπλέον, η Πανσέληνος σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, πριν κτυπήσει «καμπανάκι»!.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν μπορεί να σου... ξαναστείλει ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει ανοικτούς «λογαριασμούς»! Το καλό είναι ότι υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να «κλείσει» η υπόθεση, έστω κι αν κάποιος στενοχωρηθεί.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Πανσέληνος δείχνει ικανή να επηρεάσει την σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι αν έχεις παιδιά καλό είναι να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, πριν βρεθείς προ απροόπτου. Ανάλογες «εμπλοκές» μπορεί να προκύψουν και στις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως το μόνο που μπορεί να σε προστατέψει αποτελεσματικά είναι η τήρηση των αποστάσεων!
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι πολύ σημαντικές, ιδιαίτερα σε σχέση με μια κατάσταση που «δεν πάει άλλο» και πρέπει να τελειώσει. Αν πάλι επιδιώκεις μια νέα αρχή, είναι προτιμότερο να περιμένεις καλύτερες μέρες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος σηματοδοτεί έκτακτες εξελίξεις σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Παράλληλα, ίσως είναι σκόπιμο να μην αφήσεις εκκρεμότητες σε ένα περιουσιακό ζήτημα, αφού θα τις βρεις μπροστά σου. Επιπλέον, στις συνεργασίες σου τίθεται θέμα εμπιστοσύνης.
Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντας σου κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Αν πάλι είσαι μόνος/η έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπο σου στον χώρο της εργασίας σου.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές, ωστόσο η Πανσέληνος σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τις προτεραιότητες σου, ώστε να μην «χαθείς» σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων, χωρίς μάλιστα να τις καλύψεις! Ίσως όμως να τα γλιτώσεις όλα αυτά αν ασχοληθείς κυρίως με την επιμόρφωση σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα κι ίσως τελικά επιλέξεις ένα άτομο μόνον για... παρέα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να αντεπεξέλθεις προχωρώντας σε «διορθωτικές» κινήσεις και περικοπές των μη αναγκαίων. Καλό είναι επίσης να μην προχωρήσεις σε κάποια σημαντική επένδυση ή αγορά, αντίθετα μπορείς να βγεις ωφελημένος από μια πώληση.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε... πείθει ότι η αγάπη αξίζει ακόμη κι αν είναι «παράνομη»! Δεν αποκλείεται λοιπόν να «μπλεχτείς» σε μια σχέση που για κάποιο λόγο πρέπει να μην δει το φως της δημοσιότητας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσεις καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση και μια κυκλοθυμία, τόσο που μπορεί να... μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου! Μάλιστα, η επιρροή του Κρόνου και του Ποσειδώνα μπορεί να αυξήσει τις μελαγχολικές σου τάσεις ή να σε κάνει πολύ πιο απαισιόδοξο/η, μπορείς όμως να «αντεπιτεθείς» δίνοντας έμφαση στις φιλοσοφικές αναζητήσεις σου.
Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα γνωριμία. Το πιθανότερο μάλιστα είναι το «ευτυχές» γεγονός να συμβεί σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος αναμένεται να συμβάλλει σε «μπερδέματα» στον επαγγελματικό τομέα αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Κι αν οι περιορισμοί που σου επιβάλλει ο Κρόνος, σου φαίνονται... φυσιολογικοί, η εμπλοκή του Ποσειδώνα στις υποθέσεις σου, καθιστά αναγκαία την προσεκτική διερεύνηση κάθε «ύποπτου» φαινομένου.
Ερωτικά
Ο Δίας στην Παρθένο «βιάζεται» να σου φέρει μια γνωριμία που πραγματικά αξίζει τον κόπο! Ακόμη όμως κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο αν αποφασίσεις να αναλάβεις κάποια πρωτοβουλία, ψάξε πρώτα μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται. Ανάλογες διαστάσεις δίνει η Πανσέληνος και σε σχέση με μια συλλογική προσπάθεια, όπου ίσως κάποιοι αποπειραθούν να εκμεταλλευτούν τις αγνές προθέσεις σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη θα σου προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία να περάσεις καλά, χωρίς όμως απαραίτητα να υπάρξει και κάτι πιο... διαρκές! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται ότι χρειάζεται ανανέωση.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος δείχνει... πρόθυμη να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες κι ίσως σου ζητηθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία όμως είναι υπεράνω των δυνάμεων σου. Όσο λοιπόν κι αν δεν θες να στενοχωρήσεις κάποιους, καλό είναι να μετρήσεις τις δυνάμεις σου κι αν χρειαστεί, να πεις «όχι». Παράλληλα ίσως προκύψει ένα θέμα υγείας ενός δικού σου ανθρώπου.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να συμβούν πράγματα που ούτε κι εσύ δεν... φανταζόσουν, γι’ αυτό χαλάρωσε και αφέσου στους συμπαντικούς ρυθμούς. Ακόμη όμως κι αν είσαι «σφιγμένος/η» θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σε κάνει να ευτυχήσεις!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου