ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



Προβλέψεις Εβδομάδας από 20 έως 26 Σεπτεμβρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ
Έρωτας: Ο Ήλιος περνάει την Τετάρτη στον Ζυγό και κάνει πιο έντονα τα φαινόμενα της αναμονής της σεληνιακής έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα....
στον ζωδιακό σου άξονα και θα επηρεάσει τις σχέσεις σου. Προς το παρόν, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου και να μην αφήνεις θέματα στη σκιά που είναι πιθανό αν έρθουν στο φως να σε βάλουν να απολογηθείς. Επίσης, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, κάνε την ενδοσκόπησή σου και δες ποιες συμπεριφορές, επιλογές, καταστάσεις χρήζουν αναθεωρήσεων, προκειμένου να βγεις κερδισμένος/η από τις αστρολογικές συγκυρίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα είναι υποστηρικτική για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να χαρείς. Αξιοποίησέ την για να αποφύγεις τους σκοπέλους του ανάδρομου Ερμή και της επικείμενης έκλειψης.
Καριέρα – Οικονομικά: Μέχρι την Παρασκευή που ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο και με τις επιρροές της πρόσφατης ηλιακής έκλειψης στον τομέα της καθημερινής σου εργασίας, θα νιώθεις έντονη πίεση στη δουλειά και δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν ή από τις αναβολές και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην κάνω κάποια καινούργια αρχή και να μην υπογράψω συμβόλαια αυτήν την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Έρωτας: Η επίδραση της πρόσφατης έκλειψης στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, την Παρθένο, έχει προκαλέσει αρκετή αναστάτωση καθώς θα είσαι περισσότερο δύσθυμος/η απ' ότι συνηθίζεις. Αυτήν την εβδομάδα, συγκεκριμένα την Παρασκευή, ο Άρης περνάει στην Παρθένο και σε βάζει στην πρίζα να βγεις από το καβούκι σου, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να υπηρετήσεις τον έρωτα. Στις απαιτήσεις του Άρη για δράση προσυπογράφει και ο Δίας που θα βοηθήσει αν κι εσύ μπεις στη διαδικασία να προσπαθήσεις για το καλύτερο.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η περίοδος είναι καλή για να προλειάνεις το έδαφος, προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου (κατά προτίμηση φρόντισε να κάνεις οποιαδήποτε αρχή στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη). Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και σε εξωθεί να στρέψεις την προσοχή σου στη δουλειά αλλά θα ήθελα να σου τονίσω ότι πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις γιατί η επικείμενη σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, επηρεάζει τον τομέα της καθημερινής σου εργασίας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου, να υιοθετήσω έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, να κοιμάμαι καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έρωτας: Από την Τετάρτη ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό, στο περιβάλλον που σχετίζεται με τους έρωτές σου και σε εξωθεί στο να δώσεις προσοχή και στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, επειδή επίκειται μία Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στον άξονα που –μεταξύ άλλων– επηρεάζει και τους έρωτές σου, καλό θα ήταν να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ο ανάδρομος Ερμής και ο Κρόνος θα σε φέρουν αντιμέτωπο/η με τα λάθη που έχεις κάνει ή τα προβλήματα που «κουκουλώνεις» στην προσωπική σου ζωή.
Καριέρα – Οικονομικά: Η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη έχει επηρεάσει τον βασικό άξονα της οικογένειας και της καριέρας ενώ ο Άρης που περνάει στην Παρθένο, από την Παρασκευή, δημιουργεί τις καταστάσεις που θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις ευθύνες, να δουλέψεις σκληρά, να δώσεις λύσεις σε προβλήματα. Το τετράγωνό του με τον Κρόνο μπορεί να αποβεί ιδιαζόντως σκληρό για εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, καθώς δεν αποκλείει να δεχθείς πυρά τόσο από τους ανωτέρους σου όσο και από αγαπημένα άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στον Λέοντα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αξιοποιήσω τα επικοινωνιακά μου χαρίσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι μία σωρεία γεγονότων δεν σε αφήνουν χαλαρό/η για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή όπως θα ήθελες και όπως επιτάσσει το συναίσθημά σου. Ωστόσο, με τον Δία και τον Άρη (από την Παρασκευή) στην Παρθένο, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βάζει στη διαδικασία να φλερτάρεις, να ανταλλάσσεις «ματιές», να δοκιμάζεις την τύχη σου στον έρωτα...
Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό επηρεάζει τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας και δημιουργεί ένα πλήθος ανατροπών, καθυστερήσεων, παρεξηγήσεων. Από την άλλη, ο Ήλιος που, επίσης, μπαίνει στον Ζυγό, σε εξωθεί στο να εστιάζεσαι στους συγκεκριμένους τομείς αλλά, επειδή την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μία Σεληνιακή έκλειψη, σου κρούει τον κώδωνα να προσέχεις και να κρατάς στάση αυτοσυγκράτησης.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην ξεσπάω τα νεύρα μου στα αγαπημένα μου πρόσωπα κι ας προσπαθήσω να κάνω καλύτερη διαχείριση των συναισθηματικών μου υπερχειλίσεων.

ΛΕΩΝ
Έρωτας: Η Αφροδίτη που φωτίζει το ζώδιό σου, σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε θέματα καρδιάς. Αξιοποίησέ την όσο μπορείς για να βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις στη σχέση σου, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να νιώσεις χαρά και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό και το τρίγωνό του με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Τοξότη, ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, ενισχύουν ακόμα περισσότερο της επιδράσεις της Αφροδίτης, ιδιαίτερα αν το ζητούμενό σου είναι να σοβαρευτείς στην προσωπική σου ζωή.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι οικονομικές σου υποθέσεις σε ζορίζουν ακόμα περισσότερο αυτές τις μέρες καθώς ο οίκος των οικονομικών σου έχει δεχθεί το χτύπημα της πρόσφατης ηλιακής έκλειψης. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η είσοδος του Άρη στην Παρθένο από την Παρασκευή, αστρολογική συγκυρία που «μιλάει» για έξοδα, πιθανώς έκτακτα. Οι δουλειές σου σε γενικές γραμμές ευνοούνται γι αυτό αξίζει τον κόπο να δουλέψεις σκληρά τώρα με την προοπτική να εδραιώσεις μία καλύτερη θέση στον τομέα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω τις κινήσεις μου, ιδιαίτερα όταν ταξιδεύω ή οδηγώ, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, μπορεί να ταλαιπωρηθώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρωτας: Η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη σε έχει επηρεάσει και σου έχει δημιουργήσει αρκετή δυσθυμία και κυκλοθυμία, ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Από την Παρασκευή μπαίνει και ο Άρης στην Παρθένο και πρέπει να προσέχεις γιατί θα είσαι πιο νευρικός/η. Μην ξεσπάς τις εντάσεις στο ταίρι σου. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει κάποια απογοήτευση, κυρίως σε σένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Ευτυχώς, αν η σχέση σου στηρίζεται σε γερές βάσεις, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σώζει την κατάσταση.
Καριέρα – Οικονομικά: Από την Τετάρτη ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και σε εξωθεί στο να δίνεις έμφαση στον οικονομικό τομέα, ο οποίος πλήττεται και από τον ανάδρομο Ερμή που ήδη προκαλεί καθυστερήσεις, ανατροπές, αναβολές. Επειδή αναμένεται και η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα των οικονομικών σου την επόμενη εβδομάδα, να προσέχεις όσο μπορείς και, αν σε αφήνει ο ανάδρομος Ερμής, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος για να μην μπλέξεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο σπίτι ή/και βλάβες. Ας προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμος/η για να μην διαπληκτιστώ με αγαπημένα μου πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
Έρωτας: Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου την Τετάρτη αλλά καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι καθώς την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τη σεληνιακή έκλειψη που θα σε ταλανίσει και θα πλήξει τον τομέα των σχέσεών σου. Πρόσεχε τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν κρατάς επικίνδυνα μυστικά, γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν ισχυρούς τριγμούς. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε εξωθεί στο να κάνεις την ενδοσκόπησή σου, να «ανακαλύψεις» τα λάθη σου και να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα για να τα διορθώσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Τα γεγονότα που διαδραματίζονται μάλλον έχουν ενισχύσει τους πιο μύχιους φόβους σου, την αγωνία ή την ανάγκη σου να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να αισθάνεσαι ασφαλής. Ωστόσο, αυτήν την περίοδο, οι αναβολές, οι παρεξηγήσεις, η κακή συνεννόηση δεν σου αφήνουν περιθώρια για να διορθώσεις τα πράγματα. Κράτα μία συντηρητική στάση, μην παίρνεις γρήγορες αποφάσεις και κάνε υπομονή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου και ακόμα περισσότερο από την Παρασκευή που μπαίνει ο Άρης στην Παρθένο και καταδεικνύει ότι είναι πιθανό να δράσουν σε βάρος μου και παρασκηνιακά οι εχθροί μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρωτας: Με τον Δία στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες να ενεργοποιούν τον άξονα των ερωτικών σου, φαίνεται ότι οι υπερβολές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Η φήμη σου ως παθιασμένο ον μπορεί να επαληθευτεί, αλλά τα πάθη σου θα συνοδεύονται και από μεγάλες δόσεις ρομαντισμού.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο από την Παρασκευή και σε εξωθεί στο να στρέψεις τη δράση σου προς τις συλλογικές σου δραστηριότητες και στις προσπάθειες να βρεις συμμάχους, στις φιλίες σου. Οι ευκαιρίες που μπορεί να εγκυμονούν αυτά τα περιβάλλοντα, μπορεί να αποτελέσουν σπουδαίους σταθμούς για την εξέλιξη της καριέρας σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά, πιθανώς κάποια επιβράβευση από τους ανωτέρους σου ή μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην ενδίδω σε δυσάρεστες σκέψεις. Με τον ανάδρομο Ερμή πρέπει να ανατρέξω στο παρελθόν για να μάθω από τα λάθη μου και όχι να κολλήσω στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρωτας: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τις επιλογές σου, τα κίνητρά σου, τα τραύματα, τις εμπειρίες, τις διαθέσεις σου. Τα γεγονότα που θα συμβαίνουν πλέον θα σου καταδεικνύουν αλήθειες, πιθανώς σκληρές, που πρέπει να αποδεχθείς, να μάθεις από τα λάθη σου, να μετατρέψεις τα παθήματα σε μαθήματα. Αν έχεις αυτή τη στάση δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά την πρόσφατη ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο, ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου, από την Παρασκευή περνάει και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο για να εντείνει τα προβλήματα. Θα είναι σχεδόν αδύνατον να αποφύγεις τις ευθύνες, τις αγγαρείες, τις εντάσεις και πιθανόν την αυστηρή κριτική εκ μέρους των ανωτέρων σου. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα επηρεάσει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και μπορεί να προκαλέσει καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις αδικημένος/η στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν τα γεγονότα, με τον ανάδρομο Ερμή, με εξωθούν στο να αναθεωρήσω τους στόχους μου, ας μη διστάσω να το κάνω, προκειμένου να συντονιστώ με τις ενέργειες αυτών των ημερών και να κάνω το καλύτερο δυνατόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρωτας: Από την Παρασκευή ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο, θέση από την οποία θα σε βάζει στη δράση για να περνάς καλά, να διασκεδάζεις, να είσαι με παρέες. Ανάμεσα σε όλα αυτά, δεν αποκλείεται να φλερτάρεις και να ερωτοτροπήσεις, πράγμα στο οποίο σε σιγοντάρει και ο Δίας από την Παρθένο αλλά μην περιμένεις σπουδαίες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης λέει το αντίθετο.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου και προκαλεί καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, ανατρεπτικές καταστάσεις. Αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, προσπάθησε να μην προβείς σε επαγγελματικά ξεκινήματα και, γενικότερα, κράτα μία όσο το δυνατόν πιο επιφυλακτική στάση στη δουλειά. Από την Τετάρτη θα μπει και ο Ήλιος στον Ζυγό αλλά, επειδή την επόμενη εβδομάδα, θα έχουμε έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ζυγού – Κριού, θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να εγείρει απωθημένα μου ή αναμνήσεις που ίσως να είναι τραυματικές για μένα. Ας προσπαθήσω να κοιτάω το μέλλον και να μην προβάλλω το παρελθόν στο παρόν, χάνοντας τις στιγμές μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα, φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σου και δη των προσωπικών. Τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να νιώσεις την αγάπη του/της συντρόφου σου, να καλύψεις τις ανάγκες σου, να αισθάνεσαι ασφαλής. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες για να περάσεις καλά, να γεφυρώσεις αποστάσεις αν υπάρχει τέτοιο θέμα, να καλύψεις τα κενά σου, να φλερτάρεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Τα οικονομικά σου που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά, ασφάλειες, διατροφές, κλπ, πλήττονται αυτή την περίοδο που οι ενέργειες της πρόσφατης ηλιακής έκλειψης είναι ακόμη έντονες. Στο ίδιο περιβάλλον, την Παρθένο, από την Παρασκευή μπαίνει ο Άρης, ο οποίος θα εντείνει τα προβλήματα. Προσπάθησε να παίρνεις ήρεμες αποφάσεις και, αν μπορείς με τον ανάδρομο Ερμή (ανατροπές, αναβολές, κλπ) να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, κάντο για να μην έχεις κι άλλες στεναχώριες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω κάθε λεπτομέρεια όταν ταξιδεύω ή σε θέματα σπουδών γιατί μπορεί να κάνω κάποιο σοβαρό λάθος ή παράληψη που να μου κοστίσει ακριβά.

ΙΧΘΥΕΣ
Έρωτας: Μετά την πρόσφατη ηλιακή έκλειψη που δημιούργησε τριγμούς στις σχέσεις σου, έρχεται και ο Άρης στην Παρθένο (από την Παρασκευή) για να κάνει τη ζωή σου λίγο πιο δύσκολη. Οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα σκληρά λόγια, μπορεί να είναι στην ημερησία διάταξη αυτή την περίοδο. Ευτυχώς, ο Δίας που βρίσκεται και αυτός στην Παρθένο, σε βοηθάει να συντηρήσεις τις ισορροπίες, αν κι εσύ προσπαθήσεις κι αν το αξίζει η σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Το περιβάλλον των οικονομικών σου, τόσο των τακτικών εσόδων σου όσο και αυτών που σχετίζονται με τις επενδύσεις σου, τις τράπεζες, το δημόσιο, τις ασφάλειες, τις διατροφές, τα κληρονομικά σου, βάλλεται από τις επιδράσεις του ανάδρομου Ερμή και της επικείμενης σεληνιακής έκλειψης. Κάνε μία όσο το δυνατόν πιο καλή διαχείριση των πόρων σου και προετοιμάσου γιατί οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και η κακή συνεννόηση θα σε πιέσουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου δεν μου επιτρέπει να μπω τώρα στον ανταγωνισμό ή σε συζητήσεις με τους ανωτέρους μου. Ας κάνω υπομονή κι ας προσπαθήσω να μαζεύω πληροφορίες πριν μπω στη δράση.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου