ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Καλωσορίζουμε το μήνα του Ζυγού με τις μηνιαίες προβλέψεις από 23/9 έως 23/10!



Ο μήνας θα αναδείξει όλο το χάος που κυριαρχεί με τάσεις μετάνοιας, συνειδητοποίησης και επανεξέτασης των πάντων
Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23/9 στις 11.21 το πρωί και θα παραμείνει έως τις 23/10 στις 7.47 το βράδυ, που θα περάσει στον Σκορπιό.
Με τον Ερμή ανάδρομο έως τις 10/10, τον Κρόνο να έχει περάσει οριστικά στον Τοξότη, τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθή φορά στις 25/9 και την Σεληνιακή έκλειψη στις 28/9, ο μήνας θα αναδείξει όλο το χάος που κυριαρχεί με τάσεις μετάνοιας, συνειδητοποίησης και επανεξέτασης των πάντων.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά......

ΚΡΙΟΣ
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο μήνας αυτός για σένα, καθώς η τελευταία έκλειψη του χρόνου γίνεται στο ζώδιό σου και ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου θα βρεθείς σε πλήρη σύγχυση. Γενικότερα όμως και ως τις 10/10 θα είσαι σε μεγάλη ένταση και ο τρόπος που σκέφτεσαι θα είναι επιθετικός χωρίς πρόθεση επιείκειας.
Ο Ήλιος απέναντί σου στον Ζυγό σε βάζει σε αναθεωρήσεις σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με συντρόφους και συνεργάτες, ενώ αιφνιδιαστικά γεγονότα δεν οδηγούν σε ευχάριστη κατάληξη.
Νιώθεις πως κάτι συμβαίνει που δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο, αλλά είσαι σίγουρος/η πως θα συμβεί.
Από 23 έως 29/9 προσπάθησε να βάλεις βάσεις και οι στόχοι σου να είναι αυστηρά ρεαλιστικοί ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου.
Από 27/9 έως 3/10 ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου δεν βοηθάει να τακτοποιήσεις τις σκέψεις και τις ανάγκες σου και κάθε σοβαρή συζήτηση που αφορά σχέσεις και συνεργασίες θα καταλήξει σε παρωδία ειδικά για σένα του πρώτου δεκαήμερου.
Από 29/9 έως 18/10 η εμμονή σου θα φέρει αντιδράσεις, αλλά θα είναι από εκείνες που προκαλείς εσύ χωρίς να αφήνεις περιθώριο στους άλλους να αντιδράσουν ηπιότερα, φτάνοντας τα πράγματα στα άκρα.
Ο Ερμής απέναντί σου στον Ζυγό θα ταλαιπωρεί ειδικά εσένα του πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου ως τις 10/10 με αναβολές, καθυστερήσεις, ασυνεννοησία και παρερμηνεύσεις σε ότι αφορά τις αποφάσεις ανάμεσα σε σένα και στους συνεργάτες σου και γενικότερα με όσους μοιράζεσαι κάτι.
Ένα ιδανικό διάστημα ειδικά για σένα του πρώτου δεκαήμερου, είναι από 10 έως 17/10 που μπορείς να σκεφτείς ώριμα και να μεθοδεύσεις ένα σχέδιο που θα έχει προοπτική.
Από 18 έως 23/10 ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, θα είσαι στην τσίτα ειδικά στα επαγγελματικά σου θέματα και ο λόγος σου θα είναι αιχμηρός, σκεφτόμενος χωρίς έλεος.
Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα ως τις 9/10, που θα περάσει στην Παρθένο.
Απολαμβάνεις το ξεκαθάρισμα που προξένησε η παραμονή της αρκετό καιρό στον Λέοντα και τώρα εσύ του τρίτου δεκαήμερου θα πρέπει να εκμεταλλευτείς ως τις 8/10 τις ευκαιρίες που σου δίνει να χαρείς, να ερωτευτείς και να δημιουργήσεις.
Από 23 έως 30/9 είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για προχωρήσεις σε μια σχέση που έχει ανανεωθεί, να ερωτευτείς απρόσμενα και ασυνήθιστα, ή να προωθήσεις ένα δημιουργικό σου σχέδιο που σχετίζεται με τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σου, ειδικά αν έχει βάσεις στο παρελθόν.
Από τις 9/10 που θα περάσει στην Παρθένο ο τομέας εργασία θα σε απασχολήσει πολύ, εφόσον και ο κυβερνήτης σου Άρης θα βρίσκεται από κοντά.
Από 18 έως 23/10 και ειδικότερα εσύ του πρώτου δεκαήμερου προσπάθησε να εξομαλύνεις σχέσεις με συναδέλφους και δώσε προσοχή σε θέματα υγείας.
Ο Άρης στην Παρθένο όλο τον μήνα σε κάνει σχολαστικό μην αφήνοντας να πέσει κάτω τίποτα. Ιδανικό διάστημα να επισκεφτείς ένα γιατρό, να κάνεις εξετάσεις και να βγάλεις πολλή δουλειά, ειδικά από 6 έως 23/10 που θα είσαι σε δημιουργική ένταση.
Η Πανσέληνος στις 28/9 στο ζώδιό σου που συνοδεύεται από τη Σεληνιακή έκλειψη, είναι ειδικά για σένα του πρώτου δεκαήμερου, μια καθοριστική ένδειξη για το πώς πρέπει να χειριστείς τις ανάγκες σου και πώς να πράξεις γι αυτές. Είσαι θυμωμένος/η αλλά πρέπει να γίνεις αποτελεσματικός/ή.
Στη Νέα Σελήνη στις 13/10 απέναντί σου στον Ζυγό, ειδικά εσύ του τρίτου δεκαήμερου νιώθεις πως τα πράγματα έφτασαν στα άκρα σε ότι αφορά το γάμο, τη συμβίωση ή τις συνεργασίες σου και αποφασίζεις να τελειώνεις με ότι δεν τραβάει άλλο. Πάρε αποφάσεις και κάνε νέα ξεκινήματα χωρίς εντάσεις και πάνω από όλα με λογική προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι πως τα πράγματα κινούνται περισσότερο εύκολα από πριν, το νερό έχει μπει στο αυλάκι και ακόμα και αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν σε αφήνει να αισθανθείς έτσι, να ξέρεις πως ακόμα και στο χειρότερο έχεις την απαραίτητη προστασία, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου.
Ο Ήλιος στον Ζυγό σε κάνει να προγραμματίζεις θέματα δουλειάς και να ασχολείσαι με τη φυσική σου κατάσταση μπαίνοντας σε ένα νέο κύκλο διατροφής και αλλαγής συνηθειών.
Από 27/9 έως 3/10 η συνάντηση με τον ανάδρομο Ερμή προκαλεί πολλές σκέψεις και συζητήσεις, αλλά είναι ακατάλληλο διάστημα για να πάρεις αποφάσεις. Αν σχεδιάζεις πράγματα στη δουλειά, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα σε εκνευρίσουν, γι αυτό φρόντισε να το αποφύγεις.
Ο Ερμής ως τις 10/10 δεν θα σου κάνει τη χάρη να σε αφήσει να δείξεις πόσο υπομονετικός και πρακτικός είσαι, γι αυτό από 10 έως 17/10 πάρε εκδίκηση και δείξε τα ταλέντα σου, την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα που σε διέπουν, ειδικά σε οικονομικά θέματα, οφειλές, ρυθμίσεις και συμφωνίες.
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα έως τις 9/10 που θα περάσει στην Παρθένο και ως εκείνη τη στιγμή ειδικά εσύ του τρίτου δεκαήμερου μπορείς να αποκαταστήσεις οικογενειακές σχέσεις ή να δεχτείς έναν φιλοξενούμενο που θα αποδειχθεί μια ευχάριστη νότα.
Από τις 9/10 και μετά έρχεται η ώρα της συναισθηματικής και ηθικής αποζημίωσης για όσα τυχόν δυσάρεστα συνέβησαν. Οι σχέσεις σου αποκαθιστώνται και όσα σε απασχόλησαν αποτελούν παρελθόν. Ακόμα και αν έχασες κάποια πρόσωπα από τη ζωή σου είναι πλέον αδιάφορο μετά από τα ξεκαθαρίσματα που έγιναν και τώρα τα συνειδητοποιείς πλήρως.
Από 10 έως 23/10 έχεις την τάση να βλέπεις ρομαντικά και αφελώς τις καταστάσεις, ενώ φίλοι και κοινωνικό περιβάλλον σε απορροφούν με διάφορα θέματα που σου παρουσιάζουν. Πρόσεχε μην αναμιχθείς σε κάτι που δεν είσαι σίγουρος/η πως θέλεις, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου.
Από 18 έως 23/10 όμως, απολαμβάνεις μια έντονη ερωτική περίοδο που ακόμα και σε κάνει αφηρημένο και ονειροπόλο αποτελεί, μια όμορφη παρένθεση στη ζωή σου.
Ο Άρης στην Παρθένο από τις 25/9 σε κάνει να αναλαμβάνεις διαρκώς πρωτοβουλίες ειδικά στον ερωτικό τομέα, ψάχνεις να μάθεις, να βεβαιωθείς, να ζήσεις έντονα. Παράλληλα αν έχεις ένα δημιουργικό σχέδιο στο μυαλό σου είναι ιδανικό διάστημα να το τρέξεις και να κάνεις τις ανάλογες επαφές προώθησης, καθώς είσαι σε πολύ καλή ψυχολογία.
Η Πανσέληνος στις 28/9 στον Κριό συνοδεία της Σεληνιακής έκλειψης, σε βρίσκει διστακτικό και σε φάση περισυλλογής, καθώς αισθάνεσαι πως πρέπει να αποσυρθείς για λίγο. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να γεμίσει τις μπαταρίες του και εστιάσου στο στόχο σου.
Η Νέα Σελήνη στις 13/10 στον Ζυγό είναι πολύ επιβοηθητική στο να λύσεις θέματα στη δουλειά, να βρεις νέα δουλειά, να στείλεις βιογραφικά, να αρχίσει δίαιτα που θα έχει αποτελέσματα ή να απαλλαγείς από μια συνήθεια ή εξάρτηση που σε βαραίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας σημαντικός κύκλος ανοίγει για σένα από αυτόν τον μήνα καθώς ο Κρόνος πέρασε οριστικά απέναντί σου και ξεδιπλώνει αργά και βασανιστικά την επιρροή του.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου πρωταγωνιστείς και καλείσαι να δεις τα πράγματα ώριμα. Κατά τα άλλα ο μήνας είναι γεμάτος ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις, αναβολές, πίεση και εμπόδια στα σχέδιά σου.
Ο Ήλιος στον Ζυγό είναι αυτός που θα σου υπενθυμίζει όλο τον μήνα πως μια πρόσφατη σχέση σου, ένας καλοκαιρινός έρωτας ή μια σχέση που διαιωνίζεται μέσα στο χρόνο, χρειάζονται τόνωση, εκτόνωση, ή εγκατάλειψη. Εσύ θα αποφασίσεις ανάλογα με το τι συμβαίνει. Το σίγουρο είναι πως 27/9 έως 3/10 θα σε τρώνε οι αμφιβολίες και θα βολοδέρνεις ανάμεσα σε αντιφάσεις ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου.
Από 29/9 έως 13/10 παθιάζεσαι με ένα θέμα που αφορά στα οικονομικά σου γι αυτό μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις.
Ο κυβερνήτης σου Ερμής σε ανάδρομη πορεία έως τις 10/10 στον φιλικό Ζυγό, δυσκολεύει την επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα και ότι και αν συμβαίνει δεν είσαι σε θέση να το χειριστείς σωστά. Απέφυγε συζητήσεις και αντιπαραθέσεις και εκμεταλλεύσου το διάστημα από 10 έως 17/10 για να λύσεις τα όποια θέματά σου.
Η Αφροδίτη θα είναι για λίγο ακόμα διάστημα στον Λέοντα, έως τις 9/10 που θα περάσει στην Παρθένο.
Ειδικά εσύ του τρίτου δεκαήμερου έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος και να διευθετήσεις εκκρεμότητες που προέκυψαν από την ανάδρομη πορεία της. Επιπλέον μπορείς να κλείσεις συμφωνίες και να επεξεργαστείς προτάσεις που έχουν βάση στο παρελθόν.
Από 23 έως 30/9 είναι ένα θαυμάσιο διάστημα ξαφνικών ευκαιριών, νέων γνωριμιών και λύσεων εξ ουρανού, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς σωστά μετά την πάροδο του ανάδρομου Ερμή και ως τότε να τα επεξεργαστείς κατάλληλα.
Από τις 9/10 που η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο ασχολείσαι με το σπίτι και τις ανάγκες του, ενώ κινητοποιείσαι προς αυτή την κατεύθυνση με ιδιαίτερο ζήλο. Ειδικά από 18 έως 23/10 δείχνεις μεγάλη θέληση και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες ώστε να κάνεις αυτό που χρειάζεται, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου.
Ο Άρης και αυτός στην Παρθένο από τις 25/9, σου θυμίζει πως οι οικογενειακές σου ευθύνες έχουν γιγαντωθεί και σε προτρέπει να κάνεις κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου αισθάνεσαι μεγάλο βάρος, ιδιαίτερη πίεση και άγχος από 25/9 έως 7/10, ενώ μπορεί να συγκρουστείς για τις επιλογές σου.
Η φόρτιση που αισθάνεσαι είναι γιατί ο Κρόνος απέναντί σου, θυμίζει διαρκώς τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου. Επιπλέον η συναισθηματική σου ζωή μπαίνει στο μικροσκόπιο και ότι τυχόν πρόβλημα που έχει προκύψει αναγκάζεσαι να το δεις σοβαρά.
Στην Πανσέληνο στις 28/9 στον Κριό που συνοδεύεται από τη Σεληνιακή έκλειψη, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου ανακινείς λόγια και αντιδράσεις φίλων, σκέφτεσαι κυκλοθυμικά και νευριάζεις πρώτα με τον εαυτό σου.
Η Νέα Σελήνη στις 13/10 στον Ζυγό σε βάζει σε πορεία ανανέωσης και ξεκαθαρίσματος, αλλά η επιπολαιότητα επικρατεί και ο αυθορμητισμός σου δεν εκτιμάται. Συγκρατήσου από υπερβολές ειδικά εσύ του τρίτου δεκαήμερου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρχίζεις με βήματα χελώνας μεν αλλά αποφασιστικά δε, να ξεκαθαρίζεις πολλά στην προσωπική σου ζωή και ιδιαίτερα όσα απασχολούν άμεσα την καθημερινότητά σου.
Η Σεληνιακή έκλειψη που πάντα σε επηρεάζει, θα σταθεί καθοριστική για να αποβάλλεις από τη ζωή σου τα περιττά και τα ανεπιθύμητα, ειδικότερα εσύ του πρώτου δεκαήμερου.
Ο μήνας αρχίζει δύσκολα αλλά στην πορεία θα δεις πως ξαλαφρώνεις και ελέγχεις επαρκώς τις καταστάσεις.
Ο Ήλιος στον Ζυγό όλο τον μήνα σε καθοδηγεί στις οικογενειακές σου υποχρεώσεις και σε κάνει να νοιάζεσαι για θέματα του σπιτιού σε όλο τους το εύρος.
Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο από 27/9 έως 3/10 ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου.
Από 6 έως 18/10 η συμπεριφορά σου τείνει να είναι αλλοπρόσαλλη καθώς αυτό το διάστημα μπορεί να ανακαλύψεις ξαφνικά κάτι που χωρίς καν να το εξακριβώσεις αντιδράς αυτόματα και με μεγάλη ένταση, ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου.
Ο Ερμής σε ανάδρομη φορά έως τις 10/10 σε κάνει να ανακινείς θέματα ακίνητης περιουσίας, ενοικίασης σπιτιού ή οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό και αναζητάς πληροφορίες. Μείνε μόνο στην αναζήτηση και πράξε μετά τις 10 του μήνα που θα επιστρέψει σε ευθεία φορά.
Από 18 έως 23/10 η ατμόσφαιρα στο σπίτι και στη συντροφική σου ζωή θα είναι τεταμένη καθώς συνειδητοποιείς διαφορές στον τρόπο προσέγγισης των θεμάτων που απασχολούν την κοινή σου ζωή.
Η Αφροδίτη στον Λέοντα διανύει τα τελευταία της βήματα παραμένοντας ως τις 9/10 που θα περάσει στην Παρθένο.
Ως εκείνη τη στιγμή σου δίνει μια τελευταία υπόσχεση για βελτίωση των οικονομικών σου, ενώ από 23 έως 30/9 μπορείς να αξιοποιήσεις κάθε ξαφνική ευκαιρία που σου δίνεται μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο για αύξηση του εισοδήματός σου.
Από τις 9/10 που θα περάσει στην Παρθένο όλη σου η έγνοια είναι πώς θα καλύψεις τα κενά της καθημερινότητας και πώς θα επιλύσεις ζητήματα που έχουν προκύψει με τρίτους. Ήρθε η ώρα να δράσεις και πιο πολύ από 18 έως 23/10, διάστημα που ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου έχεις το πάνω χέρι και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς.
Παρόλο που το τοπίο είναι ακόμα θολό, η επιστροφή του Ερμή σε ευθεία φορά είναι ιδανική για να εκφραστείς και να μιλήσεις έξω από τα δόντια, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου από άχρηστες συσσωρεύσεις σκέψεων.
Ο Άρης και αυτός στην Παρθένο από 25/9 σε βάζει σε διαδικασία κίνησης, μετακινήσεων, διευθετήσεων και αδιάκοπων συνδιαλλαγών σε όλα τα επίπεδα.
Οι επαφές θα είναι συνεχείς αλλά μην παρασυρθείς από λόγια και απόψεις άλλων. Κάνε αυτό που πρέπει ώστε να μπορείς να χαρείς την καθημερινότητά σου και μην αναβάλλεις άλλο παρελθοντικά ζητήματα που σε ενοχλούν.
Η Πανσέληνος στις 28/9 στον Κριό σε συνδυασμό με τη Σεληνιακή έκλειψη σε εγκλωβίζει σε επαγγελματικά θέματα και έγνοιες και σε απορροφά ολοκληρωτικά με αυτά. Μη μιλάς πολύ ακόμα και αν έχεις δίκιο για ότι λες θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.
Η Νέα Σελήνη στις 13/10 στον Ζυγό σε κάνει να σκέφτεσαι την περίπτωση μετακόμισης ή ανακαίνισης του χώρου σου και γενικά σε εστιάζει στο σπίτι, στην οικογένεια και στις ανάγκες τους.

ΛΕΩΝ
Άλλος ένας μήνας που σε βρίσκει αισιόδοξο/η με περίσσια ενέργεια, αντοχή και θέληση, αλλά όχι χωρίς επιπόλαιες κινήσεις. Μπορεί λοιπόν να είσαι μέσα στην καλή χαρά, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή στα λόγια σου και στη συμπεριφορά σου, καθώς και σε κάθε πρόταση, συμφωνία και σπατάλη.
Ο κυβερνήτης σου Ήλιος στον Ζυγό εξάπτει την επικοινωνιακή σου διάθεση, δίνοντάς σου και ιδιαίτερη ευχέρεια και στον προφορικό αλλά και στον γραπτό λόγο. Η ζεστασιά που ούτως ή άλλως σε διακατέχει στην ομιλία σου γίνεται ακόμα πιο έντονη, αλλά μην ξεχνάς πως ο ανάδρομος Ερμής έως τις 10/10 ξεσκεπάζει την τυπική αβρότητα από την ουσιαστική πρόθεση.
Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή λοιπόν από 27/9 έως 3/10 στις επαφές σου με τους άλλους και μην προτιμάς να υπονοείς. Το διάστημα αυτό είναι παγίδα ειδικά για σένα του πρώτου δεκαήμερου.
Ο Ερμής με τη σειρά του όσο είναι ανάδρομος θα σε μπερδεύει και δεν θα σου αφήνει περιθώρια να συνεννοηθείς όπως θα ήθελες. Μην επικοινωνήσεις ως τις 10/10 για σοβαρά θέματα, ενώ ταξίδια και ραντεβού μπορεί να αναβληθούν ή να καθυστερήσουν.
Από 10 έως 17/10 έχεις μια σημαντική ευκαιρία να προωθήσεις ένα σχέδιο, να κλείσεις μια ιδανική συμφωνία και να καταφέρεις μια επιδίωξή σου, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου.
Η Αφροδίτη κάνει τα τελευταία της βήματα στο ζώδιό σου μετά από μεγάλη παραμονή, ανακατεύοντας για τα καλά την τράπουλα της συναισθηματικής σου ζωής αλλά και των οικονομικών απολαβών σου.
Μέχρι να περάσει στην Παρθένο στις 9/10, θα δείξει για άλλη μια φορά τη γενναιοδωρία της ειδικά σε σένα του τρίτου δεκαήμερου στρώνοντας μια λεωφόρο ευκαιριών από 23 έως 30/9, που σχετίζονται με όλα όσα προγραμματίζεις να αρχίσεις σε ένα νέο δημιουργικό κύκλο.
Στο πέρασμά της στην Παρθένο αφηνιάζεις και αρχίζεις να σκέφτεσαι να ξοδέψεις χρήματα ακόμα και αν δεν σου περισσεύουν, για να ανανεώσεις την εικόνα σου και να αισθανθείς καλύτερα.
Από 18 έως 23/10 είναι πολύ δύσκολο να συμμαζευτείς γι αυτό πρόσεχε τουλάχιστον να επενδύσεις σωστά και να μην υπερβάλλεις στις ανάγκες σου.
Ο Άρης και αυτός στην Παρθένο από τις 25/9 δεν αφήνει περιθώρια φρεναρίσματος, αντίθετα σε οδηγεί σε μια ξέφρενη καταναλωτική κούρσα, στην οποία παράλληλα βγάζεις και το χέρι θριαμβευτικά έξω από το παράθυρο.
Έχε τα μάτια σου ανοιχτά από 27/9 έως 17/10 γιατί είσαι έτοιμος να εθιστείς με πρόσωπα και πράγματα γεγονός από το οποίο θα βγεις χαμένος/η.
Στην Πανσέληνο στις 28/9 στον Κριό μαζί με τη Σεληνιακή έκλειψη, λειτουργείς παρορμητικά, παίρνεις ρίσκα και αισθάνεσαι πως θέλεις να ξεφύγεις από οτιδήποτε καθοδηγεί τις ανεξέλεγκτες επιθυμίες σου. Θα ζήσεις έντονα και ίσως και συναρπαστικά. Αλλά η συνέχεια είναι αμφίβολη.
Η Νέα Σελήνη στις 13/10 στον Ζυγό σε βοηθάει να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου με γείτονες, συγγενείς και οικεία πρόσωπα της καθημερινότητας, διώχνοντας κάθε σύννεφο που μαυρίζει τις καλημέρες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νιώθεις ευεξία, ψυχική και σωματική ανάταση αυτόν τον μήνα και το χαμόγελο είναι μόνιμα αποτυπωμένο στο πρόσωπό σου. Ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου έχεις πολλούς λόγους να αισιοδοξείς, σχεδιάζοντας μεθοδικά το μέλλον.
Ο Ήλιος στον Ζυγό σε παρασύρει να ξοδέψεις χρήματα για τις προσωπικές σου ανάγκες, πέραν αυτών που πιθανά προέκυψαν με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου.
Από 23 έως 29/9 ελέγχεις τις ελλείψεις στο σπίτι σου ή στο γραφείο σου και κάνεις τις λίστες σου με απόλυτη ακρίβεια και εγκράτεια. Όμως το ίδιο περίπου διάστημα από 27/9 έως 3/10 νιώθεις να οδηγείσαι σε αδιέξοδο γιατί αυτά που σκέφτεσαι δεν μπορούν να γίνουν, είτε γιατί σου λείπουν τα χρήματα, είτε γιατί χρειάζεται χρόνος, είτε γιατί ο κυβερνήτης σου που είναι ανάδρομος φέρνει εμπόδια.
Ο Ερμής λοιπόν έως τις 10/10 θα κινείται ανάδρομα και αυτός στον Ζυγό και ως εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να προσέχεις στις συζητήσεις και στις αποφάσεις σου γύρω από οικονομικά θέματα και διαχείριση των χρημάτων σου. Μην ξοδέψεις κανένα σοβαρό ποσό μέχρι να ο Ερμής να γυρίσει σε ευθεία φορά.
Από 10 έως 17/10 μπορείς να οργανώσεις άψογα τις υποθέσεις σου, ενώ αν κάτι πρέπει να διευθετηθεί πιο πριν, θα συζητήσεις, θα διαπραγματευτείς, αλλά δεν θα κάνεις οριστικές κινήσεις.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα έως τις 9/10 που θα περάσει στο ζώδιό σου και ως εκείνη τη στιγμή θα δεις πως μπαίνει ένα τέλος σε όλες σου τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς. Τίποτα θολό δεν υπάρχει πια στον ορίζοντα και το όποιο παρασκήνιο δίνει τη θέση του σε ένα γερό ξεκαθάρισμα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ακόμα και αν πονάνε, εσύ έπαιξες, έχασες ή κέρδισες και προχωράς μπροστά.
Από τις 9/10 και έπειτα γίνεσαι τρυφερός/ή με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να είναι δίπλα σου, ενώ αισθάνεσαι την ανάγκη να αλλάξεις λίγο την εξωτερική σου εικόνα, να γίνεις πιο ερωτεύσιμος/η και να δώσεις περισσότερη σημασία στον εαυτό σου, ειδικά εσύ του πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου.
Από 9 έως 23/10 όμως η συναισθηματική σύγκρουση δεν θα λείπει, εφόσον θα καταλάβεις πως είχες και εσύ ευθύνη σε ότι συνέβη και το μερίδιό σου θα πρέπει να το αναλάβεις χωρίς να χαϊδεύεις τα λάθη σου. Είναι δύσκολο να κατασταλάξεις αλλά θα πρέπει να κατανοήσεις το μάθημα που σου δόθηκε και να μην το αγνοήσεις, ειδικά με συντρόφους και συνεργάτες σου.
Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 25/9 σε βάζει σε εγρήγορση και παρά τα προβλήματα στην επικοινωνία επιθυμείς να τακτοποιήσεις τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια. Αυτός θα είναι και ο βασικός σου στόχος όλο τον μήνα, ο οποίος σε κάνει εξαιρετικά εργατικό/ή, μεθοδικό/ή και ανθεκτικό/ή.
Ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου προσπάθησε να φανείς ψύχραιμος από 25/9 έως 7/10 με οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην οικογένεια ή που αφορά στο σπίτι γενικώς. Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος και το διάστημα είναι πολύ υπαινικτικό.
Η Πανσέληνος στις 28/9 στον Κριό που συνοδεύεται από τη Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να επιφέρει καθυστερήσεις και εμπόδια στο πρόγραμμά σου, σε μια νέα επιδίωξη ή ένα ταξίδι. Αν ξεκινάς κάτι αυτές τις μέρες καλύτερα να το αναβάλεις.
Η Νέα Σελήνη στις 13/10 στον Ζυγό στρώνει το δρόμο για να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα, πηγές εσόδων, καταμερισμό αναγκών και διευθετήσεις πάσης φύσεως.

ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας των γενεθλίων σου σε βρίσκει αγχωμένο/η, κάποιους και ταλαιπωρημένους ψυχολογικά από τις εκλείψεις, αλλά περισσότερο σε νοιάζει που δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις τις εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί και είναι πάσης φύσεως.
Ωστόσο ο Ήλιος στο ζώδιό σου σκορπάει λάμψη και αισιοδοξία και εσύ τα ρουφάς σαν σφουγγάρι, εφόσον είναι με το σταγονόμετρο. Είναι με το σταγονόμετρο διότι από 6 έως 18/10 θα είσαι σε εριστική διάθεση ειδικά σε θέματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, ενώ τα συναισθήματά σου είναι θυμός, εκδίκηση, ζήλεια και ανταγωνισμός, ειδικά εσύ του πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου.
Πριν από αυτό το διάστημα έχε το νου σου στις συζητήσεις που κάνεις με άλλους για άλλους από 27/9 έως 3/10, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου γιατί μπορεί άθελά σου να παρεξηγηθείς και να ανοίξουν θέματα από το πουθενά.
Αυτή η πιθανότητα ενισχύεται έως τις 10/10 που ο Ερμής στο ζώδιό σου θα είναι σε ανάδρομη φορά και θα σου δημιουργεί επιπλέον προβλήματα και διαμάχες.
Μην διεκδικήσεις τίποτα ως τις 10/10 και κράτα τις ερωτήσεις και τις απορίες σου για μετά. Όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή φορά τα πράγματα θα κυλήσουν αβίαστα και θα πάρεις τις απαντήσεις σου.
Από 18 έως 23/10 η γλώσσα σου θα τσακίζει κόκκαλα, αλλά αυτό δεν θα κάνει καλό και σε σένα. Προσοχή σε διαπληκτισμούς μέσα στην οικογένεια και μετρίασε όσο μπορείς τα νεύρα σου ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου.
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα έως τις 9/10 που θα περάσει στην Παρθένο. Μεγάλη η ικανοποίηση που θα νιώσεις ειδικά εσύ του τρίτου δεκαήμερου, καθώς οι συχνές συνευρέσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, οι προτάσεις και οι κοινωνικές συναναστροφές, που είναι και στο στοιχείο σου, σε κάνουν να αισθάνεσαι πληρότητα.
Από 23 έως 30/9 είναι ένα διάστημα ευχάριστων εκπλήξεων και αναπάντεχων γεγονότων ειδικά για σένα του τρίτου δεκαήμερου. Μπορεί να γνωρίσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα, να σου γίνει μια έκπληξη από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να δικαιωθείς για ένα θέμα που σε βασανίζει.
Στις 9/10 που η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο αρχίζεις να αισθάνεσαι την ανάγκη να κλειστείς συναισθηματικά, να μην φανερώνεις τα συναισθήματά σου και να μην εκδηλώνεις τις προθέσεις σου. Δρας ανιχνευτικά και υπολογίζεις την κάθε σου κίνηση. Από 18 έως 23/10 γίνεσαι δαιμόνιος και σκαλίζεις όλα τα θέματα που σε έχουν ενοχλήσει προκειμένου να βρεις το δίκιο σου. Κάνοντας εντελώς υπόγειες κινήσεις δημιουργείς ένα παρασκήνιο σαν παγίδα για τους άλλους.
Ο Άρης και αυτός στην Παρθένο από τις 25/9 δεν σε αφήνει να ησυχάσεις αν δεν βρεις τον υπαίτιο στο θέμα που σε απασχολεί, αλλά παράλληλα σου δίνει ευκαιρίες ανεύρεσης και συνεχή ώθηση μέχρι να θριαμβεύσεις.
Πρόσεχε όμως την εξάντληση και την υγεία σου διότι μπορεί εύκολα να αποδυναμωθείς.
Στην Πανσέληνο στις 28/9 απέναντί σου στον Κριό με τη συνοδεία της Σεληνιακής έκλειψης, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου αισθάνεσαι σαν μετέωρος/η και τίποτα δεν σε διαβεβαιώνει για μια ομαλή συνέχεια. Τα γεγονότα τρέχουν και εσύ ξωπίσω τους.
Η Νέα Σελήνη στις 13/10 στο ζώδιό σου σε απαλλάσσει από όλες τις έγνοιες και τις φοβίες σου και σε κάνει να αλλάζεις αποφασιστικά νοοτροπία και τρόπο σκέψης βλέποντας μόνο μπροστά, αλλά και μην αφήνοντας πίσω τίποτα, μισοτελειωμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κινείσαι προσεκτικά και ενίοτε και διστακτικά, έχοντας την αίσθηση πως κάποιος προσπαθεί να σε εκθέσει, αλλά το θεαματικό τρίγωνο του κυβερνήτη σου Πλούτωνα με τον Δία, δεν σε αφήνει στιγμή από την προστασία του, ειδικά εσένα του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου.
Ο Ήλιος στον Ζυγό εξάπτει μια ανασφάλεια που είναι περισσότερο ακαθόριστη παρά καθορίζεται από συγκεκριμένα αίτια. Στο γεγονός αυτό συμβάλλει και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Ζυγό έως τις 10/10. Δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις αυτό που θέλεις και το κάνεις είτε μέσω άλλων μεσολαβητών ή καθόλου, προκειμένου να κερδίσεις χρόνο υποκινώντας άλλες διερευνητικές ενέργειες.
Από 27/9 έως 3/10 συζητάς όσα έχεις στο μυαλό σου προκειμένου να βρεις μια άκρη, αλλά το διάστημα είναι απαγορευτικό για τελεσίδικες κινήσεις που αν τις κάνεις θα μετανιώσεις. Μάζεψε όσες πληροφορίες χρειάζεσαι, στην ανάγκη χρησιμοποίησε και κάποιες γνωριμίες και κάνε συλλογή πληροφοριών.
Άρχισε να δρας από τις 10/10 και μετά που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ευθεία φορά, παρόλο που και τότε δεν θα ανοίξεις τα χαρτιά σου, αν δεν βεβαιωθείς πως ήρθε η καταλληλότερη στιγμή για σένα.
Από 18 έως 23/10 μίλα μόνο με όσους εμπιστεύεσαι, ενώ το διάστημα αυτό είναι πολύ αποκαλυπτικό και μπορεί να μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά, ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου.
Η Αφροδίτη που τελειώνει την πορεία της στον Λέοντα και που δημιούργησε αναστάτωση στον επαγγελματικό σου χώρο αλλά και αποκατέστησε τα πράγματα στο τέλος, θα παραμείνει ως τις 9/10 που θα περάσει στην Παρθένο.
Η επαγγελματική σου δράση εξακολουθεί να φέρνει αποτελέσματα ειδικά σε σένα του τρίτου δεκαήμερου, ενώ είναι πολύ πιθανό αν ο προσωπικός σου χάρτης συγκατατίθεται, να αλλάξεις δουλειά ή να έχεις ευχάριστες και απρόσμενες εξελίξεις από 23 έως 30/9. Αν ψάχνεις δουλειά ή έχεις προβλήματα με την υπάρχουσα, κινήσου αυτό το ευνοϊκότατο διάστημα.
Από τις 9/10 που η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, έρχεσαι πιο κοντά σε φίλους και ανθρώπους πολύτιμους για σένα, ενώ η κοινωνική σου ζωή απογειώνεται.
Αν κάνεις μια νέα γνωριμία από 10 έως 23/10, μην βιαστείς να ανοιχτείς γιατί η ρομαντική σου διάθεση σκεπάζει κάθε ρεαλισμό και μπορεί να απογοητευτείς, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου.
Ο Άρης και αυτός στην Παρθένο από 25/9 σε ψυχαγωγεί με κάθε τρόπο, σε προτρέπει να δώσεις στις μέρες σου διασκεδαστικό τόνο όσο και όπως μπορείς και αν έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί στα κατάλληλα μέρη για να τα προωθήσεις.
Από 11 έως 23/10 είναι ένα ιδανικό διάστημα να συγκεντρωθείς στον στόχο σου και να εκφραστείς προς τα έξω με πείσμα και αφοσίωση, ειδικά εσύ του πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου.
Εκμεταλλεύσου την ένταση και κινήσου εποικοδομητικά.
Στην Πανσέληνο στις 28/9 στον Κριό μαζί με την Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στη δουλειά ή να μην αισθάνεσαι καλά ψυχολογικά. Μην ανακινήσεις θέματα και μην αρχίσεις τίποτα καινούργιο, απλά περίμενε υπομονετικά.
Η Νέα Σελήνη στις 13/10 στον Ζυγό, σε εξαναγκάζει σε μια εσωτερική περισυλλογή, Κλείσου στον εαυτό σου μόνο και μόνο για να μπορέσεις να επιστρέψεις ενεργός και αποφασισμένος να αφήσεις όλα τα άσχημα πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν εξαιρέσουμε εσένα των πρώτων ημερών που νιώθεις την επίδραση του Κρόνου σαν έναν αυστηρό επιτηρητή που διόρισαν στη ζωή σου, ο μήνας αυτός είναι ενδιαφέρων, από την άποψη πως υπερπηδάς τα εμπόδια σαν αίλουρος.
Ο Ήλιος στον Ζυγό δημιουργεί την ανάγκη να συναναστραφείς φιλικά πρόσωπα, να ξοδέψεις πολύ χρόνο μαζί τους και να συζητάς ασταμάτητα για θέματα που σε απασχολούν. Επιπλέον η κοινωνική σου ζωή αποκτά χρώμα και στυλ και δεν μαζεύεσαι στο σπίτι δεχόμενος/η διαρκώς προτάσεις.
Από 23/9 έως 3/10 προσπαθείς να συγκεντρωθείς σε θέματα που σε απασχολούν, νιώθοντας την επιθυμία να ξεκαθαρίσεις με το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά η ανάδρομη κίνηση του Ερμή προκαλεί παρεξηγήσεις και πολλή ασυνεννοησία.
Αυτό το διάστημα απέφυγε κουτσομπολιά και μην συζητάς για άλλους ειδικά αν δεν σε αφορά και ειδικότερα εσύ του πρώτου δεκαήμερου.
Εσύ του δεύτερου δεκαήμερου φυλάξου από παγίδες στα οικονομικά σου από 29/9 έως 13/10 και μην ανοίγεσαι ακόμα και αν υπάρχει ανάγκη. Περίμενε και θα έρθει η κατάλληλη ευκαιρία.
Ο Ερμής στον Ζυγό και αυτός θα είναι σε ανάδρομη φορά έως τις 10/10 ανακινώντας θέματα με φίλους ή συνοδοιπόρους σε ομάδες που πιθανά συμμετέχεις. Θα ανακύψουν διαφωνίες και μπορεί να ακούσεις παράπονα που κρατιόντουσαν καιρό.
Από 3 έως 17/10 δεν σταματάς να συζητάς, να επιδιώκεις συναντήσεις και να αναζητάς συμπεράσματα που θα τα βγάλεις μετά τις 10/10.
Από 18 έως 23/10 και ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου μετράς αληθινούς φίλους και υπάρχει περίπτωση να ψυχραθείς μέσα από λεκτικές αντιπαραθέσεις με φίλους και συνοδοιπόρους.
Η Αφροδίτη στον Λέοντα έως τις 8/10 σου επιτρέπει για λίγο ακόμα να ονειρεύεσαι εξωτικές αποδράσεις και να ταξιδεύεις κυριολεκτικά και μεταφορικά, ενώ στηρίζει τους στόχους σου, ειδικά εσένα του τρίτου δεκαήμερου. Αν έχεις υπ όψιν σου να αρχίσεις οποιονδήποτε κύκλο σπουδών κάντο έως τις 8/10 παρά την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Από 23 έως 30/9 ο έρωτας πρωτοστατεί και το διάστημα αυτό μόνο ευχάριστες συναισθηματικές εκπλήξεις μπορείς να έχεις.
Από τις 9/10 που η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο επαγγελματικά θέματα διευθετούνται προς όφελός σου, ενώ από 18 έως 23/10 παθιάζεσαι με ένα θέμα και κάνεις τα πάντα για να δικαιωθείς, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου, που η συναισθηματική σου φόρτιση θα είναι ιδιαίτερα έντονη.
Ο Άρης και αυτός στην Παρθένο από 25/9 και μετά, σε κινητοποιεί προς ένα επαγγελματικό σχέδιο ενώ παράλληλα δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά.
Από 25/9 έως 7/10 έχεις την τάση να υπερβάλλεις και να ξεπερνάς τα όριά σου, με πιθανότητα να εξαντληθείς.
Ο κυβερνήτης σου Δίας από τη νέα του θέση στην Παρθένο, μοιράζει επαγγελματικές ευκαιρίες ειδικά σε σένα του πρώτου δεκαήμερου, ενώ το θεαματικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα υπόσχεται επαγγελματική και οικονομική άνοδο.
Η Πανσέληνος στις 28/9 στον Κριό συνοδεία της Σεληνιακής έκλειψης σε κάνει να σκέφτεσαι διαρκώς πώς θα καταφέρεις να υπερασπιστείς τα πιστεύω σου και πώς θα αναδείξεις με κάθε τρόπο τις προσωπικές σου επιθυμίες. Είσαι σε εγρήγορση και σε συνεχή δράση.
Η Νέα Σελήνη στις 13/10 στον Ζυγό εξάπτει το ομαδικό σου πνεύμα, σε προτρέπει να γίνεις μέλος ενός συλλόγου ή μιας ομάδας, να κάνεις κάτι πρωτότυπο και ασυνήθιστο και προπάντων να ξεσκαρτάρεις τον κοινωνικό σου περίγυρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σεληνιακή έκλειψη είναι καθοριστική για την επαγγελματική σου πορεία αλλά και για την αναστάτωση που πιθανά να περιέλθει μέσα στην οικογένεια. Ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου αισθάνεσαι κουρασμένος/η και απογοητευμένος. Ωστόσο, παρόλο που ο μήνας θεωρείται δύσκολος, ο Δίας στην Παρθένο δεν σε αφήνει χωρίς εναλλακτικές, παρά την έντονα δυσαρμονική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Κρόνου.
Ο Ήλιος στον Ζυγό βάζει σε πλήρη προτεραιότητα επαγγελματικά θέματα και σε υποκινεί όλο τον μήνα να μην αφήσεις να πλανάται η παραμικρή αμφιβολία για το ρόλο που έχεις και τη θέση που κρατάς.
Από 23 έως 29/9 κράτα επιφυλάξεις και μην πάρεις καμία απόφαση που αφορά στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο μάθε όσο περισσότερα μπορείς για να έχεις μια σφαιρική άποψη, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου.
Από 27/9 έως 3/10 είναι προτιμότερο να κλείσεις το στόμα σου και να μην αναφερθείς σε ότι σε προβληματίζει γιατί δεν θα βγάλεις άκρη με ανωτέρους σου. Το διάστημα είναι θολό και δεν υπάρχει συνεννόηση.
Από 29/9 έως 18/10 κρατιέσαι με το ζόρι να μην φτάσεις στα άκρα και να μη έρθεις σε ρήξη με συναδέλφους και αφεντικά, καθώς αυτά που συζητιούνται είναι έξω από κάθε λογική. Το διάστημα αυτό χρειάζεται προσοχή.
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή έως τις 10/10 σε κάνει ασυνεπή σε θέματα δουλειάς, όχι γιατί το θέλεις, αλλά γιατί το μυαλό σου δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, είσαι αφηρημένος/η και ξεχνάς ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου.
Από 3 έως 10/10 μπορεί να υπάρξει ένα παρασκήνιο εις βάρος σου ειδικά για σένα του πρώτου δεκαήμερου γι αυτό προσπάθησε να αποφύγεις σχολιασμούς και μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Από 10 έως 17/10 μπορείς να διαχειριστείς τα γεγονότα προς όφελός σου, αλλά από 18 έως 23/10 η γλώσσα σου τσακίζει βγάζοντας όλα τα απωθημένα.
Η Αφροδίτη στον Λέοντα έως τις 8/10 σου δίνει την τελευταία ευκαιρία να ρυθμίσεις οικονομικά και φορολογικά ζητήματα. Μια απρόσμενη τόνωση μπορεί να παρουσιαστεί από 23 έως 30/9 είτε από την οικογένεια, είτε από ακίνητη περιουσία.
Στις 9/10 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και σε χαλαρώνει σιγά σιγά από την ένταση, καθώς σε προσανατολίζει σε όσα θέλεις να κάνεις και όχι σε αυτά που δεν θέλεις.
Από 9 έως 18/10 μπορεί να νιώσεις πως είσαι σε συναισθηματικό αδιέξοδο, αλλά από 18 έως 23/10 αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, θα δεις ένα όνειρό σου να γίνεται πραγματικότητα.
Ο Άρης και αυτός στην Παρθένο από τις 25/9 σε κρατάει γερά, βοηθώντας να εκτονώσεις την αρνητική ενέργεια και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου σε ένα στόχο που εξυπηρετεί καθαρά τα ενδιαφέροντά σου.
Το γεγονός πως βρίσκεσαι κάτω από την ομπρέλα του τριγώνου Δία – Πλούτωνα, είναι η καλύτερη εγγύηση πως ότι και αν γίνει θα βρεις την άκρη σου.
Η Πανσέληνος στις 28/9 στον Κριό μαζί με τη Σεληνιακή έκλειψη είναι πιεστική ειδικά για σένα του πρώτου δεκαήμερου, ενώ αναθεωρείς πολλά, επανεξετάζεις ακόμα περισσότερο και σκέφτεσαι αδιάκοπα αλλά σε λάθος ώρα και στιγμή.
Η Νέα Σελήνη στις 131/0 στον Ζυγό σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις ρότα στα επαγγελματικά σου. Η μένεις και ξεκαθαρίζεις ή φεύγεις και ασχολείσαι με κάτι άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μήνας ευκαιριών με πολλές δυνατότητες να καταφέρεις πολλά, εκεί που οι άλλοι πασχίζουν να τραυλίσουν λίγες μόνο λέξεις. Αν δείξεις υπομονή και ψυχραιμία και ο προσωπικός σου χάρτης το επιτρέπει, θα απαλλαγείς από παρελθοντικά βάρη και θα βάλεις τα δικά σου γερά θεμέλια σε όσα επιδιώκεις.
Ο Ήλιος στον φιλικό Ζυγό φωτίζει νομικές υποθέσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο ή τη διάθεσή σου να κινήσεις διαδικασίες για αγωγή, μήνυση ή ασφαλιστικά μέτρα για μια κατάσταση που δεν αντέχεις άλλο. Επίσης προτρέπει για ταξίδια και έναρξη πνευματικών δραστηριοτήτων.
Αν επιθυμείς να γραφτείς σε έναν κύκλο σπουδών μπορείς να το κάνεις από 23 έως 29/9, αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσεις την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Από 27/9 έως 3/10 συζητάς πάρα πολύ για το που θέλεις να εκτονωθείς, τί θέλεις να γεμίσει τη ζωή σου, αλλά επειδή δεν θα είσαι σίγουρος, ξεκίνα και στην πορεία μπορείς να αναθεωρήσεις χωρίς να χάσεις και τίποτα, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου που είσαι και ο πιο μπερδεμένος/η.
Από 6 έως 18/10 ο κυβερνήτης σου Ουρανός χαρίζει μια απροσδόκητη ευκαιρία ή μια είδηση που θα σε ξεσηκώσει και θα συμβάλει σε μια απόφασή σου που καλό είναι να την πάρεις μετά τις 10/10, ειδικά εσύ του δεύτερου δεκαήμερου.
Ως εκείνη τη στιγμή ο Ερμής από τον Ζυγό και αυτός, θα κινείται σε ανάδρομη φορά και θα εμποδίζει την οργάνωση κα τη μεθόδευση των τυχόν μετακινήσεων αλλά και των σχεδίων σου. Αν όμως βάλεις σε εφαρμογή κάτι που έχει ρίζες στο παρελθόν, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αντίθετα μάλιστα θα δεις πως κυλάει χωρίς προσπάθεια.
Από 10 έως 17/10 ανακίνησε συζητήσεις, βγάλε ότι έχεις από μέσα σου και προσπάθησε να πάρεις διαβεβαιώσεις που να έχουν υπόσταση, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντί σου στον Λέοντα ως τις 8/10 αφήνοντάς σε πλέον με τις αναμνήσεις μια έντονα συναισθηματικής ζωής που βίωσες το καλοκαίρι.
Πριν αποχωρήσει όμως οριστικά σου κάνει ένα τελευταίο δώρο που ειδικά για σένα του τρίτου δεκαήμερου είναι πιο σημαντικό. Από 23 έως 30/9 το τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό μπορεί να αποκαταστήσει σε μια στιγμή όσα προσπαθούσες ολόκληρους μήνες. Οι αποφάσεις παίρνονται στη στιγμή το ίδιο και τα ρίσκα, στο όνομα της ελευθερίας και του έρωτα.
Από τις 9/10 που η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο αναγκάζεσαι να βρεις πηγές εσόδων, να ζητήσεις χρήματα που πιθανά έχεις δανείσει ή να σηκώσεις ένα ποσό από τις καταθέσεις σου. Οικονομικά και φορολογικά ζητήματα πρέπει να διευθετηθούν, και καλό θα ήταν να ασχοληθείς, ειδικά από 18 έως 23/10 που είναι ένα διάστημα πλήρους κινητοποίησης με προοπτική να ευνοηθείς.
Ο Άρης και αυτός στην Παρθένο από τις 25/9 σε βάζεις στην πρίζα και σε στέλνει συχνά σε εφορίες, τράπεζες και γκισέ είτε πρόκειται για φορολογικά είτε για κληρονομικά θέματα είτε για οποιοδήποτε οικονομικό θέμα.
Πρόσεχε το διάστημα από 25/9 έως 7/10 ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου γιατί οι παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα για οικονομικά θέματα, μπορεί να επιφέρουν καβγάδες, άσχημα λόγια και απομάκρυνση.
Στην Πανσέληνο στις 28/9 στον Κριό με τη συνοδεία της Σεληνιακής έκλειψης ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου θα ανακινήσεις θέματα με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σου, γείτονες, ενοικιαστές, διαχειριστή πολυκατοικίας, μανάβη και όσους άλλους εκπροσωπούν τα θέματά σου. Έχε υπ' όψιν σου πως μπορεί να βρεια άκρη, αλλά αν δεν βρεις τα πράγματα θα χειροτερέψουν.
Η Νέα Σελήνη στις 13/10 στον Ζυγό σε απογειώνει. Αγανακτείς, κάνεις δηλώσεις και παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Αν μπορούσες να ταξιδέψεις, θα ήταν ιδανικό.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο μήνας αυτός δεν δείχνει την ίδια πρόθεση σε όλους, με αποτέλεσμα εσύ του πρώτου δεκαήμερου να χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια, εσύ του δεύτερου να κρατάς το καλάθι και εσύ του τρίτου να είσαι επαναπαυμένος/η.
Ο Δίας απέναντί σου μαζί με Αφροδίτη και Άρη στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και ο Κρόνος να πιέζει αφόρητα εσένα των πρώτων ημερών, είναι μια σύνθεση που δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.
Αρχικά ο Ήλιος στον Ζυγό σου υπενθυμίζει όλες τις εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσεις, πληρωμές ασφάλειας, εφορίας, ρυθμίσεις, κληρονομιές, οφειλές, δάνεια και όλα τα σχετικά που θα σε απασχολήσουν όλο τον μήνα.
Από 23 έως 29/9 ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου μπορεί να διεκδικήσεις χρήματα που μπορεί να καθυστερήσουν αλλά θα καταλήξουν στα χέρια σου.
Από 27/9 έως 3/10 ότι και να πεις θα περάσει απαρατήρητο καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή δεν βοηθάει στην κατανόηση. Αν όμως πρέπει να μιλήσεις για κάτι που σε καίει, θα το κάνεις μετά τις 10/10, που ο Ερμής θα γυρίσει σε ευθεία φορά.
Ως εκείνη τη στιγμή τα διλλήματα δεν θα μπορέσουν να ξεδιαλύνουν λόγω της ασάφειας που επικρατεί.
Από 10 έως 17/10 καταλήγεις σε ένα επαγγελματικό θέμα που πιθανά έχει προκύψει για σένα του πρώτου δεκαήμερου ή σκέφτεσαι πώς θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες ευθύνες κα υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η Αφροδίτη στον Λέοντα έως τις 8/9 κλείνει ένα μεγάλο κύκλο στις εργασιακές σου σχέσεις που κλονίστηκαν με την ανάδρομη πορεία της, αλλά αποκαταστάθηκαν διαχωρίζοντας τη θέση σου από όσα σε προβλημάτιζαν. Αν άλλαξες δουλειά ή έχασες τη δουλειά σου θα δεις πως αυτό μόνο καλό μπορεί να αποδειχθεί στο μέλλον. Επιπλέον σου δίνεται και η ευκαιρία να ασχοληθείς με την υγεία σου και να τονώσεις το ανοσοποιητικό σου με σκευάσματα που θα επιλέξεις, αρχίζοντας και μια υγιεινή διατροφή.
Από τις 9/10 που θα περάσει απέναντί σου στην Παρθένο τα συναισθήματά σου φουντώνουν και μπαίνεις σε μια διαδικασία αναζήτησης κατανόησης και στήριξης.
Οι σχέσεις σου με συντρόφους και συνεργάτες απαιτούν έμπρακτη αναγνώριση αλλά από 9 έως 23/10 δεν είσαι σε θέση να αντιδράσεις λογικά. Μπορεί μια αλυσίδα γεγονότων να σε απογοητεύσουν και να σε κάνουν να καταφύγεις σε διάφορες εξαρτήσεις σαν λύση ανακούφισης. Δύσκολο διάστημα για την ψυχολογική σου κατάσταση και ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου προσπάθησε να σταθείς στο ύψος σου χωρίς να σκέφτεσαι την απόρριψη.
Ο Άρης και αυτός απέναντί σου από τις 25/9 ανεβάζει την ένταση με συντρόφους και συνεργάτες, ενώ έως τις 17/10 ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα. Το γεγονός αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο καθώς η αντίθεση του Δία με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα διογκώνει τα γεγονότα και σε κάνει να υπερβάλεις ανησυχητικά.
Στην Πανσέληνο στις 28/9 στον Κριό μαζί με την Σεληνιακή έκλειψη αισθάνεσαι μπερδεμένος/η σαν ένα κουβάρι και οποιαδήποτε κίνησή σου είναι μάταιη, εφόσον δεν βρίσκεις ικανοποίηση. Μην ξοδεύεσαι άσκοπα ούτε υλικά ούτε συναισθηματικά.
Η Νέα Σελήνη στις 13/10 στον Ζυγό βοηθάει να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος των καταστάσεων αλλά δύσκολα μπορεί να δώσει λύση με τις προτροπές της. Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές και στις αποφάσεις σου.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου