ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Οι τηλεοπτικές εκπλήξεις συνεχίζονται: Αποχωρήσεις και αλλαγές στο παρά 5!


Οι τηλεοπτικές εκπλήξεις συνεχίζονται: Αποχωρήσεις και αλλαγές στο παρά 5!

Τώρα που οι εκλογές τέλειωσαν, τα κανάλια μπορούν επιτέλους να κάνουν τον προγραμματισμό τους και η μία εκπομπή, μετά την άλλη, ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα!
Η Αννίτα Πάνια θα πει την πρώτη καλησπέρα....
σήμερα στις 5 από τη συχνότητα του Ε, στο νέο της κανάλι, αλλά μέσα στον Οκτώβριο θα ξεκινήσει και η νέα της βραδινή εκπομπή. Στο «Parole», όπως τιτλοφορείται η εκπομπή, μία θέση στον καναπέ θα έχουν ο Δημήτρης Κοργιαλάς, οΝίκος Σαμοίλης, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Δημήτρης Σταρόβας.
annita_pania
Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν στο Ε. Μαζί τους, παραμένει η Όλγα Λαφαζάνη, αλλά δεν θα είναι ο Δημήτρης Μακαλιάς,παρόλο που μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους του σταθμού και έπαιζε το σενάριο να παραμείνει στο πόστο του. Στη θέση του θα δούμε τονΝίκο Ζαχαριάδη και τον Παναγιώτη Τάτση, όπως αποκάλυψε η ίδια η Κατερίνα με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Internet.
kratero
Στις 17 Οκτωβρίου αναμένεται να βγει στον αέρα και το Jenny Jenny, το νέο γυναικείο μαγκαζίνο του Mega, με την Τζένη Μπαλατσινού. Μαζί της, όπως αποκάλυψε με τη φωτογραφία που ανέβασε, θα είναι ο Παναγώτης Χατζιδάκης, η Αμαλία Κυπαρίσση ηΈλενα Παπασταύρου και η Ελεάνα Χρυσικοπούλουπου αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης, δίνοντας τη θέση της στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα.
tzeni
Την ίδια στιγμή θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι το Mega θα ενεργοποιήσει την απογευματινή ζώνη, με μία μία σατιρική εκπομπή. Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν ότι η τηλεοπτική χρονιά θα έχει πολύ ενδιαφέρον!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου