ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Τέσσερις νέες ταινίες και ένα ιταλικό φιλμ του '61 βρίσκουν το δρόμο σήμερα για τις σκοτεινές αίθουσες. Μεταξύ τους το θρίλερ «Sicario» καθώς και το πολυαναμενόμενο animation με πρωταγωνιστές τα «Μίνιονς».
Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...


«Sicario: Ο Εκτελεστής»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ με τους: Έμιλι Μπλαντ, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τζος Μπρόλιν
Η Κέιτ Μέισερ είναι μια δυναμική, ιδεολόγος πράκτορας του FBI, η οποία στρατολογείται σε μια απόρρητη αποστολή υψίστης σημασίας. Υπό την καθοδήγηση του αντισυμβατικού στις μεθόδους του Ματ Γκρέιβερ και του αινιγματικού Αλεσάντρο, περνά στο Μεξικό προκειμένου να συλλάβει τον αρχηγό ενός καρτέλ ναρκωτικών.


«Ο Λαβύρινθος. Πύρινες Δοκιμασίες»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γουές Μπολ με τους: Ντίλαν Ο'Μπράιεν, Κάγια Σκοντελάριο, Πατρίσια Κλάρκσον, Τόμας Μπρόντι - Σάνγκστερ
Έχοντας δραπετεύσει από τον Λαβύρινθο, ο Τόμας και οι σύντροφοί του διαπιστώνουν με τρόμο πως οι σωτήρες τους είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό που μοιάζουν. Δραπετεύουν ξανά, στην αφιλόξενη Πύρινη Γη αυτήν τη φορά, κυνηγημένοι από τις δυνάμεις του Τμήματος Παγκόσμιας Καταστροφής (WCKD).


«Τζίμι Χέντριξ. Η Τύχη Είναι με τους Βιρτουόζους»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Ρίντλεϊ με τους: Χέιλι Άτγουελ, Ίμογκεν Πουτς, Αντρέ Μπέντζαμιν
Από άγνωστος κιθαρίστας σε νεοϋορκέζικα κλαμπ, ο Τζίμι Χέντριξ εισβάλλει δυναμικά στη λονδρέζικη μουσική σκηνή του 1966 και αλλάζει την ιστορία της ροκ μουσικής.


«Minions»

Aμερικανικό animation, σκηνοθεσία Κάιλ Μπάλντα, Πιέρ Κόφεν
Οι Κέβιν, Στιούαρτ και Μπομπ είναι τα τρία Μίνιονς που φεύγουν από την παγωμένη σπηλιά όπου έχει καταφύγει η «φυλή» τους, αναζητώντας τον απόλυτο κακό, τον οποίο θέλουν να υπηρετήσουν τυφλά. Καταλήγουν στο Λονδίνο των ’60s βοηθοί της αδίστακτης Σκάρλετ Όβερκιλ, η οποία σκοπεύει να στεφθεί νέα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.


«Η Θέση»

Ιταλική ταινία του ΄61, σκηνοθεσία Ερμάνο Όλμι με τους: Αλεσάντρο Παντζέρι, Λορεντάνο Ντέτο, Γκουίντ Τσίτι
Ένας νεαρός από φτωχή οικογένεια αποφασίζει να δώσει εξετάσεις για μια θέση σε μια μεγάλη εμπορική εταιρεία του Μιλάνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου