ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/10



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο «ξεσκεπάζοντας» δόλιες πρακτικές που στρέφονται εναντίον σου. Επιπλέον είναι σκόπιμο να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να προλάβεις μια ενδεχόμενη ίωση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί ....
νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και ίσως χρειαστεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές.
Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ευτυχής συνέχεια! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, η Αφροδίτη σου προσφέρει όλα τα εχέγγυα για να χαρείς τον έρωτα σου όπως επιθυμείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, αφού πολλά από αυτά που συμβαίνουν γύρω σου απευθύνονται σε σένα! Έτσι λοιπόν φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, επιστρατεύοντας όλες τις αρετές σου. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε καταστάσεις που χρήζουν άμεσης παρέμβασης κι αναφέρονται σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Ο Άρης σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες ώστε να ξεμπλοκάρεις μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί αλλά για την ώρα είναι δύσκολο να πάρεις την σωστή απόφαση. Επιπλέον, κάποιος/α προσπαθεί να σε κατευθύνει προς εκεί που τον/την συμφέρει!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, κάτι όμως που θα σου δώσει το έναυσμα για να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον φαίνεται πως χρειάζεσαι ξεκούραση κι ίσως είναι καλό να περιορίσεις για λίγο την εξωστρέφειά σου και την ανάγκη σου για επικοινωνία, μένοντας μόνος/η και δίνοντας προτεραιότητα στις εσωτερικές αναζητήσεις σου.
Ερωτικά
Έχεις την τάση να ασχοληθείς με τα προβλήματα των άλλων και βέβαια μπορείς να βοηθήσεις αλλά μέχρις ενός ορίου. Σε διαφορετική περίπτωση, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνον δεν εκτιμήθηκαν οι προσπάθειες σου αλλά εσύ είσαι που φταις για όλα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο προάγει την κοινωνική σου ζωή κι ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που αξίζει την φιλία σου. Παράλληλα όμως ενδέχεται να προκύψει μια αναστάτωση εξ αιτίας της συμπεριφοράς ή των επιλογών ενός ατόμου που λογίζεται ως φίλος/η αλλά μάλλον δεν είναι! Επιπλέον καλείσαι να συνδράμεις σε μια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε όμως μήπως τελικά εκμεταλλευτούν τον ρομαντισμό σου.
Ερωτικά
Σήμερα είναι πιθανότερο να ασχοληθείς με προβλήματα των φίλων σου, την ίδια στιγμή όμως φαίνεται να υφαίνεται μια συνωμοσία με την συμμετοχή ατόμων του συγγενικού σου περιβάλλοντος, που πασχίζουν «για το καλό σου» χωρίς να σε ρωτήσουν!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο ανανεώνει τις φιλοδοξίες σου και σου ανοίγει την όρεξη για νέες κατακτήσεις, ίσως όμως τελικά τα πράγματα να αποδειχθούν πιο δύσκολα ή περίπλοκα από όσο φαίνονται αρχικά. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σου εφιστά την προσοχή σε ένα οικονομικό θέμα, αφού φαίνεται ότι κάποιοι επιχειρούν να σε ξεγελάσουν ή ακόμη και να σε κλέψουν, εκμεταλλευόμενοι την καλή σου προαίρεση.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι κοντά στην υλοποίηση μιας ερωτικής φαντασίωσης σου κι αν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο θα μπορέσεις να ζήσεις πραγματικά μοναδικές στιγμές. Από την άλλη πλευρά όμως, ένα «ραντεβού στα τυφλά» δεν είναι ασφαλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να κινηθείς ευέλικτα, χωρίς να αποκαλύψεις τις πραγματικές προθέσεις σου, αφού τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι έχουν μάλλον πονηρούς σκοπούς! Ανάλογες επιφυλάξεις οφείλεις να έχεις κι απέναντι σε μια πρόταση συνεργασίας, που στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί ανεδαφική, ενώ στην χειρότερη θα σε παγιδεύσει ή θα σε ζημιώσει.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε μεταφέρει στον «αστερισμό της απιστίας» και το μόνο που σου μένει είναι να αποφασίσεις αν θα είσαι ο/η θύτης ή το θύμα! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε να θυμάσαι ότι πίσω από μια νέα πρόταση κρύβονται πολλά ψέματα!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να ασχοληθείς κυρίως με οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με φορολογικά, κληρονομικά, ασφάλειες ή δανειοδοτήσεις. Ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου, σε καλεί να είσαι προετοιμασμένος/η για να καλύψεις απαιτήσεις που δεν είχες κατά νου, ίσως όμως αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να κλείσεις οριστικά μια παλιά σου υπόθεση.
Ερωτικά
Στον χώρο της δουλειάς σου φαίνεται να υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο κι ίσως ένα πρόσωπο να επιδιώκει την ερωτική εύνοια σου, ώστε να πετύχει ευκολότερα τον στόχο του. Και το κακό είναι ότι όλα αυτά μπορεί να συνοδεύονται από ανυπόστατες συκοφαντίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Φαίνεται ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται από άλλους, έτσι λοιπόν ίσως χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να συντονιστούν οι προθέσεις και οι επιθυμίες σας. Κι επειδή παρά τις όποιες αντίθετες ενδείξεις, αυτό είναι κάτι που θα συμβεί αργά ή γρήγορα, ας μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα ή αποφάσεις. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να «αναπροσαρμόσει» τους όρους μιας συνεργασίας, ώστε να γίνει πιο αποδοτική.
Ερωτικά
Πολλά είναι αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή και χρήζουν διερεύνησης, επειδή όμως η κατάσταση φαίνεται να είναι αρκετά περίπλοκη, ας μην βιαστείς να καταλήξεις στην κρίση σου, πριν αποκτήσεις «ιδίαν πείραν» του θέματος!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις προσπάθειες σου για κάτι καλύτερο στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται όμως να σου λείπει η συγκέντρωση κι ίσως τελικά να αναλωθείς σε πολλά «μέτωπα» χωρίς να ολοκληρώσεις τίποτα. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για μια σημαντική υπόθεση, πρόσεξε όμως μήπως τα στοιχεία που έχεις στα χέρια σου είναι παραπλανητικά.
Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε «φορτώνει» με επιπλέον ευθύνες κάνοντας την προσωπική σου ζωή λίγο πιο δύσκολη. Καλό είναι όμως να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από εκείνα που «επιβάλλεται» να κάνεις, αφού κάποιος/α ποντάρει πολλά στις ενοχές σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός στους χειρισμούς σου, αφού οι πιθανότητες ενός «καίριου» λάθους είναι αυξημένες. Κι αντί να πασχίζεις μάταια για κάτι που δεν μπορεί να γίνει ή να δίνεις υποσχέσεις που δεν θα εκπληρωθούν ποτέ, φρόντισε να έχεις τον νου σου σε πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σου και θα μπορούσαν να σου κάνουν μεγάλη ζημιά.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει μπροστά σε μια νέα «πρόκληση» κι αν είσαι μόνος/η, μπορείς να προχωρήσεις στα παρακάτω! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μάλλον πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες του/της συντρόφου σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή ή μεγαλύτερη οικογενειακή αναστάτωση, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστούν κάποιες αλλαγές ή μετατροπές στο σπίτι σου. Εκείνο όμως που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι το ενδεχόμενο μιας οικονομικής ζημιάς (απώλειας ή κλοπής), που μπορεί να οφείλεται είτε σε δικούς σου άστοχους χειρισμούς, είτε στις δόλιες προθέσεις ενός τρίτου προσώπου.
Ερωτικά
Ο Κρόνος σε καλεί να σταθεροποιήσεις την προσωπική σου ζωή, κάνοντας ενδεχομένως και κάποιες παραχωρήσεις, που μέχρι σήμερα φάνταζαν αδιανόητες! Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε φίλους που περνάνε δύσκολα.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να κινηθείς με βάση την διαίσθηση και όχι την λογική σου, αφού μόνον έτσι θα προστατευτείς από ενδεχόμενες «στραβές». Παράλληλα βέβαια μπορείς να κινηθείς κι εσύ στο παρασκήνιο, όχι όμως για να βλάψεις κάποιον/α αλλά αντίθετα για να συμβάλλεις κρυφά στην πρόοδο του/της! Φρόντισε ακόμη να εκτονώσεις τις όποιες τάσεις φυγής, μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Ερωτικά
Η κατάσταση δείχνει να είναι αρκετά θολή κι αν επιχειρήσεις να βγάλεις άκρη με την λογική σου μάλλον δεν θα καταφέρεις κάτι σπουδαίο. Αντίθετα μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη η συμβολή ενός φίλου ή μιας φίλης, που γνωρίζει πολλά!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου