ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Τα κόλπα ομορφιάς της τεμπέλας!


Τα 5 κόλπα ομορφιάς της τεμπέλας

Υπάρχουν στιγμές μέσα στη μέρα που θέλεις οι διαδικασίες σε κάποια πράγματα να μειώνονται και να μη σου τρώνε τόσο χρόνο.
Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το μακιγιάζ σου, που σου τρώει ώρες από την εβδομάδα και το μήνα σου μπροστά από τον καθρέφτη πρέπει να μάθεις πως με .....
απλά κολπάκια το αποτέλεσμα είναι ίδιο με την ίδια ποιότητα και χωρίς πανικούς και τρέξιμο μέχρι το μαγαζί με τα καλλυντικά!
  1. Για να αποφύγεις το βάλε – βγάλε με την φουρκέτα πάνω από το σβέρκο σου όταν κάνεις κοτσίδα, μπορείς πριν την χρησιμοποιήσεις να την ψεκάσεις με λακ κι έτσι να εξασφαλίσεις ότι δεν θα πετάει τρίχα!
  2. Χρησιμοποίησε μια κάρτα -π.χ του γυμναστηρίου για να αποκτήσει κι αυτή κάποια χρησιμότητα- για να σωθείς από το eye liner σου. Μπορεί να την βάλεις κάτω από το καπάκι του ματιού σου κι έτσι ότι υγρό προϊόν τρέξει θα πέσει πάνω στη κάρτα και δεν θα υπάρχει κίνδυνος να μπει στο μάτι σου.
  3. Τρελή μαγκιά! Βάλε το eye liner στο ψαλίδι που σου γυρνάει τις βλεφαρίδες κι έτσι όταν θα το χρησιμοποιήσεις θα σου γυρίσει τις βλεφαρίδες και θα σου αφήσει την πιο ίσια γραμμή eye liner που έχεις δει ποτέ μπροστά σου.
  4. Τα κρύα χειμωνιάτικα πρωινά που το τελευταία πράγμα που θέλεις είναι να μπεις κάτω από το νερό και να λουστείς μπορείς να κάνεις το εξής. Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά και χρειάζονται επειγόντως λούσιμο, δώσε μια παράταση ψεκάζοντας τα με σαμπουάν για ξηρά μαλλιά και βουρτσίζοντας τα.
  5. Ξέμεινες από eye liner και σου κορνάρουν ήδη να κατέβεις; Κανένας πανικός! Με του βουρτσάκι από το eye liner θα χρησιμοποιήσεις το υγρό της μάσκαρας και κανείς δεν θα καταλάβεις τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου