Υλικά
350 ml ρακή
350 ml νερό
150
γρ. ζάχαρη
3 φύλλα ζελατίνας (15 γρ.)
250 ml μέλι
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνας σε λίγο κρύο νερό, μέχρι να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη ρακή, με τη ζάχαρη και το νερό, έω ότου λιώσει η ζάχαρη αλλά χωρίς να βράσει. Αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνας αφου τα στύψουμε καλά με τα χέρια. Ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε με μια κουτάλα. Το αφήνουμε για λίγο μέχρι να αρχίσει να πήζει, γεμίζουμε ατομικές φόρμες και τις τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.Ξεφορμάρουμε βουτώντας σε ζεστό νερό για λίγα δευτερόλεπτά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου