ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Γιατί να βάλετε ένα παγάκι πάνω στο μπιφτέκι την ώρα που το ψήνετε!

Υπάρχουν ωστόσο μερικά κόλπα που μπορούν να απογειώσουν το αποτέλεσμα της μαγειρικής σας. Σε αυτό μπορεί να σας ...
... βοηθήσει ακόμη και ένα… παγάκι!
Και σε ποιον δεν αρέσουν τα ζουμερά καλοψημένα μπιφτέκια; Ψημένα στο φούρνο, στη σχάρα ή στο γκριλ αποτελούν ένα νόστιμο γεύμα.

Δείτε πώς; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα παγάκι πάνω στο μπιφτέκι την ώρα που ψήνεται. Με αυτό τον τρόπο το μπιφτέκι σας θα γίνει πιο αφράτο και πιο ζουμερό. Ο λόγος είναι ότι την ώρα που ψήνεται είναι η κατάλληλη στιγμή για να βραχεί με νερό.

Δοκιμάστε το και θα δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα…



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου